Şimdi Ara

Game Pass’in merak edilen abone sayısı ortaya çıktı: Sanılandan fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un Xbox Game Pass hizmetinin tam olarak ne kadar abonesi olduğu hakkında kesin bilgiler bulunmuyor. Öte yandan Xbox kıdemli pazarlama direktörü Craig McNary'nin LinkedIn profilindeki eski bir gönderiye göre, Xbox Game Pass'in 30 milyondan fazla abonesi var. Ancak bu sayı daha yüksek olabilir.



    Microsoft'un Xbox ile ilgili önemli bilgileri saklamak gibi bir alışkanlığı var. FTC-Microsoft davasının bu kadar ilginç olmasının nedenlerinden biri de aslında buydu; Yazılım devi net sayılar vermekten sürekli olarak kaçındı. Ancak Microsoft-Activision birleşmesi sayesinde Game Pass'in gerçekte ne kadar para kazandığını öğrendik. Şimdi Microsoft'un nadiren güncellediği önemli bir bilgi hakkında daha fazla ipucu var: toplam Game Pass aboneleri.



    Xbox abone sayısı 30 milyondan fazla




    Abone sayısı aslında oldukça önemli. Microsoft, video oyunları işinin geleceğini aboneliğe bağlamış durumda ve ödeme yapan kullanıcı sayısı, işin gücünü gerçekten vurgulayan ilk ölçüt. En güncel resmi bilgilere göre Game Pass abone sayısı "25 milyonun üzerinde". Ancak bu sayı Mart 2022 tarihine ait.



    Ayrıca Bkz.Apple’dan iddialı açıklama: iPhone 15 Pro en iyi oyun konsolu




    Görünüşe göre artık Xbox Game Pass aboneleri ve dolayısıyla Microsoft'un abonelik tabanlı oyun işinin potansiyel gücü hakkında daha fazla bilgiye sahibiz. Xbox kıdemli pazarlama direktörü Craig McNary'nin LinkedIn profilindeki eski bir gönderiye göre, Xbox Game Pass'in 30 milyondan fazla abonesi var. Bu bilginin yayılmaya başlamasının ardından ilgili gönderide güncellemeye gidilerek sayı “25 milyon” olarak güncellendi.



    Gerçek şu ki, 30 milyon sayısı hedefe çok daha yakın. Ve Starfield'ın lansmanı sayesinde Xbox Game Pass'in PC ve konsolda 30 milyonu aşmış olması çok olası. Aslında bu iddiayı destekleyecek bazı kanıtlar da var. Kasım 2022'de Sony, CMA'ya Game Pass'in 29 milyon abonesi olduğunu bildirdi. Bu sayıya PC Game Pass aboneleri dahil değil. Aradan geçen ayları göz önüne aldığımızda ve Starfield’ın çıkışıyla bu sayının 30 milyonu aştığı kesin gibi diyebiliriz. Bununla birlikte güncel bilgilere göre PS Plus’ın 46.5 milyon abonesi bulunuyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/93311/game-pass-subscribers-could-be-well-over-30-million-by-now/index.html







  • Call of duty ve wow gamepasse gelirse orta vadede 50 milyona dayanabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ps piyasası türkiyede bu fiyatla sarsılır xbox ps den gerideyken şu an türkiye önde bence

  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    wow gamepass'e gelmesi çok düşük bir ihtimal diyelim ki bir şekilde geldi wow artık oynanmayacak hale gelir. Şu an mmorpg oyunları arasında en sağlam duran oyun wow bunu da ücretine borçlu gamepass'e geldiği an noob veletlerin cirit attığı leş bir oyuna dönüşür ki bu durum eski oyuncuların oyunu bırakması anlamına gelir.

  • Stenoz kullanıcısına yanıt

    Aslında abonelikli bir oyun olduğu için game pass'e uygun bir yapısı var, tamamen ücretsiz olmayacağı için diğer mmorpglerden yine farkı oluyor. Düz game pass değil de sadece game pass ultimate'e ekleyip daha nezih oyuncu tabanına ulaşabilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun'a aylık ayrı ücret

    gamepass'a ayrı ücret

    Oyundaki DLClere ayrı ücret

    internet'e aylık ayrı ücret


    Yani Wow gibi Final fantasy gibi elder scrolls online gibi Destiny 2 gibi new world gibi oynamak istedigin her oyuna ayrı para ödeyecen :S ki ödeyenlerde var.

    Çok saçma yani. BU tarz Aylık abonelik veya Online Buy to play oyunların tek bir Abonelik çatısı altında toplanması gerekli. Biz aylık abonelimizi firmaya ödeyelim. Firma buradaki parayı Kimin oyunu çok oynanıyorsa oyuncusu çoksa ona göre gelirinden pay versin.

    Yani demek istedigim GamePass çatısı altına girmeyen Gerçekten çok fazla oynanan ve oyuncusu olan dünyada çok fazla oyun var.

    Gamepassdeki oyunlar özellikle Online kütüphanesi maalesef çok yetersiz.

    PC de 10dan fazla Online oyun oynuyorm ve 1 tanesi bile gamepassde yok. Hepsine ayrı ayrı bazılarını cash shop ile para ödüyorum vallahi illallah geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Eylül 2023; 17:41:28 >




  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    yani ne oynadığınıza bağlı benim online oyunların %50'si game pass'de

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.