Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29412942294329442945
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden got 5-6 ay öncesinden fragman verirdi.star wars 1 yıl öncesinde trailer verirdi.avengers da 6-7 ay öncesinden verip film yaklaşınca çoğu şeyi vermiş olurlardı.
    bu sene firmalar bir garip,başka bir pazarlama stratejisi uyguluyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Ocak 2019; 12:34:19 >
  • Dizinin son bolumu Film olmayacak mi ? ben hala inanamiyorum ya 1 milyar gise garanti neyi bekliyorlar?
  • Keşke şu sezonu sezonun temasına uygun olarak kışın verselerdi. Neyse 3 ay kaldı bir şey değil. Tabi bitecek olması üzücü bir boşluğa düşeceğiz ama kitap çıkar unutturur bunu umarım.
  • final sezonu yazısı beni bile duygulandırdı daha diziye geçen yaz başlayan biri olarak
  • Vay be bir efsane daha son buluyor..
  • 14 Nisan gayet iyi bir tarih. Super bowl etkinliğinde daha detaylı bir fragman yayınlanlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sırf tanıtım için sahne çekilmiş.Oldukça iyi..
    Fakat diziden benim umduum yok artık.6 bölüm kaldı.Tonla olay hikaye var daha..Ne kadar anlatacaklar ki artık.

İzleyip geceğim bir şey beklemiyorum

• stannis reyizin öldüğüne inanmıyorum bence geri dönecek rez alın
  • Yalnız Jon'un elinde ateşi tutması sağlam bir ima olabilir malum dizi'de efak ayrıntılardan çok fazla şey çıkıyor niye diğer ikisi değilde jon tutuyor ateşi

Kısa ve özel bir sahne olsada iyiydi, İnsan özlüyor be

• gece kralı=bran stark şeklinde bir teori dolaşıyor internette. ne diyorsunuz buna?
  • Alakası yok, gece kralı Nightwatch'ın bilmem kaçıncı komutanı falandı.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Dizi evreninde değil, kitapta yazıyordu. Sanırım Sam Castle Black'teki arşivlerde falan bulmuştu bu bilgiyi.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Kitaptaki ile dizideki farklı karakterler olabilir. Kitapta Night's King diye geçerken dizide Night King olarak geçiyor.

• Fragman çok iyiydi. İnşallah Başbuğ Stannis geri döner Ours Is Fury
  • Bu arada dizideki Night Walkers'ın kökeni hakkında;

The Three-Eyed Raven shows Bran a vision of a heart tree amid spirals of standing stones in a lush green valley. His vision shows Leaf and other Children of the Forest talking amongst themselves, then looking eagerly at a captive bound to the tree. Leaf approaches and forces a Dragonglass dagger into the captive's chest. The captive screams, but does not die, instead becoming the first White Walker.

Kısacası Children of the Forest yaratmış, insanlarla savaşlarında yardımcı olsunlar diye.
  • Başbuğum stannis gelmez ama olsun.Promo güzeldi

• Böle bir dizinin final sezonun, 6 bölümden oluşuyor olması ( her ne kadar bölümler normale göre daha uzun olsada) şahsen çok canımı sıkıyor.Daha bir sürü çözülmesi gereken şeyler, açığa çıkmamış olaylar var. Sadece 6 bölümle aceleye getirmeden, doyurucu bir şekilde finali ne kadar iyi yapabilecekler endişeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 15 Ocak 2019; 11:0:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    gelse night king bile diz çöker ondan getirmiyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 15 Ocak 2019; 0:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    Biraz geç olacak ama kanımdan değilsin değil hocam, soyadımı taşımıyorsun ama benim kanımı taşıyorsun demişti.

Başkaları bunu okuyup afallamasın

Bu arada dizi yayınlandığında askerde olacağım ulan çıktığı gibi izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

Böle bir dizinin final sezonun, 6 bölümden oluşuyor olması ( her ne kadar bölümler normale göre daha uzun olsada) şahsen çok canımı sıkıyor.Daha bir sürü çözülmesi gereken şeyler, açığa çıkmamış olaylar var. Sadece 6 bölümle aceleye getirmeden, doyurucu bir şekilde finali ne kadar iyi yapabilecekler endişeliyim...
    40 dakikada olur ise bölümler işimiz var. 6 bölüme ne sığdırabilirler merak ediyorum bende.

Ya dolu dolu olacak her bölüm. Ya da bir çok şey ortada kalacak. Lady Stoneheart gibi.
  • 
Sayfa: önceki 29412942294329442945
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.