Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26902691269226932694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en ufak spoiler vereni bile şikayet etmiştim işe yaramış demek. önceki sayfaların yarısı deleted user
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

jamie'nin şeyi kaldı (eli)
  • Arkadaşlar son bölüm yada son iki bölüm daha mı uzun olucak ?

Bilgi varmı ?
  • bu diziyi hiç izlemedim şimdi bol bol vaktim var, şu çok övülen breaking bad'i sevmedim, bu dizi nasıl? entrika olayları var mı? yoksa milletin birbirine dalmasından mı ibaret?
  • entrika oldukça fazla
  • 8. sezon hangi ay başlayacak, haber var mı bunun ile ilgili
  • Tam bende bunu yazmaya gelecektim redditten filan bulamazmiyiz o numrayalari ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

bu diziyi hiç izlemedim şimdi bol bol vaktim var, şu çok övülen breaking bad'i sevmedim, bu dizi nasıl? entrika olayları var mı? yoksa milletin birbirine dalmasından mı ibaret?

Breaking bad berbat bana göre de bayıyor,bu dizi baymıyor. Entrika fazlasıyla var ama bizim türk dizileri gibi değil kaliteli entrika
  • başlıyorum teşekkürler 7 sezon olmuş umarım sezon araları house of cards gibi çok değildir gerçi ben sizi yakalayana akdar 8. sezon çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

başlıyorum teşekkürler 7 sezon olmuş umarım sezon araları house of cards gibi çok değildir gerçi ben sizi yakalayana akdar 8. sezon çıkar.

Geç değil erken bile,final yapsın öyle başla sürünüyoruz yeni bölüm için yeni sezon için de çok uzun süre bekliyoruz
  • 7x5 altyazılı varmı,yoksa hangi gün çıkıyor
  • Orda atlar ve insanlardan ziyade lannister ordusunun ölmesine sevinip bronna bir şey olmasına üzülüyorlar.

• Millet bir sonraki sezonu 1 yıl beklemeye dayanamıyor.

Aslinda kitap serisini final sezonuna kadar okumak iyi bir fikir.

1 yıl bekleyip sezonu iki üç ayda bitiriyorsunuz. Kitap ise yillarca beklenip 15-20 günde bitiyor.

4. Kitap 2000 sonrası 5 yilda 2005te bitti.

5.Kitabi 6 yil sonunda 2011de zor çıkardı.

Şimdi 6yi bekliyoruz ve 2018 diyolar bu da 7 yil yapar. Ayni paternde giderse son kitabi 8. yıl sonunda çıkarması lazim, 2026.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Beyler, sizce 5. bölümde 2. bir Hardhome görür müyüz? Jon portal açmış mesela yoksa bütçeyi son 2 bölüme mi harcarlar?

Boom tube görmek isterdim.
  • bu bölüm sayılarını niye azaltıp duruyorlar.7 bölümlük sezon mu olur allah aşkına yav zaten 1 sene bekliyoruz
  • Son bölümün kamera arkası görüntülerini gördüyseniz yanma sahnelerinin gerçek olduğunu görmüşsünüzdür.

Benim üzüldüğüm taraf bu dublörlerin yanarken hiç nefes almamaları gerekiyormuş. Çünkü nefes aldıkları an bütün gırtlak ateş alıyormuş. Bunun için iyi para kazanıyorlardır ama asıl emeği veren insanlar bunlar ve hiç birinin isimlerini bilmiyoruz. Geçenlerde de TWD çekimlerinde bir dublör ölmüştü. Üzülüyor insan gerçekten de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Son bölümün kamera arkası görüntülerini gördüyseniz yanma sahnelerinin gerçek olduğunu görmüşsünüzdür.

Benim üzüldüğüm taraf bu dublörlerin yanarken hiç nefes almamaları gerekiyormuş. Çünkü nefes aldıkları an bütün gırtlak ateş alıyormuş. Bunun için iyi para kazanıyorlardır ama asıl emeği veren insanlar bunlar ve hiç birinin isimlerini bilmiyoruz. Geçenlerde de TWD çekimlerinde bir dublör ölmüştü. Üzülüyor insan gerçekten de.

Merak ettim link atar mısınız? İlginç geldi...

** Buldum.
    http://www.log.com.tr/game-of-thronesun-son-bolumune-damga-vuran-efsanevi-sahne-nasil-cekildi-video/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 10 Ağustos 2017; 0:59:58 >

• Her sezon bitime yakın izlemeye başlardim. Şimdi 4 bölüm peş peşe izledim çok iyiydi gerçekten. Son 3 bölümü de bekleyip peş peşe izliycem. Tek merak ettiğim şu bran neler gösterecek marifeti ney?

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Dizi kitapları geçeli bayağı oldu

• Arya ile Valyrian çeliği hançerin buluşma şekli çok ilginçti. Bence Night King'i öldürecek kişi Arya olacak. Hem de o hançerle.
  • 
Sayfa: önceki 26902691269226932694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.