Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah , Periah Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 53 Misafir (26 Mobil) - 28 Masaüstü27 Mobil
5 sn
66.600
Cevap
442
Favori
2.577.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir gunde 8 bolumu arka arkaya izledim, itiraf etmeliyimki dizi losttan sonra simdilik beni kendine baglayan ikinci dizi olma yolunda ilerliyor.

Orijinalden alıntı: GooodJob

2. bölümü de izledim ancak ben çok beğenmedim. Çok karışık geldi. Ancak 4. bölüme kadar izlemeyi planlıyorum.

Nereler karışık geldi söyle aydınlatalım seni Büyük ihtimalle karakter çokluğundandır. İzledikçe alışırsın kesinlikle.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Evet an itibari ile dizinin günceline yetişmiş bulunmak ile beraber yarın çıkacak olan 9. bölümü heyecan ve merak içerisinde beklemekteyim.
    Bu mükemmel dizi hakkındaki spoiler içeren yorumlarımı spoiler butonuna basarak görebilirsiniz.

Mekanlar , oyuncular , atmosfer , müzikler , senaryo harikulade.
    Sean Bean hakkında fazla söze gerek yok. Adeta savaşçı rolünde oynasın diye yaratılmış bir adam. Sırtına ver pelerini eline ver kılıcı kalkanı oynat dizilerde yada filmlerde.
    Hikaye ilk 8 bölüm boyunca çok güzel işlendi.Hani her bölümde aksiyon yoktu tabi ama konunun ağırlığı aksiyon gerektirmiyor. Lakin son 3 bölümdür yeteri kadar fışkıran kan uçuşan vücut parçaları görme fırsatımız oldu. Ağır ağır sindire sindire geldiğimiz 8 bölümün sonunda hala nasıl bir savaş olacağını çözmüş değilim. Ortada birden fazla problem var.
    Ak yürüyenler ,Dothraki halkı , Starklar ve yeminli askerleri , Lannisterlar ve bunların üstüne tahtın üstünde devam etmekte olan gelgitler.
    Ned Stark'ın kodeslere düşüşü her ne kadar içimi parçaladıysa da kendimi tutuyorum. Robb'un ordusu olda 9. bölümde savaşın başlamasıyla hareket kazanıcağız. Zaten kışla beraber şu ak yürüyen dedikleri meymenetleride görücez. Dothraki'ler de bir güzel gaza gelmiş durumda. Şuan için tek isteğim meymenetsiz kraliçenin poposunun acıması. Ne menem bir kadındır illet pislik. Sen git kendini kardeşine becert anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

2. bölümü de izledim ancak ben çok beğenmedim. Çok karışık geldi. Ancak 4. bölüme kadar izlemeyi planlıyorum.

Nereler karışık geldi söyle aydınlatalım seni Büyük ihtimalle karakter çokluğundandır. İzledikçe alışırsın kesinlikle.

Çok fazla karakter var dizide. Kim kimin adamı? Hangi beyliğe ait? Şu ilk bölümde evlenen kızın gerçek ismi nedir acaba?

• quote:

quote:

quote:

Çok fazla karakter var dizide. Kim kimin adamı? Hangi beyliğe ait? Şu ilk bölümde evlenen kızın gerçek ismi nedir acaba?

İlk bölümlerde 4 tane beylik ortaya çıkıyor. İlki Starklar. Winterfell şehirleri. Ned Stark'ın 5 tane öz çocuğu(ikisi kız) bir tane de başka kadından olan bir çocuğu var. Başkasından olanın adı Jon Snow.

Bunun dışında Lannisterlar var. Cercei yani Kral Robert'ın karısı Lannisterlardan. Onun kardeşi var Jamie. O da Kralın baş muhafızlarından biri. İkisi dışında bir kardeşleri daha var Imp diyorlar ona cüce olduğu için.

Bir de Baratheonlar var. Kral bu aileden. Kralın üç çocuğu var biri kız. Ayrıca iki tane kardeşi var kralın. Biri Stannis diğeri Renly.

Ayrıca Robert'tan önceki kral Tergaryenlardan. Krallığı Robert alınca bunların elinden önceki kralın bir kız bir erkek olan iki çocuğu kıtadan kaçmak zorunda kalıyorlar. Dar deniz ötesine yerleşiyorlar. Erkek olan Viserys krallığını geri almak için Kardeşi Dany' yi 100.000 askeri olan Khal Drogo'yla evlendiriyor ki kardeşi adamı ikna edip krallığa sefer yapsınlar.

İzledikçe çözülüyor yahu. Cidden süper bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 13 Haziran 2011; 0:21:55 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''

• Hocam süper özetlemişsin vallahi. En iyisi ben bir bölüm daha izleyeyim

Orijinalden alıntı: bugraltu

40.000 asker değil miydi?

Hayır 100.000 atlısı olduğu söyleniyor. Robert kendisi diyor 2.bölümde. 40.000 olsa zaten Robert o kadar endişelenmezdi. En olumlu senaryo olarak 40.000 i karaya ayak basan askerler olarak düşünüp söylüyor Cercei'ye.

• tergaryenlerden fena tırsıyolar ama hele bi gemi yapsınlar dağıtçaklar ortalığı bildiğin barbar adamlar
  • Son iki bölümde oynayacaktı zaten.

1080i çıksın öyle izlerim, ayrı zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 13 Haziran 2011; 9:14:30 >

• Sibelde mi var?

çeviriye başlayan yok daha.

Bu arada vay anastasyasını beyler
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 13 Haziran 2011; 11:00:34 >

720p düşmüş Sibel'e hücum

link var mı :)))

Katılım Zamanı 1 Eylül 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

720p düşmüş Sibel'e hücum

link var mı :)))

Mamunda da var.. Düşmüş oraya.. Altyazı akşama çıkar sanırım ama indirsem bi göz atıcam Sibele

• Bölüm9

Bir bölüm sonu bu kadar kötü bitmemeliydi ,

Neler olacak sorusu o kadar fazlaydı ki bu bölümde ne oldu bile diyemedim.

Mükemmel bir dizi.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • İlk Sibel'i gördüm , ulan bu kadın Sibel mi acaba dedim.. Sonra bi imdb'ye baktım ki hakkaten Sibel Pek bi sahne yok. Sibel için izlemeyin
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • Sibel setleri karıştırmış anlaşılan.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.