< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 10 Ekim 2020; 15:34:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GAMEBOY ATARİ 70TL KARGO BEDAVA (2. sayfa)
-
-
Link var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Diğer capcom oyunları da var mıdır? Punisher, captain commando
Super Mario Worldquote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
Eskiden gameboy da yoshili mario vardı, üzerine binerdi o oyunu bulamıyorum herhangi bir platformda
SNES emulator ile bilgisayarda oynayabilirsiniz.
Edit: Gameboy demişsiniz onu sonradan gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 10 Ekim 2020; 16:33:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Diğer capcom oyunları da var mıdır? Punisher, captain commandotillahı var.ps2 ps3 xbox felan haric tüm emulatorleri icinde barindiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
11 sene önce 13 dolara almışsınız. Ama şimdiki fiyatı ise 9 dolar. Yani siz pahalı almışsınız ürün ucuzlamış.
Çok daha öncesi vardı bu 8bit atariler. Hatta 90 öncesi atari 2600 vardı, paso kol kırardık. Siyah beyaz değildi tabiki, efsane oyunlar vardı river raid gibi.
O zamanki atariyle şimdiki bir mi ?
Biliyorum hocam hepsini. Ben alet olarak demek istedim. Konudaki şekliyle. Yoksa o siyah çizgili çubuk kollu atariyle oynamisligim vardır. Dedemden çok isteyip gamestar atari aldirmistim. Yanlış olmasın 12 lira mıydı ne
Şimdiki çocuklar şanslı vallahi.
İnceleme videosunda bile cihaz bozuluyor, böyle de fiyatına uygun bir ürün. İçinde de 400 oyun var, ilk 10 un, den den hali
Ben pandemide çocuklara aldım ek kollu olanı. Tvye de bağlanıyor ama kablosu kısa, ekrana yapışman lazım.
Şarj girişi içine kaçtı, açtım yeniden daha sağlam olarak lehimledim ama ikinci kol çalışmıyor. Sert davranırsan elinde kalabilir.
Malzeme olarak dandik ama yine de verdiğin paraya göre fena sayılmaz.
Evde nokia bl5c pil vardı onu da yedek kullanıyoruz.
Ayrıca 400 oyun atmasyon, sanırım 40 civarı oyun var diğerleri tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ateri neyinize yedmiyor yiğenm egonomi çoh eyi bak ateri bilen var
_____________________________ -
çözünürlüğü düşük, kabloyla tvden görüntü alamadım, sarj soketleri kısa zamanda kırıldı, hepsi buradadan 80 TL'ye almıştım.
yine de bizim ufaklıkları 3-5 ay idare etti. 70 iyi fiyat.
_____________________________ Uzman, dar bir alanda yapılabilecek tüm hataları yapmış kişiye denir. -
En ucuz 8 Bit TV oyun konsolunun 150 liradan başladığı bir dönemde 70 liraya taşınabilir/TV oyun konsolu makul. Bende 500in1 ve 400in1 iki versiyonu var. Birkaç güne bozulabilir de, uzun süre kullanılabilir de, orası şansa kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 11 Ekim 2020; 15:36:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok güzel portabl parası olan alsın
ama atari deyince bende terminatör canlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 11 Ekim 2020; 20:54:13 >_____________________________ -
Hocam oyunları nasıl indirdiniz, oyunları arama kısmından da bulamıyor
atari ve gameboy yalan yanıltıcı isimler, sıfır nintendo gameboy olsa ps4 ten bile makbule geçerdi :) isim telif hakkı ihlalinden başka bişey değil.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sertosmanHocam oyunları nasıl indirdiniz, oyunları arama kısmından da bulamıyor
kategori kismina giriyorum. tek tek nes psp ps1 gibi konsol seciyorum öyle buluyorum.arama kismina bir iki harf yazinca altta ona yakin isimler cikiyor . tikla acilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Nautilus-
Super Mario World
SNES emulator ile bilgisayarda oynayabilirsiniz.
Edit: Gameboy demişsiniz onu sonradan gördüm.
Alıntıları GösterHocam teşekkür ederim aynen bu oyundu, bilgisayardanda oynarım hiç sorun yok. Elinize sağlık :)

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android