Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ilk sezonu bitirdim anladığım kadarıyla 2.sezon pek isteneni verememiş doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

Bugün ilk sezonu bitirdim anladığım kadarıyla 2.sezon pek isteneni verememiş doğru mudur ?

İlk sezon daha iyiydi bence. İsteneni tam veremedi gibi ama sonuçta bir kitaba bağlı gidiyorlar, onu da düşünmek lazım. Ha bakma böyle dediğime, her hafta heyecanla oturup izledim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 17 Temmuz 2012; 21:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Bugün ilk sezonu bitirdim anladığım kadarıyla 2.sezon pek isteneni verememiş doğru mudur ?

İlk sezon daha iyiydi bence. İsteneni tam veremedi gibi ama sonuçta bir kitaba bağlı gidiyorlar, onu da düşünmek lazım. Ha bakma böyle dediğime, her hafta heyecanla oturup izledim yani.

İlk sezon gerçekten harikaydı , bu kalitenin üstüne koyarak gitmek zordur gerçektende , hemde kitaba bağlı gidiyorlar . Ben 2.sezona başlayayım ne kadar kötü olabilir ki yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

İlk sezon gerçekten harikaydı , bu kalitenin üstüne koyarak gitmek zordur gerçektende , hemde kitaba bağlı gidiyorlar . Ben 2.sezona başlayayım ne kadar kötü olabilir ki yani

Başla başla, aynen.

• Dizinin 2 sezonu da izledim tek kelimeyle harika. 2. sezon durgun geçmiş olmasına rağmen sıkılmadan izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Dizinin 2 sezonu da izledim tek kelimeyle harika. 2. sezon durgun geçmiş olmasına rağmen sıkılmadan izleniyor.

İlk sezonda beklenmedik olaylar daha fazlaydı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Dizinin 2 sezonu da izledim tek kelimeyle harika. 2. sezon durgun geçmiş olmasına rağmen sıkılmadan izleniyor.

İlk sezonda beklenmedik olaylar daha fazlaydı hocam

Evet hocam size katılıyorum. İlk sezon daha güzeldi ancak 2. sezonda insanı kendine bağlıyor.

• 4. kitabın türkçesi ne zaman çıkacak bilginiz var mı ? ayrıca mart mı kesin olarak 3. sezon başlangıcı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

4. kitabın türkçesi ne zaman çıkacak bilginiz var mı ? ayrıca mart mı kesin olarak 3. sezon başlangıcı ?

Nisan olması lazım.
  • Dizisini bitirdiime daha az uzuldum kitapi harika birsey kesinlikle okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

4. kitabın türkçesi ne zaman çıkacak bilginiz var mı ? ayrıca mart mı kesin olarak 3. sezon başlangıcı ?

Sonbahar aylarında ne nisanı abartmayın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Arkadaşlar dizinin konusu nedir ?.Spartacus e ara vermek için açtım ilk bölümü yarısında sıkılıp bıraktım. Sıkıcı bir dizi olamadığnı biliyorum. Konusu aksiyona göre daha ağır basıyor sanırım.

Aksiyon yok sayılır sadece 1 kere savaş olduy oda 5 dakika falan sürdü

Peki diziyi bu kadar güzel yapan nedir ? Konusu mu çok kaliteli ?

film mistic fantastic tarzda. büyüler, ejderhalar vs.. bence dizide izleyici çeken ise, günümüzde oynadıgımız bircok oyunda ve izledigimiz lord of the ring gibi bir cok filmlerdeki dünyanın içine dalması, bir nevi hayal ettiğimiz bu dünyanın detaylarını anlatması. aşk şehvet entrika gizem tarzı pembe dizilerin bu tarz filmlerde çekildiğini farzet, ayrıca içinde savaş, potansiyel herolar :P ejderhalarda olunca baya güzel oluyor. ayrıca filmdeki ortam ve eşyalar da çok başarılı. kalelerin yapımında kullanılan bilgisayar efekleri vs (youtubedan bakabilirsiniz) gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar orjinal.

• Beni de eklerseniz çok sevinirim.

• İlk kitabı bitirmek üzereyim ve bu kitabın sonunda doğru Jhon'un Targaryen oldugunu dusunmeye basladım.Önceleri Jhon'un annesi Targaryen dir diyordum ama şimdi düşündüm de Robert'in çoluk çocuk demeden birilerinin ölüm emrini verebildiğini düşünürsek.O savaşta Edard belki de bir Targeryen'ı kendi cocugu gıbı göstererek hayatını kurtarmıstır.Diğer kitapları da okuyan arkadaşlar acaba buna ne diyor?
  • 64.Emmy adayları açıklanmış.
    En İyi Dizi dalında Game of Thrones aday gösterilmiş.
    En İyi Yardımcı Erkek Erkek Oyuncu dalında Peter Dinklage aday gösterilmiş.

Peter geçen yıl ki Emmy ödülünü kazanmıştı bu sezon daha da iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum,bence kazanma şansı yüksek.
    Ve En iyi dizi dalına gelirsek Game of Thrones'un Mad Man ile çekişeceğini düşünüyorum ama Game of Thrones'a ümidim tam.
  • konunun ilgisi yok ama breaking bad izledikten sonra pek diziler sarmamaya başladım Game Of Trones izlesemmi değermi beyler.?
  • Dizide çok var mı ? . Ramazanda izlicemde oruçtan olmayalım sonra...
  • quote:

Dizide çok var mı ? . Ramazanda izlicemde oruçtan olmayalım sonra...

Oruçluyken izleme her bölümde var neredeyse 1-2 dklık

@Ike: İzle bence ama ilk 2-3 bölümü izleyip bırakma. İlk sezonun tamamını izle sonra 2. yi izleyeceksin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Oruçluyken izleme her bölümde var neredeyse 1-2 dklık

Hadi ya kötü oldu o zaman. Oraları geçerim artık iftardan sonra izlerim o sahneleri

• quote:

İki sezonda da var fakat birinci sezonda daha fazla. Orucunu zedelemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.