Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26792680268126822683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cersei eğer deliyse ve acımasızsa bu beyaz kezbana acımasız demek hafif gelir farkındaysanız bütün taht adayları birilerini yaktı, öncekileri göstermeleri kezbanınki ile karşılaştırmaları içindi bence, çünkü daha çok insanı yakacak ve güç hırsına kapılıp babası gibi delirecek fragmanda da bunu görüyoruz zaten. Yani denilecek ki bak bunlarda caniydi ama bu bambaşka. Son olarak duygularıma tam olarak emin değildim ama bu bölümden sonra tam olarak eminim "Hear Me Roar" diyorum artık. Yaşasın Lannisterlar
  • Acayip bölümdü elim ayağım titreyerek izledim. Bölüm ortalaması 9,9http://www.imdb.com/title/tt5775846/

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Ağustos 2017; 0:20:48 >

• 5. Bölüm ne zaman yayınlanır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

bu fake mi gerçek mi beyler ? adamlar kaç bölüm sızdırdı lan ! bu gerçekse eğer bir daha ekşisözlüğe falan girmem abi. bu nasıl spoiler vermektir lan
    https://twitter.com/HiLeonidasli/status/894289927386652672

Fake. Jon 7 kat giyinmiş, Dany anadan üryan.

Jon un üstündeki duvarın karga kıyafeti. Büyük ihtimal Ygritte'i bafilediği sahneden.

Mantıklı, aferin :)

• Bölümün bütçesini bilen var mı acaba?
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Orjinali Ygrittele olan sahnedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Bölümün bütçesini bilen var mı acaba?

7. sezonun şuana kadar ortalaması 12 milyon dolar ona göre bir tahmin yürütülebilir.
  • Ne diz çöktürme meraklısıymış bu karı. Merak etme Jon sana diz çöktürecek, sen alışıksın zaten diz çökmeye

Yerden atılan arbaletle bile ejderha çok büyük yara aldı, Kızıl Kale gibi yerlerde o arbaletlerden yüksek noktalara birer tane yerleştirilse ejderha uçamaz orada. S-400 mübarek, uçuşa kapalı alan yapıyor adamlar.

• Danynin Ejderhaları var Ak Gezenlere karşı Jonu destekleyecek ama ya Gece Kralının ordusuna yeni bir komutan eklenirse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 8 Ağustos 2017; 0:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl bir bölümdü beyler? O bağırdığında tüylerim diken diken oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kardeşim yok. Erkek kardeşim var 1.85 boyunda, euron'a benziyor eğlenceli dakikalar yaşatır, seversin öyle tipleri
  • Bu son bölüm neden beni herkesi etkilediği kadar etkilemedi anlamadım. Ramsay Jon savaşı sanki daha iyiydi ne bileyim bence ondan daha iyi değildi ya.

• Ya şu danynin dracarys deyişi inanılmaz sexy değilmi hele şu bölümde ilk dediği zaman dona kalmıştım şu kadının mimikleri falan bitiriyor beni emilia ile tamamen farkli kisiler ama dany de emiliada mukemmeller

• dragon yavaş cigerleri söktün.efsane bölümdü.game of thronesdeki izledigimiz en iyi savaş sahnesi olabilir.bakalım jaimeye neler olucak.

• Ayın 8'i oldu hala 5. Bölüm sızmadı ya.Hadi hackerlar belinize kuvvet.Sızdıreverin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

dragon yavaş cigerleri söktün.efsane bölümdü.game of thronesdeki izledigimiz en iyi savaş sahnesi olabilir.bakalım jaimeye neler olucak.

Benim için hala yabanilerin sura saldırması.
  • Harika bir bölümdü.Bu gidişle khaalesi
    ejderhaları kaybeder gibi geliyor,Jaime eğer esir düşerse iyi ama jaime eve dönüp ejderhanın ciddi yaralandığını söylerse,Adamlar ona göre hazırlık yapacaktır ki zaten yapıyorlar artık iyice ejderhaları nasıl düşürebiliriz diye projeler üretirler.
  • teori videoma bakarmısınız arkadaşlar

https://youtu.be/VRdWZZFquiI

• Adamların yaptığı diziye bakın be. Bizimkiler anca aşk falan.

Bütün Türk dizi filmleri birleşse bi şu son sahne olamaz.

• The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Yok artık.. Sen sahne görmemişsin..

@The Nameless Man

Kesinlikle benim için de 1 numara..
  • 
Sayfa: önceki 26792680268126822683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.