Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşekherif de dört gözle internete yüklenmesini bekliyor, yarın öğlene alt yazı hazır olur diyor. Kısacası, yarın akşam yüksek kalite de izleriz ama şu anda son durumu dakikası dakikasına takip etmek oldukça keyifli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölüm o kadar ani geldi ki tüm torrentçiler gafil avlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Kimsenin çektiği yok internete yükleyen yok şuan ayrıca bitcoin isteyende yayını yapan çocuk değil, çocuk PS4 den HBO uygulamasından izliyor nasıl kaydedeceği hakkında fikri olmadığı için sürekli bittikçe baştan açıyor 2. Sefer baştan başlattı.

Evet, bir de kayıt edemeyen vardı. Ortada HBO İspanya'nın zamansız yayınlaması olduğu kesin. Ben internete yüklendi ama para bekleniyor diye okudum, bilemiyorum. Spoiler yerim diye de farklı kaynaklara bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 16 Ağustos 2017; 4:58:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nobetteyiz bekliyoruz yarin oglenden once gelmez sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İspanya hbo da hala mecvut galiba mutlaka ispanyada birileri record edip uploadlamayi biliyordur diye umuyorum.

Hbo hesabi olan biri ispanyol vpnsi ilede girebilir heralde

• Hala ses seda yok adamlar HBO'dan daha iyi korudu bölümü valla

• saat 5.30 oldu,bu saatten sonra gelse de ingilizce izleyip anlayacak mecal kalmadı.bari yarın uyandığımda bölüm sızmış ve altyazı gelmiş olsun

• Ben nöbeti devrediyorum yerimi birisi alsın
  • Yayınıda kapattı yattı uydu beceriksiz, ulan bari kayıt alamıyorsun PS4 den kayıt cihazın yok, koy telefonu TV nin karşısına Full HD yada çek 4K hafızan yettiği yere kadar parça parça at Pc ye birleştir 2 saat yayın yaptı 1 saat benim dediğim şekilde uğraşsa bitmişti olay, HBO uyanana kadar çeken çekti yoksa yediğimiz spoiler ile pazartesiye kadar bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

Ben nöbeti devrediyorum yerimi birisi alsın

bana güvenebilirsin

• Yeni bölümden abovv

• 6.bölüm için efsane diyorlar galiba bu sefer kış geldi montları hazırlayın.
  • Olayı şimdi öğrendim de Ispanyollar yerine Ruslar olsaydi suan 4k izliyordu millet neyse sızan senaryoyu okudum aynı şekilde pekte fanatiği degilim dizinin ama şu an heyecan oldu anasını satayım düşerse izlerim hemen

• Spoiler atmayın şuraya nöbetteyim ben, zaten ortam gergin acımam
  • sakın bakma

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perseyuz -- 16 Ağustos 2017; 5:38:35 >

• HBO müdahale etti sanırım yada korktu çocuk attığı postu silip yayını kapattı hesabı da kapanabilir, twitter da Got 7x6 ispanya gündeminden silindi, büyük ihtimalle torrente felan düşmeyecek

• Şu olay bizim ülkede ya da rusyada falan olsa maksimum 1 saat içinde 20 tane link çıkarırdık , ulan 1 tane bile mi aklı başında adam yok torrent ve video capture ya da idm tarzı bir şey kullanmasını bilen şaka gibi 1080p bölüm var 3.5 saattir link yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • profilindeki giriş sekansınıda kaldırmış
  • 
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.