Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

10. bölüm cıkmış. Altyazısı ne zaman tamamlanır bilgisi olan var mı?

Not:Benide ekle.

Turkcealtyazi.org'da daha önce görmediğim biri çevirip koymuş 10. bölümü, ama tavsiyem taşkano'yu beklemen yönünde. Divxplanet'a %83 olarak güncellemiş, yapma hızına göre 20-30 dakikaya bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Turkcealtyazi.org'da daha önce görmediğim biri çevirip koymuş 10. bölümü, ama tavsiyem taşkano'yu beklemen yönünde. Divxplanet'a %83 olarak güncellemiş, yapma hızına göre 20-30 dakikaya bitirir.

Bend e bir kaç saat önce bakmıştım saat gecenin 1'inde güncellemiş %60 olarak.
    Böyle güncel dizileri çevirmeleri gerçekten iyi.

• torrentday'den indirdim hiçibirnde altyazı yok iyi site tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Bu yüzde kaçı bittiğine tam olarak nerden bakıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

quote:

Bu yüzde kaçı bittiğine tam olarak nerden bakıyoruz ?

http://divxplanet.com/sub/m/27416/Game-of-Thrones.html

Çevirmen ortalama bir rakam yazıyor oraya, tam net değil yani.

Obaa 95 olmuş.

5 gibi hazır olur demiş yaşasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_50069089/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50069089

Spoiler butonu için destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 20 Haziran 2011; 16:47:52 >

• Altyazı bitmiş....
  • İzlemeye başlıyorum kimse spoiler vermesin, ağzına uçan tekme atarım.
  • King in the Norttth!!! hurra hayt!

Ne bölümdü be, bahara kadar nasıl bekliyicez lan!
  • quote:

King in the Norttth!!! hurra hayt!

Ne bölümdü be, bahara kadar nasıl bekliyicez lan!

King of the North!

Güzel bölümdü ya gerçekten de.

İşte dizilerde en sevmediğim kısma geldik " öteki sezonu beklemek"
  • 10. Bölümün sonu neydi be öyle nası bekliycez şimdi 2 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren

10. Bölümün sonu neydi be öyle nası bekliycez şimdi 2 ay

Ne 2 ayı ? 2012 Baharına kadar ara vermedi mi? Verilen ara 1 sene yaklaşık benim bildiğim...
  • Evet, 2012 baharına kadar (Nisan Ayı) yeni bölüm izleyemeyeceğiz. IMDB'den de bakılabilir. Yaklaşık 1 sene cidden... Sabretmesi zor olacak ama bu arada kitabını okuyamayanlar okurlar hiç olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Evet, 2012 baharına kadar (Nisan Ayı) yeni bölüm izleyemeyeceğiz. IMDB'den de bakılabilir. Yaklaşık 1 sene cidden... Sabretmesi zor olacak ama bu arada kitabını okuyamayanlar okurlar hiç olmazsa.

Şahsen beklerim daha iyi. En azından merak ederim, kitabı okuyunca diziyi izleme isteği gider.
  • benide ekle
  • [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_49375180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49375180][image]https://store.donanimhaber.com/7b/f3/f3/7bf3f3f72b0a1351f064120189d171df.png[/image] 
    [i]"The King in the North!"[/i]
    [b]DH Game of Thrones Fan Kulübü[/b][/link][/center]

Görünümü:

*Üye listesi güncellendi.

• 2.Sezon Ve İlk Çekimler Hakkında

Dizinin ilk sezonunun çekimleri İrlanda, İskoçya, Fas ve Malta’da gerçekleşti. Daha sonra Fas sahneleri silindi ve İskoçya sahnelerinden ise sadece bir çift vardı. Çeşitli zamanlarda, dizinin yaratıcıları İzlanda, Fas, Hırvatistan, Türkiye ve İspanya’yı dikkate aldığını bildirdi. Bu yaz çekimler Türkiye’de olabilir.

Film ekibi mutlaka Kuzey İrlanda’da çekimlerini yapacaklar. Hiç kuşkusuz Malta’da çekimler mutlaka olacak. İkinci sezon çekimleri 25 Temmuz‘da başlayacak ve Aralık ayında son bulacak. Yani 2.Sezon için 2012 yılını beklememiz gerekecek.

Geçtiğimiz 4 Mayıs günü yeni roller belirlenmeye başlandı. George R.R. Martin ise “Not A Blog” adı altında ki blogunda yeni roller hakkında bazı şeyler söyledi. “Stannis Baratheon’u seçmelerde görmedim ama yakın zaman onu bekliyoruz. Ama Melisandre,Ygritte, Asha, Xaro Xhoan Daxos, Davos, Dolorous Edd, Margaery Tyrell, Brienne ve daha fazlası için her zaman ki gibi Nina Gold tarafından harika aktörler bulundu.”

Site ismini vermeyeyim, bir yerde okudum gerçek mi bu acaba türkiyede çekilecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oxata

2.Sezon Ve İlk Çekimler Hakkında

Dizinin ilk sezonunun çekimleri İrlanda, İskoçya, Fas ve Malta’da gerçekleşti. Daha sonra Fas sahneleri silindi ve İskoçya sahnelerinden ise sadece bir çift vardı. Çeşitli zamanlarda, dizinin yaratıcıları İzlanda, Fas, Hırvatistan, Türkiye ve İspanya’yı dikkate aldığını bildirdi. Bu yaz çekimler Türkiye’de olabilir.

Film ekibi mutlaka Kuzey İrlanda’da çekimlerini yapacaklar. Hiç kuşkusuz Malta’da çekimler mutlaka olacak. İkinci sezon çekimleri 25 Temmuz‘da başlayacak ve Aralık ayında son bulacak. Yani 2.Sezon için 2012 yılını beklememiz gerekecek.

Geçtiğimiz 4 Mayıs günü yeni roller belirlenmeye başlandı. George R.R. Martin ise “Not A Blog” adı altında ki blogunda yeni roller hakkında bazı şeyler söyledi. “Stannis Baratheon’u seçmelerde görmedim ama yakın zaman onu bekliyoruz. Ama Melisandre,Ygritte, Asha, Xaro Xhoan Daxos, Davos, Dolorous Edd, Margaery Tyrell, Brienne ve daha fazlası için her zaman ki gibi Nina Gold tarafından harika aktörler bulundu.”

Site ismini vermeyeyim, bir yerde okudum gerçek mi bu acaba türkiyede çekilecek mi ?

Senin burda yerin yok...

Ama yine de niye Türkiye'de çekilmesin diyeceğim de neresinde çekecekler?

• Bu arada görmeyenler ve kaçıranlar için
  • daha iyi bir sezon finali bekliyordum
    bahara kadar diziyi unuturum ben ya böyle aramı olur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.