Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (566. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende fikrimi söyleyeyim.Targaryen ve Arryn'lar biraz pasif,en sevdiğim karakter Tyrion olmasına rağmen Lannister'lara ısınamadım,Baratheon'lar iyidir,Starkları söylemeye gerek yok,Brynden abimizde Tully'leri sevdirdi ama en sevdiğim hanedanlar ayrım yapmaksızın Martell,Greyjoy ve Bolton.
Not:Psikopat demeyin,spoiler vermeyin -
Biri beni alıntılayıp silmiş la kim o -
2.sezon 7.bölümdeyim.
Uzun bir süre izlemicem o yüzden son kritiğimi yaptım.Arya,Brann ve Khaalesi mutlu olsun yeter.Jamie ve Tyrion'uda seviyorum ama malesef yanlış krallıktalar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berk_DH
2.sezon 7.bölümdeyim.
Uzun bir süre izlemicem o yüzden son kritiğimi yaptım.Arya,Brann ve Khaalesi mutlu olsun yeter.Jamie ve Tyrion'uda seviyorum ama malesef yanlış krallıktalar.
O kapak nerdeydi hatırlamıyom şimdi yazarmısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon
2.sezon sonu hakkında soru
Spoiler İÇERİR
Istediğiniz Soruyu sorun Cevaplarım
@Kâğân
Özelden Belirtdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 11 Şubat 2013; 17:37:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
quote:
2.sezon sonu hakkında soru
Spoiler İÇERİR
-
Az kaldı son 1.5 ay. -
Ovv şet 3.sezon sağlam geliyo desene -
Siz 6.Sezonu bekleyin. Çoşacaksınız -
Kitap okuma gibi bi alışkanlığım yok -
hadi artık başlasın -
6.sezon mu kim öle kim kala o zamana bende favorilerimi yazarsam Starklar tek favori hanedanım(3.sezon da bakalım yeni hanedanlarda katılabilir.)
Karakterlerde ise Arya Khalessi Tyrion ve Theon çok sevdiğim karakterler ama diğer bir sürü karakterde var sevdiğim -
Beyler gelecek kitaplar ile ilgili muhabbeti çok derinleştirmeyin. Spoiler içinde olsa ve kitaptan olduğu belirtilse bile yine de yazmak yasak. PHI paylaşanların ceza alacağını söylemişti.
Ancak dizide gösterilmiş bölümler ile ilgili arka planları spoiler içinde ve belirterek paylaşabiliyoruz. Çok fazla spoiler bilmek isteyen varsa kitap bölümünde soru sorabilir cevaplarını oradan alabilir.
50 günden az kaldı yeni sezona, en ufak spoilerda savaş alanına dönüyor burası dikkatli olmak lazım
-
quote:
quote:
2.sezon 7.bölümdeyim.
Jaime: What was the name of that bastard he fathered?
Catelyn: Brienne!
Jaime: No, that wasn't it.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Beyler gelecek kitaplar ile ilgili muhabbeti çok derinleştirmeyin. Spoiler içinde olsa ve kitaptan olduğu belirtilse bile yine de yazmak yasak. PHI paylaşanların ceza alacağını söylemişti.
Ancak dizide gösterilmiş bölümler ile ilgili arka planları spoiler içinde ve belirterek paylaşabiliyoruz. Çok fazla spoiler bilmek isteyen varsa kitap bölümünde soru sorabilir cevaplarını oradan alabilir.
50 günden az kaldı yeni sezona, en ufak spoilerda savaş alanına dönüyor burası dikkatli olmak lazım
Burası kitap bölümü değil. İlerde kitaptan olacak şeyleri yazanlar olursa "kitaptan spoiler" diye belirtmeli, yoksa diziyi izleyen herhangi biri açıp okuyabilir. Bu da can sıkıcı olur.
Yakarım spoiler vereni.
-
Belirtdim zaten Büyük Spoiler değil No problemo -
quote:
quote:
quote:
2.sezon 7.bölümdeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Khagan
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne kadar gereksiz insan varsa burada toplanmis. Arkadasim madem spoiler, bu bir nick bile olsa neden buton icinde yazmiyorsun? Saygisiz insan!
Hangisinden bahsediyorsun sen?
Spoiler yememek icin yalnizca tartismalara goz attim ve hemen asagiya indim, kimin yazdigina bile bakmadim!
Kimin yazdığını sormuyorum zaten ne gördün?
Gormedim hocam, yalniz nick muhabbeti vardi ve biri nicki ogrenmek istiyordu. Biri de belli ki buraya acik acik yazmis, dusuncesiz kisilikler yuzunden insani buradan sogutuyorlar. PM gonderme diye bir sey bilmiyor mu o kisi?
O nick meselesi teoriden ibaret. Gerçekliği yok.
Hocam teori veya spoiler buraya ilerde olacaklari ogrenmeye girmiyoruz. Kitap bolumu varken buraya gelip kitaptan gelecekte olanlari yaziyorlar kimsede saygi denen bir sey kalmamis. Bir gun biri gelip butun olacaklari acik acik yazarsa kimse sasirmasin.
-
Ilerde olacaklari ogrenmek isteyen arkadaslar da kitaplari okumus kisilere PM atarak ogrensinler. Burada sormasinlar lutfen.
-
quote:
quote:
quote:
2.sezon 7.bölümdeyim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X