Şimdi Ara

Game Pass Ultimate paylaşımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Game Pass Ultimate'e sahibim ve sadece konsol kısmını kullanıyorum yani PC kısmı boş boş duruyor. Bu yüzden en azından ben konsol kısmını kullanıyorken arkadaşım da PC kısmını kullansın dedim. Arkadaşımı aile üyesi olarak ekledim ayrıca konsola da hesabıyla giriş yaptım ama kendisine hiçbir türlü Game Pass'i aktif edemedim. Konsoldan onun hesabına girdiğim zaman Game Pass'den faydalanabiliyorum ama o PC'den girdiği zaman Game Pass yok diye gözüküyor. YouTube vb. yerlerden izleyip uyguladığım şeylerin hiçbiri de bir işe yaramadı. İlleh hesap şifremi ona vermem mi gerekiyor? Bunun başka yolu yok mu?



  • Aile üyesi vs eklemene gerek yok. Sen xbox ayarlararından Giriş Xbox'ı yapıcaksın hesabını. Böylelikle P1 kullanıcısı olacaksın.


    Daha sonra Gamepass Ultimate hesabının oldugu hesabı mail ve şifresiyle birlikte arkadaşınıza verin. O bilgisayardan giriş yapacak hesaba. Yalnız web sitesinde felan girmeyecek, örnegin Microsoft Store u açsın windows arama yerinde , sağ üstten giriş yapsın. Böylelikle gamepass ultimate nin P2 kullanıcısı arkadaşınız olacak.


    sizde konsola 2.hesap ekleyeceksiniz ve ordan oyunları oynamanız gerekli.

  • Yani şifre vermek şart. Anladım, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.