Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun şimdiden özledim diziyi ..hüzün kapladı adeta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi madem hbo bütçe sağlama sözü verip 2-3 sezon daha devam edin diyor başka senarist bulsalardı ya. Çok mu zor şu 2 mala yol verip farklı biriyle çalışmak? Bu kadar popüler olan ve getirisi iyi bi diziye sahip çıkılmalıydı. Sırf 2 tane gerizekalı starwars 3 lemesi yazıp parayı bulacak diye güzelim diziye yazık ettiler, inşallah bir şekilde yeniden çekilir ama hiç zannetmiyorum.

• Telif hakları GRRM tarafından bu ikiliye verilmiş. O yüzden bu ikili haricinde başka bir yol yoktu.

• Finalden kaldılar. Artık 5000 yıl öncesinin kahramanlardan karanlığa geçişini bekleyeceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

Finalin hakkı budur. Game of thrones: Türk düğünü

• HBO da Martin de ısrarla dizinin uzatılmasını istediler. HBO nerdeyse sınırsız bütçe verdi. D&D hiçbir şekilde kabul etmedi. Geçen seneli röportajlarında serinin artık bir an önce bitmesi gerektiğini belirtmişlerdi. Başka işlere yoğunlaşmak istiyorlarmış.

• "I love you little brother, I always will. You will be a good king, but tens of thousands of Northmen fell in the Great War defending all of Westeros, and those that survived have seen too much and fought too hard, to ever kneel again. The North will remain an independent kingdom, as it was for thousands of years."

sansa böyle söylüyor, dorne lular gitsin kumla oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 23 Mayıs 2019; 19:24:46 >
  • final rezaletti böyle mükemmel bir dizi ancak bu kadar kötü bitirilebilirdi

• Gerçekten şaka gibi ya

• Bir de bu vasat diziyi en iyi diyenler vardı. Final sezonuyla Türk dizilerden bile daha saçma bir eser olduğunu göstermiştir. Balonu iyi patladı. Tahta çıkardıkları çocuğu da jon snowu da alıp münasip bir yere bıraksınlar. Daenerys'den başkasını sevmiyorum, hepsi birbirinden iticiydi. Daenerys tahta çıkmayı hak etmişti, mahvettiler finali sağ olsunlar. Keşke hepsini iyice yaksaymış ejderhayla, bazı gereksizleri sağ bırakmakla hata etmiş prensesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

HBO da Martin de ısrarla dizinin uzatılmasını istediler. HBO nerdeyse sınırsız bütçe verdi. D&D hiçbir şekilde kabul etmedi. Geçen seneli röportajlarında serinin artık bir an önce bitmesi gerektiğini belirtmişlerdi. Başka işlere yoğunlaşmak istiyorlarmış.
    Star wars bunlara verilince bir tarafları kalktı hemen ona geçmek için yaptılar bence. Yeni üçleme bunların elinden alınırsa içimin yağları erir, mal gibi kalırlar ortada.
  • Aynen öyle hocam onuda geçtik Jon her zaman Dany için bir tehdit hele bu son yaşanan şeylerden sonra,yanında bir ordu olmasa bile mantıklı olan Grey Worm olmadan kimse yaklaşıp konuşma bile yapamaması gerekirdi ama zaten bu kadar düşünebilen senaristler olsaydı böyle berbat bir sezon izlemezdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Ne olursa olsun şimdiden özledim diziyi ..hüzün kapladı adeta.
    bende de tam tersi bir etki yaptı final. Hiç kimsenin yüzünü göresim yok diziden.
  • Sezon başlamadan önce eski sezonların hepsini izleyeyim demiştim vakit bulamamıştım. Final bittikten sonra oturur sıfırdan seyrederim diye düşündüm sonra. Ama ben nerden bileyim böyle leş bir final sezonu ve final bölümü olacak. İçimde eski bölümleri seyretmeye hiç istek kalmadı. O kadar yaşanan olaylar, yaratılan gizemler, karakter gelişimleri bosunaymış. Hepsi çöpe gitti.

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi olan nedir?

• 7 krallık uzun dönemler stark ailesi ve kral arasındaki mütabakat ile yönetiliyor. Starkların öyle ayrı olma gibi bir durumu yok aslında. Orda bunu konuşacak bir tek krallık var Dorne idi.

Saçmasapan bir senaryo ile bitti akıllara zarar oyuncular bile dalga geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Şaka gibi olan nedir?
    Sitede az aşağıya inince sezon puanları var, bakınca nereden nereye geldiğimiz görünüyor. Ona dedim
  • Tüm sezonlarda en sevdiğim karakter Lord Varys

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kimin sunumu olduğunu hatırlamıyorum ama, 1080p25 10bit HDR versiyonunu indirip izledim, ekran kartınızı oynatıcıyla eşleştirdiniz mi? Hardware acceleration açık olması lazım bilirsiniz belki

• Kitaplarını okumadım aslında düşünüyorum cok farkı var mı dizi ile acaba ? Birde son 2 kitabı yazacakmış yazar yine dizi finalindekiler mi gorecegiz acaba ya da ona yakin seyler . Son kitap snow'un malum durumu ile bitmiş .

• 
Sayfa: önceki 33003301330233033304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.