Şimdi Ara

Game of Thrones'un boşluğunu dolduracak dizi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Got'un üstüne kaç tane dizi izledim ama hiçbiri onun kadar sarmadı.Her bölümünü heyecanla izlemedim.Var mıdır böyle diziler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Breaking Bad
    The Walking Dead
    Prison Break
    Doctor Who
    Sherlock
  • Öyle bi dizi yok. Got kadar hatta daha fazla beğendiğim diziler var ama o atmosfer falan çok farklı.

• Westworld
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sayende jenerik müziği dilime dolandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben de aynı şeyi düşünüyorum.23 bölümlük diziler çöp oluyor zaten çok sıkıyorlare sezon boyunca.Geriye şöyle az bölümlü HBO dizileri kalıyor,bir de Netflix dizileri kalıyor ki ondada tek beğendiğim Ozark.Westworld'ü izlemek istiyorum.GoT gibi dizi zor gelir.Yüzüklerin efendisi için beklemedeyim inşallah o yerini doldurur

• Got'un yerini hiçbir dizi dolduramaz. Çünkü dizinin geçtiği evren bile anca oyunlara örnek oluyor.
    Orta çağ dizileri gerçekten o devri yansıtabilirse got'a yaklaşabilir ama asla yeri doldurulamaz.
    Aynı lotr gibi.
    Bunlar birer baş yapıt ve her zaman örnek ve ön ayak olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi tür dizilerden hoşlanıyorsun belirtmemişsin, The Sopranos, The Wire, True Detective (sadece 1. sezon) Hannibal (sadece 1. sezon) bana göre harika diziler ancak konseptleri oldukça farklı Game of Thrones'a göre sana uyar mı bilmiyorum. Eğer GoT gibi eski dönemleri anımsatan türde dizi tavsiyesi istiyorsan Rome ve The Tudors oldukça iyidir üstelik tarih bilgine de faydası dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 19 Temmuz 2018; 23:39:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Hangi tür dizilerden hoşlanıyorsun belirtmemişsin, The Sopranos, The Wire, True Detective (sadece 1. sezon) Hannibal (sadece 1. sezon) bana göre harika diziler ancak konseptleri oldukça farklı Game of Thrones'a göre sana uyar mı bilmiyorum. Eğer GoT gibi eski dönemleri anımsatan türde dizi tavsiyesi istiyorsan Rome ve The Tudors oldukça iyidir üstelik tarih bilgine de faydası dokunur
    Tür pek farketmiyor ama aksiyon olması gerek şart.Dediklerinize bakacağım teşekkürler.

• Vikings

• spartacus
  • Önce şu soruyu cevaplaman lazım GOT u neden seviyorsun?

Çok sağlam konusu olduğu için mi orta dünya fantastik olduğu için mi ciddi ve bi ağırlığı olan bir dizi olduğu için mi nedir sevme sebebin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Önce şu soruyu cevaplaman lazım GOT u neden seviyorsun?

Çok sağlam konusu olduğu için mi orta dünya fantastik olduğu için mi ciddi ve bi ağırlığı olan bir dizi olduğu için mi nedir sevme sebebin?
    Aksiyon bol,evren güzel,her bir karakterin ayrı işlevi var çok güzel bu.Yani diğer dizilerde 2 başrol oluyo diğerleri arada görünüyo.Bunda her karakterin güçlü ve zayıf yönü olması çok güzel.Ayrıca efeklter güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 20 Temmuz 2018; 15:13:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.