Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

3. sezonun başlama tarihi 31 Mart 2013 olarak açıklanmış doğru mu bu? Öyleyse vay bizim halimize.

Ben Nisan diye biliyordum Martsa iyiymiş ya

• 3. sezondaki yeni karakterler... Hepsi çok iyi olmuş bence. Sadece karabalığı beğenmedim. Altın rengi lannister saçları. Ama halledilir o.

Ek: Ayrıca Mance yok. Umarım onu 4. sezona bırakmak gibi bir hata yapmazlar...

Thoros of myr en başarılı seçimlerden bence. Adam hayal ettiğime çok benziyor. Lord Beric'de oldukta iyi. Leydi Olenna'yı ben daha yaşlı ve kambur olması gerek diye düşünüyordum ama oyunculuk ve makyajla neler olacak daha bilmiyoruz tabi... Brynden Tully de ise tam babacan bir tip var. Kısacası olmuş bu cast.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 14 Temmuz 2012; 10:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

3. sezondaki yeni karakterler... Hepsi çok iyi olmuş bence. Sadece karabalığı beğenmedim. Altın rengi lannister saçları. Ama halledilir o.

Thoros of myr en başarılı seçimlerden bence. Adam hayal ettiğime çok benziyor. Lord Beric'de oldukta iyi. Leydi Olenna'yı ben daha yaşlı ve kambur olması gerek diye düşünüyordum ama oyunculuk ve makyajla neler olacak daha bilmiyoruz tabi... Brynden Tully de ise tam babacan bir tip var. Kısacası olmuş bu cast.

Öncelikle Mance'in olacağı kesin. Lord Beric ilk sezonda şu abimizdi değişmiş iyi olmuş.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Mesela Gregor Clegane'ide değiştirmişlerdi yeni Gregor çok kötüydü ilk sezondaki Gregor daha korkunç daha heybetliydi ama bu seferki değişiklik oturmuş.

Bu arada Edmure Tully olacakmı ? Ayriyeten ilk 2 sezonda neden Edmure'la Brynden yoktu ? Kitapta bile olmayan hayat kadını Ros'u koyup Edmure'u koymayarak yapımcılar ne düşünüyolardı cidden merak ediyorum.

• 3. kitabı bitirdim iki sezona bölmeleri çok isabet olmuş çünkü gerçekten çok karışık ve birçok olay var. Ayrıca 4. kitap ile 5. kitap hemen hemen aynı zamanlarda geçiyor ikisini karma yapıp öyle 2 sezon yapabilirler diye düşünüyorum ki aynı zamanda geçiyorsa iki kitap mantıklı olan budur. Bir de
    varys ilk sezonda ned starkla birlikte danyi öldürme planı yapmıştı ama sör joraha süikast olacak dikkatli ol diyen de oymuş, yargıç ilirio ile birlikte danyi tahta geçirme planları yaporlarmış resmen dokdum kaldım öğrendiğimde

edit : spoiler içine almam daha mantıklı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Hot -- 14 Temmuz 2012; 16:01:57 >
  • İkinci kitap birinci bölüm bitti. 2x5'i de izleyeyim bugün.
  • quote:

3. sezondaki yeni karakterler... Hepsi çok iyi olmuş bence. Sadece karabalığı beğenmedim. Altın rengi lannister saçları. Ama halledilir o.

Oberyn Martell nerede

• 2x10'u da bugün bitirdim artık ilk kitaptan başlayabilirim
    Akgezenler Sam'i neden öldürmediler ve Jon kendi adamını neden öldürdü orasını anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

2x10'u da bugün bitirdim artık ilk kitaptan başlayabilirim
    Akgezenler Sam'i neden öldürmediler ve Jon kendi adamını neden öldürdü orasını anlayamadım

Jon, gaza gelip öldürdü. Akgezenler de, kendilerinin geldiğini göstermek ve korkularının yayılmasını sağlamak için sadece bir kişiyi hayatta bırakırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga K.

quote:

Jon, gaza gelip öldürdü. Akgezenler de, kendilerinin geldiğini göstermek ve korkularının yayılmasını sağlamak için sadece bir kişiyi hayatta bırakırlar.

Gaza gelip değil.Onu öldürdüğü için oranın kralları ( eski duvarcı) ile tanışabilecek onun sağ kolu olmaya vs çalışacak

• Anladım saolun
  • quote:

Mance rayder'ı nasıl 4.sezona bırakabilirler Allah aşkına bir mantık kurun Zaten sezon finalinde
    ygritte, jon snowla birlikte köye gidiyordu ve o sahne de kaldı. %90 3.sezon 1.bölüm de mance'i gösterirler.

Ayrıca

Kitapta okuduğum kadarıyla mance rayder çok babacan ve kana yakın bir insan. Jon snow'u çok iyi ağırlıyor

Şok olduğum bir spoiler

Mance ile jon snow konuşurlarken mance, jon'un starklardan olduğunu söyler ve bunu üzerine jon snow da şaşırarak nereden bildiğini sorar ve mance de anlatır. İlk bölüm de kral robert kuzeye gelir ve ned stark da kralı ağırlamak için bir eğlence düzenler ve bu eğlence de mance rayder da vardır Üstelik kaçak olarak bir şekilde girmiştir ve kimse onun mance rayder olduğunu anlamaz Bu anlatılanlar kitapda geçiyor. Eğer diziye başka türlü uyarlarlarsa bilemiyorum fakat bu şekilde uyarlamaları çok daha iyi olur. Özellikle mance rayder'ın o eğlence de oldugunu bilmek beni gerçekten çok ama çok şaşırttı

• quote:

yabanıllar onu aralarına alsın diye öldürdüğü adam kendisi dedi 'beni öldür aralarına karış casus ol'

• Edmure, Vargo Hoat ve Mance'i seçmemişler mi henüz? Martell'ler belki 4. sezona kalır ama Mance'in bu sezonda olacağı kesin. Bu üçü geldi ilk olarak aklıma ama elbet unuttuğum vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2. sezon toplam kaç bölüm bende 10 bölüm var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Maximum_Carnage
    Edmure Tully belli oldu;

Tobias Menzies

Ayrıntılı bilgi için;
    http://www.spoilertv.com/2012/07/game-of-thrones-comic-con-2012-panel_13.html

• quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

@Maximum_Carnage
    Edmure Tully belli oldu;

Tobias Menzies

Ayrıntılı bilgi için;
    http://www.spoilertv.com/2012/07/game-of-thrones-comic-con-2012-panel_13.html

Rome dizisinde oldukça iticiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Arkadaşlar 2. sezon toplam kaç bölüm bende 10 bölüm var ?

10 bölüm.
  • Arkadaşlar dizinin konusu nedir ?.Spartacus e ara vermek için açtım ilk bölümü yarısında sıkılıp bıraktım. Sıkıcı bir dizi olamadığnı biliyorum. Konusu aksiyona göre daha ağır basıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Arkadaşlar dizinin konusu nedir ?.Spartacus e ara vermek için açtım ilk bölümü yarısında sıkılıp bıraktım. Sıkıcı bir dizi olamadığnı biliyorum. Konusu aksiyona göre daha ağır basıyor sanırım.

Aksiyon yok sayılır sadece 1 kere savaş olduy oda 5 dakika falan sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Arkadaşlar dizinin konusu nedir ?.Spartacus e ara vermek için açtım ilk bölümü yarısında sıkılıp bıraktım. Sıkıcı bir dizi olamadığnı biliyorum. Konusu aksiyona göre daha ağır basıyor sanırım.

Aksiyon yok sayılır sadece 1 kere savaş olduy oda 5 dakika falan sürdü

Peki diziyi bu kadar güzel yapan nedir ? Konusu mu çok kaliteli ?
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.