Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27332734273527362737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha düşük boyutlu bulan varsa pm lütfen internetim az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

quote:

Beyler kitapta dizideki "Hardhome" mevzuu geçiyor mu?

Kitaptan spoiler içerir.

Geçiyor ama Jon bizzat gitmiyor. Kuzgun geliyor Jon'a yazan şu; Dead things in the water.

At Hardhome, with six ships. Wild seas. Blackbird lost with all hands, two Lyseni ships driven aground on Skane, Talon taking water. Very bad here. Wildlings eating their own dead. Dead things in the woods. Braavosi captains will only take women, children on their ships. Witch women call us slavers. Attempt to take Storm Crow defeated, six crew dead, many wildlings. Eight ravens left. Dead things in the water. Send help by land, seas wracked by storms. From Talon, by hand of Maester Harmune

Hocam peki hardhome tarzı bir karşılaşması oluyor mu Jon'un son kitaba yeni başladım birde kitapta Night King nerelerede geçiyor daha çok? Bran povunda mı?

Hocam kitapta Night King ya yok denecek kadar az yada yok, adı geçti mi hiç hatırlamıyorum. Jon'un öyle bir karşılaşması da yok dolayısıyla.

O zaman white walker tehlikesi dizideki kadar büyük değil?

• Arkadaşlar ölen ejderha en uysal olanı mıydı? Viserion sanki diğerlerine göre en uysal olan gibi hatırlıyorum da. Aklıma takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 16 Ağustos 2017; 15:27:8 >
  • Valla dayanamadım altyazısız izledim. Spoilerları okumuştum ne olacağını biliyodum ama gerçekten ona rağmen çok heyecan duydum.

Nights of the Vale hesabı yetişmesi ve bölümün sonu climax ti .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler kitapta dizideki "Hardhome" mevzuu geçiyor mu?

Kitaptan spoiler içerir.

Geçiyor ama Jon bizzat gitmiyor. Kuzgun geliyor Jon'a yazan şu; Dead things in the water.

At Hardhome, with six ships. Wild seas. Blackbird lost with all hands, two Lyseni ships driven aground on Skane, Talon taking water. Very bad here. Wildlings eating their own dead. Dead things in the woods. Braavosi captains will only take women, children on their ships. Witch women call us slavers. Attempt to take Storm Crow defeated, six crew dead, many wildlings. Eight ravens left. Dead things in the water. Send help by land, seas wracked by storms. From Talon, by hand of Maester Harmune

Hocam peki hardhome tarzı bir karşılaşması oluyor mu Jon'un son kitaba yeni başladım birde kitapta Night King nerelerede geçiyor daha çok? Bran povunda mı?

Hocam kitapta Night King ya yok denecek kadar az yada yok, adı geçti mi hiç hatırlamıyorum. Jon'un öyle bir karşılaşması da yok dolayısıyla.

O zaman white walker tehlikesi dizideki kadar büyük değil?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam kitapta white walkerlarla savaş dizideki 3. sezonun ilk bölümü itibariyle başlıyordu, hani Sam'i görüyorlar ya dizide, düşün kitapta orda başlıyorlar savaşmaya, yani tehlike çok daha erken geliyor.

• Sızan senaryo doğruluk payı ;

7/6
  • Eyw hocam o zaman ındırıp tv den ızlerım.
  • Malum sahne var mı beyler ablamla izleyeceğim ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 16 Ağustos 2017; 15:43:15 >
  • 25 dakika önce 1 saat demiş eşekherif. Az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

sabırsızlıktan çatlayacağım, yarım saate gelse altyazı keşke

%75 oldu bir saate düşebilir.

edit:esekherif 1 saat diye yazmış twitterdan son 1 saat

hadi inşallah, spoilerlar bubi tuzağı gibi her yerde mübarek :)

esekherif link ararken twitterında ki gönderiye bakma gafletine düşmüştüm Bir de face gruplarında kafama kafama yedim hem de final sahnesiydi muhtemelen.

edit: Bir idiotta burada veriyor spoiler lan olum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 16 Ağustos 2017; 15:42:29 >

• 1.92 GB lik videonun kalitesi nasıl izleyen biri söyleyebilir mi ?

• 1.9 gb olan var ise linki bana yollayabilir mi? sabahtan beri baktığım her yerde 700mb var.
  • 1080p
  • Ben diziye zooozzentte indirirken aynı zamanda internetten izledim de haliyle altyazıya gerek olmadan bitirdim.

Şimdi bekle 12 gün 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

1.92 GB lik videonun kalitesi nasıl izleyen biri söyleyebilir mi ?

Hocam ben indirdim tamam çok kötü değil ama pek 1080p değil gibi yada ben körüm.
  • Beyler 6. Bölüm mü geldi noluyor... Link atar mısınız öyleyse sizi seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

1080p

Obaa akiyorum o zaman

• normalde 3-4 gibi uyurum. uyumadan da reddite hep bakarım, erkenden uyuyasım tuttu sızan bölümü kacırdık. yeni izliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcroft

Ah şu khalesi bi türlü dersini almıyor. geçen bölümde de ejderhası ballista ile vuruldu. insan bi düşünür nasıl koruyabilirim bunları diye zırh falan yaptırır. viserion öldü gitti.

üstüne zırh yapmak pek mantıklı olmaz gibi ejderhaların uçuş rahatlığı açısından.
    Ayrıca ejderin zırhını parçaladıysa herhangi bir ek zırh da koruyamazdı o mızraktan.valyrian çeliği işe yarayabilirdi belki bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 16 Ağustos 2017; 15:51:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler gözünüzü seveyim payrıtbey denen şeyi öğrenin, Türk milleti olarak hâla şu site bu site... Yemin ediyorum HBO Turkish olsa bizde sızsa bölüm bir kişi uploadlayamaz çok geriyiz ağa, kaç kişiye özelden attım payrıtbey linki yapmayın etmeyin, girin arayacağınız filmi "film ismi" S0XE0X diye aratın, ör "Game of thrones S07E06", yanında yeşil mor kurukafa olanlar güvenilir.
    Yine de ben anlamam diyenler özelden yazarsa yardımcı olurum.

Ayrıca bonus:
    https://gfycat.com/gifs/detail/OpulentImpishEquestrian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 16 Ağustos 2017; 15:51:31 >

• 
Sayfa: önceki 27332734273527362737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.