Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • game of thrones'u en son 2. sezon final bölümünün çıktığı gün izledim açıkcası o zamanlar çok seviyordum bu diziyi hatta 3. sezon için kitabını bile almıştım ama artık o heyecan kalmadı umarım 3. sezon beni diziye tekrar bağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 13 Şubat 2013; 10:51:56 >

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• Hadi artık..
  • 1 senede geçen bölümleri unutuyorum. Bari son günlerde şöyle geçen sezonu özetleyen bölümler yayınlasalar. Bölüm sayıları az sezon arası çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

HEAR ME MEOW

Stannis bana pm atmışsın ama, sana attığım mesajlar gelmiyor sanırım sana bilgin olsun.

Gereksiz mesajlar kısmına konu aç spoiler içine yaz okurum

http://forum.donanimhaber.com/m_49683440/mpage_2/f_/key_fire//tm.htm#71363268

Bak bu konunun ilk sayfasında altıncı kitaptan spoiler içinde görüşlerimi yazmıştım. Yaklaşık kitabın yarısına kadar. Devamını istersen devam ederim oradan.

• Stannisi seviyom yazmışın ama benim konuda Stannis'i yerden yere vurdun ya la
  • quote:

Stannisi seviyom yazmışın ama benim konuda Stannis'i yerden yere vurdun ya la

Sonrasında farklı olaylar gelişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Ölürüm la buna ben.
    />

+1 Son 46 gün Amerikalılar için bizim için ise 47 beyler dayanın

• quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Ölürüm la buna ben.
    />

/>

• Chaos trailerda seslendirmeyi yapan kim acaba ?
  • Bulunsun , editlerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

Sizin gibi adamların interneti kesip bir daha gün yüzü göstermeyeceksin.Benim de aptallığım bu konuya girmek adamlar hala kitaptan gelecek bölüm hakkında spoiler veriyor .bütün kitaptan spoiler veren adamları gözlerinden öpüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Sizin gibi adamların interneti kesip bir daha gün yüzü göstermeyeceksin.Benim de aptallığım bu konuya girmek adamlar hala kitaptan gelecek bölüm hakkında spoiler veriyor .bütün kitaptan spoiler veren adamları gözlerinden öpüyorum.

Kardesim spoiler icine almak yetmiyormus gibi cok net uyari yaptim .

Sen spoiler manasini bilmiyor musun ? O zaman ben acikliyim ; Spoiler gelecek bolumler hakkinda ipucu vermektir . Bundan sonra spoiler butonunu bilmek istemiyorsan tiklama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen spoiler manasini bilmiyor musun ? O zaman ben acikliyim ; Spoiler gelecek bolumler hakkinda ipucu vermektir . Bundan sonra spoiler butonunu bilmek istemiyorsan tiklama .

Gelecek bölümler hakkında burada ipucu veremezsin beyinsiz herif. Bunun kitap konusu var bas git oraya yaz. İyi ki kitabı okumuşsun biz de okuduk. Dizi bölümü burası dizinin oynamış bölümleri için spoiler verebilirsin o da o bölüme gelemeyenler için.

• quote:

Kafan biraz çalışsaydı buranın dizi bölümü olduğunu görürdün.Giderdin kitap bölümünde istediğin spoilerı verirdin.Biraz düşünün yahu.Şu konuya insan gibi dizi tartışmak için girerdim şimdi kitaptan spoilercılar yüzünden seyrek uğradığım zaman bile spoiler yiyorum.Kaldı ki spoiler tuşu hariç yazılarınızda tarayıcıdan gözükmediği için birşey olmaz diyerek açtım.Ne bileyim hala kafası çalışmayan adamın dizi bölümüne kitaptan spoiler verdiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khagan

quote:

quote:

quote:

Gelecek bölümler hakkında burada ipucu veremezsin beyinsiz herif. Bunun kitap konusu var bas git oraya yaz. İyi ki kitabı okumuşsun biz de okuduk. Dizi bölümü burası dizinin oynamış bölümleri için spoiler verebilirsin o da o bölüme gelemeyenler için.

Arkadaş sorunlu musun sen adam uyarmış işte ne atlıyorsun sen de?

• quote:

Orijinalden alıntı: Obito

Chaos trailerda seslendirmeyi yapan kim acaba ?

Seçeparmak. Geçen sene Varys seslendiriyordu. Bu sene Serçeparmak seslendiriyor. İki usta oyuncudan iki güzel akıl oyunu.
  • Arkadaslar kitaptan spoiler vermenin yeri burasi degil ama verildiysede acmak size kalmis birsey. Spoiler yediyseniz bu tamamen sizin sorumlulugunuza kalmis birseydir. Ben bir yildir buradayim birkez olsun spoiler butonu acmadim. PHI kitap hakkinda spoiler vermenin yasak oldugunu yazmisti zaten, arkadas cok gecmeden uzaklastirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Khagan

quote:

quote:

quote:

Arkadaş sorunlu musun sen adam uyarmış işte ne atlıyorsun sen de?

Esas sen sorunlu musun burası dizi başlığı kitabın kendi başlığı var burada kitaptan spoiler paylaşmak yasak. Salak mısınız la siz bir de gelmiş sorunlu musun diyor. Madem öyle bir salaklık yaptı üstüne kitaptan yazması gerekiyor. Dizi başlığına çok ağır spoiler diye bir şey yazmış biz ne bilelim kitaptan mı?

• kitabı okumuş gelmiş buraya yazıyor utanmasa spoiler içine almayacak
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.