Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.487.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daenerys sadece tek bir ejderhayı yönetiyor hep nedense ilerde diğer ejderhalar sözünü dinlemeyebilir kaçabilirler tahmin benimkisi spoiler değil.
  • Kitabına mı başlayayım yoksa direk diziye mi? Önerinize göre hemen başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

Beyler 1. sezonun son bölümündeyim de suanda su tahttaki veled gebericek mi bunu biri bana soylesin
    elimde olsa ben gidip ciplak elle bogazini sökücembu nedir

Söylersek Spoiler olur gardaş

Spoiler butonuyla yazabilirsiniz de bi arkadastan ogrendim, bi de bitis sahnesini hic gormemistim cok efsane bitiyo 1. Sezon yeni baslayacaklara duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 25 Nisan 2013; 2:52:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Peki tahtın gerçek sahibi hangi soy? Robert tahtı işgal ederek ve Targeryan soyunu yok ederek almış durumda. Yani bir bakıma soykırım yapmış da diyebiliriz. Kala kala bir tek Daenerys kaldı. Bu durumda tahtın gerçek varisi de Stannis değil, Daenerys oluyor kanımca. Yanlış okumadıysam da krallığı yüzyıllardır Targeryan hanesi yönetiyordu. Bunların dışında bir arkadaşın sorduğu iyi olmuş. Ejdarhalar kendi ecelleriyle mi öldüler yoksa öldürüldüler mi? Öldürüldülerse nasıl ve ne şekilde öldürüldüler?

Kitabı okuyan arkadaşlar varsa ya da cevabını bilenler varsa bunları cevaplayabilirler mi?

Tahtın gerçek varisi diye birşey yok , Kral Roberttı çünkü tahtı alabiliyordu , en başta Aegon The Conqueror aldı tahtı ****riyle , çünkü oda yapabiliyordu.
    Eğer Stannis dersek taht sanki Robert'a bağlıymış gibi olur ama durum öyle değil , Robert tahtı gasp etti Aerysten.
    Aynı şekilde Aegon'da Westerosta kendini kral ilan etti , yoksa Westeros'un en eski Lideri diyebileceğimiz kişide Aegon değil.

Bana sorarsan ; Daenerys'in olmalı taht , çünkü Robert'ın isyanı Westeros'a barış getirmek için değildi , Targaryenlar yüzyıllarca krallığı oturtmuşlardı ne güzel zaten.

@Madécassol

Eğlencesindeyiz , nickini karakter yapmak başkalarının nickin ve senin hakkında fikir sahibi olması sağlamaktır ama nickini kendin için önemli birşey yaparsan kimse nickinden birşey anlamaz. Niye insanlar nickine baktığında anlamsız birşey görsünler istiyorsun mesela sen , çocukça demen saçma tabikide ama hangisi mantıklı dersek ; Benim için başkalarının nickimden anlam çıkartması mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 24 Nisan 2013; 14:52:25 >

• quote:

quote:

quote:

Beyler 1. sezonun son bölümündeyim de suanda su tahttaki veled gebericek mi bunu biri bana soylesin
    elimde olsa ben gidip ciplak elle bogazini sökücembu nedir

Söylersek Spoiler olur gardaş

Spoiler butonuyla yazabilirsiniz de bi arkadastan ogrendim, bi de bitis sahnesini hic gormemistim cok efsane bitiyo 1. Sexon yenj basliyicaklara duyurulur

Daha 2. sezonu izlemeden sen o velete sinir oldum mu diyorsun

Zehirlenerek öldürülecek.

• Sormak istedigim bir soru daha var.

Daenerys neden 3 ejderhasi oldugu halde hep sadece birini kontrol ediyor diger ikisini adamdan saymiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Sormak istedigim bir soru daha var.

Daenerys neden 3 ejderhasi oldugu halde hep sadece birini kontrol ediyor diger ikisini adamdan saymiyor?

Hep derken ? Bir sahnede eti yaktırdı sanırsam , Pyat Pree'yi öldürürken 3üde saldırdı.
    Onun haricinde son bölümde Kel , Drogon'u istemişti , diğerleri orada değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Hep derken ? Bir sahnede eti yaktırdı sanırsam , Pyat Pree'yi öldürürken 3üde saldırdı.

Sadece birinin ismini biliyoruz. Eti yakan da, son bolumde kaleyi yakan da, büyücüyü yakanda hep ayni ejderha (dracenry miydi neydi

• quote:

quote:

quote:

Sadece birinin ismini biliyoruz. Eti yakan da, son bolumde kaleyi yakan da, büyücüyü yakanda hep ayni ejderha (dracenry miydi neydi

Anladım seni ben

Dracarys diyorsunda , Dracarys Ejder ateşi demek , yani ejderine Yak ONU demek istiyor , yoksa ejderin ismi değil.

Yoksa 3 ejderinde adı geçiyor , Drogon(DROGO) , Viserion(Viserys) , Rhagal(Rhagar) , en büyükleri Drogon haliyle kullanılmaya en uygun olanı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım seni ben

Dracarys diyorsunda , Dracarys Ejder ateşi demek , yani ejderine Yak ONU demek istiyor , yoksa ejderin ismi değil.

Yoksa 3 ejderinde adı geçiyor , Drogon(DROGO) , Viserion(Viserys) , Rhagal(Rhagar) , en büyükleri Drogon haliyle kullanılmaya en uygun olanı.

yahu bende özel isim saniyordum onu...ne adamim ya...cok sagol ayıktirdigin icin:P

• Robertin Isyanina basliyorum da daha baslamadan biseyi anladim..

Robert surekli Eddard Stark a en guvendigim kisi sensin diyordu. Onceden isyanda Stark ve Baretheonlar beraber savasmislar:)

• quote:

quote:

quote:

viserion: krem rengi pullari olan, altin rengi gozlu bir ejder (yavrusu). ismi dany'nin olen agabeyi viserys'ten geliyor. kitaplarda ****r arasinda en cana yakini olarak tanimlaniyor. onun bunun omzuna konmasiyla meshur.

rhaegal: yesil ve bronz renkli pullari olan bir ejder, gozleri de parlak bronz. ismi dany dogmadan once olen agabeyi rhaegar'dan geliyor.

drogon: siyah pullu ates kirmizisi gozleri olan ejdercik. ismi dany'nin sevgili kocasi khal drogo'un anisina verilmis. ejder yavrulari arasinda en irisi ve en sert mizaclisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım seni ben

yahu bende özel isim saniyordum onu...ne adamim ya...cok sagol ayıktirdigin icin:P

Rica ederim

Evet isyanın başlama sebebi Rhagar'ın Robert'ın sevdiği kadını , Ned'in kız kardeşini , kaçrmasıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 24 Nisan 2013; 15:15:18 >

• Ohaaa... Robert Baretheon ortaligi darmaduman etmis. Ben alkolik bi zibidi sanardim hep

• quote:

Ohaaa... Robert Baretheon ortaligi darmaduman etmis. Ben alkolik bi zibidi sanardim hep

Robert aslında Eddard'dan bile güçlü ve çok yakışıklı bir adam.Hatta gören hatunların dibi düşüyormuş.

Lyanna kaçırılınca isyan başlatıyor.Lyanna ölünce Robert bunalıma giriyor 50 kilo alıyor.Hayatı umursamayan bir adama dönüşüyor.

Aslında harika bir savaşçı ve çok yakışıklı bir adam.
  • quote:

Olsun.Böyle hakkımda atılıp tutulunca sanki milletin garısına gızına yan gözle bakmış hödük adam muamelesi görüyoruz.

Her şeyi Robert ayısı bok etti.Yoksa her şeyi ayarlamıştım ben.İsyanını s...tiğim.

Biz Lyanna ile mis gibi yaşayacaktık ben Elia gudubetinden kurtulacaktım.Lyanna Robert ayısından kurtulacaktı.Çocuklarımızla birlikte yaşayacaktık.

Hele o Jamie bubamı öldürdü ya o konuya hiç girmiyorum.Beni Robert öldürdü.Avda öldü.Jamie babamı öldürdü.Babamı öldürdüğü eli gitti.

Daha soyumuzu katleden Tywin hırbosundan bahsetmiyorum.

Tanrılar cezalandıracak her kesi

Sakin

• quote:

quote:

Ohaaa... Robert Baretheon ortaligi darmaduman etmis. Ben alkolik bi zibidi sanardim hep

Robert aslında Eddard'dan bile güçlü ve çok yakışıklı bir adam.Hatta gören hatunların dibi düşüyormuş.

Lyanna kaçırılınca isyan başlatıyor.Lyanna ölünce Robert bunalıma giriyor 50 kilo alıyor.Hayatı umursamayan bir adama dönüşüyor.

Aslında harika bir savaşçı ve çok yakışıklı bir adam.

Ölmeden önce Lannister a aslinda onu hic sevmedigini Eddardin kardesini sevdigini soylemisti. Helal olsun delikanli adammis
    Bir domuz tarafindan gebertilmesi hic hos olmadi..
    Keske Starklar biraz beyin sahibi olsa dizi dahada guzel olur. Sansa Stark, Robb Stark, Eddardin karisi tam esekler ya. Bi tek Jon Snow u begenerek izliyorum. Winterfell 2 dk da feth edildiginde iyice gozumden dustuler..

Internetten okuyabilecegim Robert in isyani harici baska yazilarda var mi

• yalnız alttaki yorumlar çok iyi

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.