Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Artizt

2.sezonun 1. bölümünü şimdi bitirdim. Konu gayet iyi gidiyo da. Şuan spoiler yemek istemiyorum ama, ejderhalar harbi harbi dev gibi mi olucak ilerde o konuda boku çıkmasın da...

Isteyen baksin detayli bir sey degil.

Hayir, ikinci sezonda ejderhalari gormeye baslayacaksin zaten. 2. sezon finalide Daenerys ve Ejderha ile sona eriyor.

Edit: Imla hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 3 Ocak 2013; 19:04:39 >
  • David Benioff (Yapımcı) normalde bölümlerin ortalama 52 dakika sürdüğünü ancak üçüncü sezonda 56-57 dakikalık bölümler planlandığını açıkladı. Dizinin bir saatlik yayın süresini geçmek için kanaldan özel izne ihtiyacı var ve 31 Mart'ta yayına girmeden evvel bu izni almış olmayı umuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

David Benioff (Yapımcı) normalde bölümlerin ortalama 52 dakika sürdüğünü ancak üçüncü sezonda 56-57 dakikalık bölümler planlandığını açıkladı. Dizinin bir saatlik yayın süresini geçmek için kanaldan özel izne ihtiyacı var ve 31 Mart'ta yayına girmeden evvel bu izni almış olmayı umuyorlar.

Insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

David Benioff (Yapımcı) normalde bölümlerin ortalama 52 dakika sürdüğünü ancak üçüncü sezonda 56-57 dakikalık bölümler planlandığını açıkladı. Dizinin bir saatlik yayın süresini geçmek için kanaldan özel izne ihtiyacı var ve 31 Mart'ta yayına girmeden evvel bu izni almış olmayı umuyorlar.

O izin alındı diye biliyorum ben Her bölüme yaklaşık beşer dakika ekleyeceklerini böylece seyircilerin geçen sezonlara göre fazladan bir bölüm izleyeceğini söylediler. Sitede kabul edildi diye yazıyordu hatırladığım kadarıyla.

• Ne fazladan bölümü arkadaş şu diziyi biran önce çıkartsınlar tek dileğim bu bekle bekle sabır taşı olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Ne fazladan bölümü arkadaş şu diziyi biran önce çıkartsınlar tek dileğim bu bekle bekle sabır taşı olduk

Bu kadar bekledin biraz daha bekle
  • CNBC-E'de Dany'nin zengin ulkeye gittigi bolum var
  • Üçüncü sezondan ufak bir spoiler sızdı. Üçüncü kitabı okumayanlar açmasın.

Anlaşılan o ki senaristler, Sansa-Willas yakınlaşmasını Sansa-Loras olarak değiştirmişler. Willas karakterine sahne ayırmamak için yapılmış. Ayrıca Lorasın Kraliyet Koruması olması da ertelenmiş gibi gözüküyor. Bilindiği üzere Kralın şehri savunulduktan hemen sonra mu görevi istiyordu. İkinci sezonda bu sahneyi göremedik. Göremeyişimizin sebebi de buymuş.

Senaristler Sansa'nın Loras ile evlenme olayını daha dramatik olacağını düşünmüşler sonrasında olacak olayları göz önüne aldığımızda. Sonuçta Sansa'nın hayallerindeki erkekti Loras.

• yeter artık başlasın yaaa sezon daha uzun ara veriyor adamlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Üçüncü sezondan ufak bir spoiler sızdı. Üçüncü kitabı okumayanlar açmasın.

Anlaşılan o ki senaristler, Sansa-Willas yakınlaşmasını Sansa-Loras olarak değiştirmişler. Willas karakterine sahne ayırmamak için yapılmış. Ayrıca Lorasın Kraliyet Koruması olması da ertelenmiş gibi gözüküyor. Bilindiği üzere Kralın şehri savunulduktan hemen sonra mu görevi istiyordu. İkinci sezonda bu sahneyi göremedik. Göremeyişimizin sebebi de buymuş.

Senaristler Sansa'nın Loras ile evlenme olayını daha dramatik olacağını düşünmüşler sonrasında olacak olayları göz önüne aldığımızda. Sonuçta Sansa'nın hayallerindeki erkekti Loras.

loras güzel olur sansa 2 3 bölüm hayallere kapılır artık sonrada acı gerçekler

• quote:

Orijinalden alıntı: barasorlu

yeter artık başlasın yaaa sezon daha uzun ara veriyor adamlar :(

Az kaldi
  • 2. sezon kitapla çok farkları olan bi sezondu,dizi yapacaz diye bokunu çıkarmazlar işallah çünkü 3. kitapta bayağı ibretlik olaylar var
  • CNBC-E her gece veriyor, eskileri tekrar tekrar izlemek keyif verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

CNBC-E her gece veriyor, eskileri tekrar tekrar izlemek keyif verici

sansürlü izlemek zevkli değil becen şiddet olsun sahneleri olsun küfürlü kelimeleri saçma sapan değiştiriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

sansürlü izlemek zevkli değil becen şiddet olsun sahneleri olsun küfürlü kelimeleri saçma sapan değiştiriyolar

Oyle ama eskileri hatirlatiyor ne de olsa. Bittikten sonra da ilk kitabi okuyup uyuyorum. Digerlerine gecemedim daha

• quote:

quote:

quote:

Oyle ama eskileri hatirlatiyor ne de olsa. Bittikten sonra da ilk kitabi okuyup uyuyorum. Digerlerine gecemedim daha

hocam üçünkü kitaba bir geç sen uyku tutmayacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam üçünkü kitaba bir geç sen uyku tutmayacak

O gunlerde gelir insallah

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

Game of Thrones (2011 - 2019)

Süpermiş
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.