Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HBO yapımları gerçekten kaliteli, 5 bölüm izledim konu ve oyunculuklar mükemmel ekle hocam
  • Kardeş beni de eklersen sevinirim.
  • ekle beni dostum
  • daha çok var çoook
  • Bu arada a game of thrones genesis diye oyunuda çıkmış
  • benide ekle
  • Yarın bende alacağım kitabı ilk kıtabın adı buz ve ateşin şarkısı mı?
  • Beyler ben de kitaplarını okumak istiyorum. Çok merak ediyorum ancak diziyi izlerken heyecanın kaçmasından da korkuyorum. Zaman nasıl geçecek
  • ben de varım beni de ekleyebilirsiniz listeye
  • ALLAH AŞKINA EKLE
  • ekleyiver.başlasın artık ya
  • Nerden indiriyorsunuz arkadaşlar ben Zamunda.net de göremedim.
  • bi arkadaş link atmıştı pm den atabilirim
  • ''Epsilon Yayınevi

Buz ve Ateşin Şarkısı serimizin II. kitabı KRALLARIN ÇARPIŞMASI'nın kesin çıkış tarihi için size bir açıklama yapmak istedik; kitabın edisyonu bitmek üzere, Ekim ayı sonunda basılıyor ve Kasımın ilk haftası tüm kitapçılarda olacak şekilde dağıtımı yapılacak.

Ayrıca bu ay sonunda kitabın ön okumasını ve kapağını internet üzerinden paylaşacağız...''
  • Dizi bitti boşluğa düştüm

Tecrübeliler olarak yardım eli uzatın
  • Dizinin ilk bölümünu dün izledim , ama ilk bölümde pişman oldum diziyi cok övduler eşim ile izlemek istedim bir cok yatak sahnesi varki soğuttu ilk bölümde beni , arkadaşlar diğer bölümlerde boylemi bir aksiyon macera yokmu ? 1. bölümden sonra düzelirmi dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Dizinin ilk bölümünu dün izledim , ama ilk bölümde pişman oldum diziyi cok övduler eşim ile izlemek istedim bir cok yatak sahnesi varki soğuttu ilk bölümde beni , arkadaşlar diğer bölümlerde boylemi bir aksiyon macera yokmu ? 1. bölümden sonra düzelirmi dersiniz...

İstemediğin kadar meme var ileriki bölümlerde de. Öyle savaş sahnesi yok tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Dizinin ilk bölümünu dün izledim , ama ilk bölümde pişman oldum diziyi cok övduler eşim ile izlemek istedim bir cok yatak sahnesi varki soğuttu ilk bölümde beni , arkadaşlar diğer bölümlerde boylemi bir aksiyon macera yokmu ? 1. bölümden sonra düzelirmi dersiniz...

İstemediğin kadar meme var ileriki bölümlerde de. Öyle savaş sahnesi yok tam olarak.

izlenmeyecek saçma bi dizi o halde....

• add me
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

izlenmeyecek saçma bi dizi o halde....

Eğer ki savaş sahneleri için izleyecekseniz saçma olabilir. Fakat kitabını okuyup dizisini izleyince çok sarıyor. Savaşlardan çok işlerin karışıklığı, entrikalar vs. merak uyandırıyor. En az 5. bölüme kadar zaman ayırın derim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.