Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spartacus bunun yanında akasya durağı gibi kaldı. Benide ekle. Khal Drogo ftw
  • Ekle beni de.
  • Bölüm bu ayın 12'sinde çıkacakmış. Uploaduydu altyazısıydı 15'i bulur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Spartacus bunun yanında akasya durağı gibi kaldı. Benide ekle. Khal Drogo ftw

7.bölümü bitirdim bildiğin pembe dizi lay lay lom geçiyor. spartacusta böyle sıkıldığımı hatırlamıyorum. şahsi fikrimdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Spartacus bunun yanında akasya durağı gibi kaldı. Benide ekle. Khal Drogo ftw

7.bölümü bitirdim bildiğin pembe dizi lay lay lom geçiyor. spartacusta böyle sıkıldığımı hatırlamıyorum. şahsi fikrimdir!

AAAAAA KİKİKİKİ AAAAA ÇIK GİT!

Ben merakla bekliyorum diğer bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Çalabiliyorsanız çalın.

Süper

• ilk 4 bölümü indreceğim bi yer yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

ilk 4 bölümü indreceğim bi yer yok galiba

Evet bende bulamadım. 1.sezon kaç bölüm sonra bitiyor?
  • Duvar ile ilgili ayrıntılı bilgi çevirdim.http://www.gameofthrones.gen.tr/duvar-hakkinda-ayrintili-bilgi.html

Edit:

@Unija: 2 bölüm kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 9 Haziran 2011; 21:10:59 >
  • Beyler, dizi güzel mi nasıl? Başlamayı düşünüyorum da.
  • 2.bölüm daha sabredelim o zaman paket halinde indirelim. Bu arada dizi çok hoşuma gitti.
  • Benide eklermisin çok güzel bir dizi bi oturuşta tüm bölümlerini izledim
  • dizinin fanıyım
    kitaptan spoiler verilmez umarım

edit beni ekleyebilirsin

ilk sayfadaki resimler tam sayfa açılmıyor, kontrol edersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 10 Haziran 2011; 15:42:16 >
  • Ekşi sözlükte adam çok güzel bi tespit yapmış.

quote:

ilk bölümde, stark ailesi öldürülmüş bir geyik bulur, geyik baratheonların simgesidir, "dağ aslanı işine benziyor" şeklinde yorum yapılır, (aslan lannister ailesinin simgesidir) biraz ilerisinde de bir kurt cesedi bulunur, kurt da stark ailesinin simgesidir kurdu öldüren de ölen geyiğin kırık boynuzudur...

kurtların habitatı orası değildir, aslanın da... oysa bu sahnenin kehaneti; bir geyiği dağ aslanı gibi öldüren şey (artık her neyse) öldürdüğü geyikten kalan son güçle (boynuzuyla) bir kurdu öldürmüştür.

lannisterlar baratheon'a kıyıp, (domuz öldürdü ama şarabı zehirliydi robert'ın) onun krallığının gücüyle ned stark'ı hapsetmiştir.

Edit: İlk sayfadaki resimler bende sorunsuz. Açtığımız sitenin galeri bölümünü yapmaya çalışıyoruz, yapınca oradan rahatlıkla edinebilirsiniz resimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 10 Haziran 2011; 18:19:45 >

• Dün ilk 5 bölümü Makaveli'nin attığı linkten , bugün de 6,7 ve 8 i 720p olarak izledim.

Ne yalan söyliyim bu kadarını beklemiyordum , keşke hiç başlamasaydım da tüm sezonları bitince lost gibi peşpeşe izleseydim dedim kendime , böyle sonraki bölüm için beklemek çok zor.

Ayrıca beni de eklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Dün ilk 5 bölümü Makaveli'nin attığı linkten , bugün de 6,7 ve 8 i 720p olarak izledim.

Ne yalan söyliyim bu kadarını beklemiyordum , keşke hiç başlamasaydım da tüm sezonları bitince lost gibi peşpeşe izleseydim dedim kendime , böyle sonraki bölüm için beklemek çok zor.

Ayrıca beni de eklersen sevinirim.

Sonu Lost gibi olmasın da.

Ekleme:

İlk sayfada torrent linklerini paylaşsanız fena olmaz. İnsanlar girip de, bölümleri bulamayınca vaz geçiyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 10 Haziran 2011; 20:13:16 >

• Benide ekleyiniz efenim...
  • @Ted Mosby

Torrent sitelerinin ismini bile söyletmiyorlar , link verilirse konu uçar.

Bana yada makaveli'ye pm atanlara makaveli'nin bana attığı linki gönderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

@Ted Mosby

Torrent sitelerinin ismini bile söyletmiyorlar , link verilirse konu uçar.

Bana yada makaveli'ye pm atanlara makaveli'nin bana attığı linki gönderirim.

O da doğru.
    Ben de 2 arkadaşa attım torrent linklerini.
  • Dothrakiler ile ilgili wiki bilgisi çevirdim, okumak isteyenler tıklayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.