Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29382939294029412942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

sezon 8 yaklaştığına göre daha önce 6.sezona kadar izleyip bıraktığım yerden izlemeye devam edebilirim

baya güzel diyorlar 6 ve 7.sezon için bakalım
    Bende başlayana kadar iki kerede daha yeniden başladır bitiririm herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Bende başlayana kadar iki kerede daha yeniden başladır bitiririm herhalde

Alıntıları Göster
    oh oh maşallah

hala aynı zevki alıyor musun cidden ya ?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İlk izlediğim gibi olmuyor tabi ama iyi yine seviyorum bu tarz yapımları Lotr filan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melisandre nin akibeti hakkinda en guclu teori nedir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ara verdiler... valla diziyi unuttuk.
  • bu diziyi seyretmek istiyorum ama türkçe dublaj olarak bütün bölümleri nasıl izleyeceğim ben? para mı vermem lazım?

not : torrent kullanmıyorum bu yüzden öyle öneri vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 13 Aralık 2018; 18:27:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uzay.

bu diziyi seyretmek istiyorum ama türkçe dublaj olarak bütün bölümleri nasıl izleyeceğim ben? para mı vermem lazım?

not : torrent kullanmıyorum bu yüzden öyle öneri vermeyin
    blutv üyeliği al aylık 15 tl

ama tüm sezonları daha dublaj olmamıştı sanırım.

digitürkte ise tümü dublajlı ama o da çok pahalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

blutv üyeliği al aylık 15 tl

ama tüm sezonları daha dublaj olmamıştı sanırım.

digitürkte ise tümü dublajlı ama o da çok pahalı olur

Alıntıları Göster
    15 tl ucuzmuş ama ödemeyi nasıl yapacağım. kredi kartı falan olursa yatar işim sadece bir banka kartım var. her ay bir hesaba 15tl falan yatırıp üyelik yenileteceksem çok iyi olur. daha önce hiç yabancı dizi izlemediğim için böyle şeyleri bilmiyorum

bir de bilgisayarda izleyeceğim diziyi tek başıma. bir süreden sonra altyazıda olur farketmez. bu dizi tam benim tarzım ama hiç yabancı dizi seyretme alışkanlığım olmadığı için izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 13 Aralık 2018; 19:32:5 >

• quote:

15 tl ucuzmuş ama ödemeyi nasıl yapacağım. kredi kartı falan olursa yatar işim sadece bir banka kartım var. her ay bir hesaba 15tl falan yatırıp üyelik yenileteceksem çok iyi olur. daha önce hiç yabancı dizi izlemediğim için böyle şeyleri bilmiyorum

bir de bilgisayarda izleyeceğim diziyi tek başıma. bir süreden sonra altyazıda olur farketmez. bu dizi tam benim tarzım ama hiç yabancı dizi seyretme alışkanlığım olmadığı için izlemedim

Alıntıları Göster
    blutv üzerinden sadece kredi veya banka kartıyla üye olabiliyorsunuz. Niye kart kullanamıyorsunuz? İsterseniz ininal kart alabilirsiniz , içine para atarak öyle ödeme yaparsınız o da banka kartı sayılıyor sonuçta. Migroslarda falan satılıyor.

illa kart olmasın diyorsanız hepsiburada.com üzerinden havale/eft ile blutv 1 aylık/3 aylık/6 aylık seçeneklerde olmak üzere alabilirsiniz.
    www.hepsiburada.com
    BluTV 3 Aylık Dijital Abonelik Kodu / E-pin Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/blutv-3-aylik-dijital-abonelik-kodu-e-pin-p-HBV000006V3U1?magaza=BluTV

edit= blutv üzerinde daha 7.sezon yok ve 8.sezonda güncel yayınlamayacak. Ama ileride eklenecek diyor blutv.

digitürkte hepsi tam ve haftalık güncel yeni bölümler yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Aralık 2018; 19:41:6 >

• encard var banka kartı olarak. digitürk game of thrones yazdım şu link çıktı karşıma
    www.beinconnect.com.tr
    Game of Thrones - Fantastik - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/game-of-thrones

ben şimdi burdan üye olup her ay para yatıracağım doğru mu, yatırmazsam sanırım hesap dondurulur en fazla okadar dimi. fazla fark ediyor mu fiyatı diğerine göre?

aslında kafamda sadece 2 tane dizi var izlemek istediğim biri bu dizi, diğeri spartaküs
    @BlackLead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 13 Aralık 2018; 19:51:39 >

• quote:

encard var banka kartı olarak. digitürk game of thrones yazdım şu link çıktı karşıma
    https://www.beinconnect.com.tr/dizi/game-of-thrones

ben şimdi burdan üye olup her ay para yatıracağım doğru mu, yatırmazsam sanırım hesap dondurulur en fazla okadar dimi. fazla fark ediyor mu fiyatı diğerine göre?

aslında kafamda sadece 2 tane dizi var izlemek istediğim biri bu dizi, diğeri spartaküs
    @BlackLead
    digitürk'te ki dizileri gerçek digitürk üyesi olmadan izleyemiyorsunuz. Yani bildiğin evinize uydu falan , dekoder getiriyor digitürk aylık üyelik başlatmanız gerekiyor beinconnect izleyebilmek için. Bu da en az aylık 35-36 tl falan dizi paketiyle birlikte.

onun dışında blutv'ye encardınıza üye olabilirsiniz , bir sorun olmaz. Havale falan istiyorsanız da hepsiburada üzerinden üyelik alabilirsiniz yukarıda yazdığım gibi.

spartacus netflixte var , başka yerde yok legal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Aralık 2018; 19:53:58 >

• sağol ozaman en kısa sürede blutv üyeliği açacağım inşallah. fiyat çok uygun ve başka işlemi yokmuş iyi oldu
    artık günde 2 bölüm seyretsem, yayınlanmadı dediğin son sezona gelene kadar zaten 2-3 ay sürer heralde dizi ve ozamana kadar da koyarlar heralde
    @BlackLead
  • quote:

sağol ozaman en kısa sürede blutv üyeliği açacağım inşallah. fiyat çok uygun ve başka işlemi yokmuş iyi oldu
    artık günde 2 bölüm seyretsem, yayınlanmadı dediğin son sezona gelene kadar zaten 2-3 ay sürer heralde dizi ve ozamana kadar da koyarlar heralde
    @BlackLead
    evet zaten bu netflix, blutv gibi platformların güzelliği bu . şart yok , taahhüt yok . Üyeliğinizi iptal etme seçeneğine bastığınız anda iptal ediliyor bir daha para çekilmiyor , kimse de arayıp rahatsız etmiyor üyelik başlatmanız için falan. Sonra kafana esince tekrar başlatabiliyorsun üyeliği.

netflix'in ilk ay ücretsiz üyelik seçeneği var , oradan da 1 aylık ücretsiz kullanıp spartacus'ü izlerseniz. Bütün sezonları var ve hepsi dublajlı. Netflix hoşunuza giderse oradan da dizi izleyebilirsiniz sonrasında yine encardınız ile

• sağol notlarıma ekledim netflix ve blutv. bu 2 diziyi mutlaka izlemeliyim
    bu dizilerden sonra bunlara benzer başka da varsa dizi seyrederim belki kimbilir ama önce şunları bitireyim hayırlısıyla

1,2 tane baktığım türk dizisi var başka yok hiç. biraz avrupaya açılalım

@BlackLead
  • 7.sezonun oldugu zaman hayatım ne güzeldi be.Sorunluyum diye ağlama yok full dizi film oyun gırgır var.
  • başlıyorum bakalım diziye nasılmış görelim
  • quote:

başlıyorum bakalım diziye nasılmış görelim
    Başla tabi, İlk başlarda sevmeyebilirsin ama zamanla herşey yerli yerine oturuyor pişman olmazsın.
  • .Uzay. kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir dizi türkçe dublaj izlenirmi yazık edersin diziye
  • Bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım diziye lakin bu nasıl bir dizi böyle ya Bugün 3. bölüm bitirdim ve +18 sahneler çok fazla var, dizi hep böyle mi gidiyor

bir de o demir tahtın özelliği ne? yani sadece sembolik mi?
  • 
Sayfa: önceki 29382939294029412942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.