Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • All man must die! Harbi erkek kalmadı dizide birinin pipi yok, birinin ayaklar yok, birinin tek eli yok, biri cüce. Adam gibi bi Jon reyiz var onuda fazla yaşatmazlar.

Şaka bi yana bu sahnenin verdiği rahatlığı dizideki hiç bir sahne vermedi. Cersei dışında kötü karakter rolünü üstlenen kalmadı dizide. Joffrey ve Ramsay ayarında bi psikopat görmek istiyorum.

Artık kış geldi, 7. sezonda WW ağırlıklı savaşlar bekliyorum. Hatta S06E09 bölümünde ki gibi bir savaş sahnesi yapsalar WW ile mükemmel bir görsel şölen çıkabilir ortaya.

Şu şöyle çıkarsa bu onun eltisi olur, o ona atlarsa bu onun halası olur gibi kombinasyonlar ile kafamı meşgul etmiyorum. Tavsiyem boşa bu tür senaryolarla kafanızı yormayın, diziden zevk alıp tadında bırakın. Bırakın kimin nasıl bir senaryo oynayacağına işin içindeki adamlar karar versin. Zaten zamanı gelince gerek flashback ile dizide her şeyin cevabı veriliyor.

6. sezon içinde yorum yapmadım sanırım genel olarak sakin gidip sonlara doğru coşan (klasik) bir bölüm akışı vardı. Daha iyisi yapılana kadar tartışmasız en iyi dizilerden biri. (bir çoğu için en iyisi)

7. sezon şuan Imdb'de 7 bölüm olarak listelenmiş, bu onaylandı mı tek merak ettiğim konu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Haziran 2016; 0:07:53 >

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bana da Müzikleri çekimleri kurgusu oyunculukları her şeyi harikaydı.

• Bir teorim var gibi. Aslında teorinin temeli "ikizler teorisi" adı altında paylaşılmıştı ama son bölümde lyannanın ikiz değil tek bebeği olduğunu gördük. Yani teori bana ait değildi ama çok tutmuştum. Şimdi o teoriyi biraz değiştiriyorum. bence o bebek jon değil meera reed. Ned bebeği silah arkadaşı Howland'a verdi ve howland ona kızı gibi baktı, karısına da durumu anlatarak kendi soyismini verdi. Branla yola çıkan herkes öldü, meera hariç. Sandığımızın aksine meera branin hikayesine katkıda bulunmuyor, asıl bran meeranın hikayesine katkıda bulunacak. Geçmişten öğrendiklerini meeraya anlatacak. Meera aslında kim olduğunu öğrenecek. Sadece bunu öğrenmekle de kalmayacak, akgezenlerin varoluş nedenlerini, amaçlarını, zayıf yönlerini de öğrenecek. Uzun gece geldiğinde bran öldürülecek ama meera da night king'i öldürecek. Üstad aemon bir konuda haklıydı vadedilmiş kişinin bir erkek olması gerekmiyordu. Ama onun sandığı gibi dany değil meeraydı.
    Peki o halde jon kim? Ne bileyim ben :) nedin piçidir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukaplumbaası -- 28 Haziran 2016; 9:26:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daenerys jonun halası... Hoş Targeyanların mezhebi geniş.. Olur mu olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün her şeyini geçtim -uzun uzun konuşmuşsunuzdur zaten- müzikleri muazzamdı yahu girişten itibaren. 10. bölüme özel olarak hazırlanılmış belli ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Haziran 2016; 0:23:18 >
  • Şu dizi bi bitse de rahatlasak ya sıktı artık 5 kişiden 6'sı bunu izliyor ben de merak ettim izleyeyim dedim adam kız kardeşini şey ediyordu orda kapattım direkt.
  • septa unella'nın sahnesinin biraz daha devam etmesini isterdim. gerçek hayatta kendisi şöyle bir hanım ablamız.

• Az önce izledim bölümü.Tek kelimeyle harikaydı.Müzikleri, bölüm kurgusu tadı damağımda kaldı.Gelde şimdi seneye kadar bekle
  • Güzel bitti sezon finali.Yukarda ki yazıyı okudum beynimden hafif duman çıktı ufak bişe sormak istiyorum şimdi
    Daenerys ile Jon o zaman kardeşler mi? Deli kralın oğlunun oğlu Jon oluyor.Robert onu öldürmesin diye kaçırılıp piç diye büyütüldü doğru anladıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Haziran 2016; 0:36:26 >
  • Cidden güzel bölümdü kuzey kings landing falan sadece
    Dannynin artık gücün okunu çıkarması sinir etti beni o kadar.Yani kadın her yerden yardım aldı be yuh anasını satayım.Artık bu kadar orduyla tahtı alamayacaksa yürüsün gitsin ****re yedirsin dothrakilere de versin yani Cidden ama Dannynin bu kadar güçlü olması çok sinir bozucu.Jon olayları sağlamdı ama güzel çekmişler Kuzey zaten izletiyor bu diziyi gerisi faso fiso.Margerye yazık oldu Melisandre de umarım geri döner (kesin o da Dannynin yanına gidiyor ) Olenna teyzemiz fena ayar verdi de o sahne yine trolledi adi senaristler aha dedim Aegon gelecek Tyrell-Martell-Aegon birleşmesi görecez falan yok tabiki onlarda Dannye katıldı.Arya sonunda iş gördü bu güzeldi ve Cersei helal olsun be sana Yazmadan da geçemeyecem Euronu ne yapmaya soktunuz diziye sadece iki sahnede gösterecektiniz madem sokmasaydınız adamı da o kadar boşa heyecan yapmasaydık Bundan böyle adamım Bealish vur kır parçala reis ve Cerseinin saçları uzasın lütfen

Edit:Müzikler mükemmeldi cidden çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 28 Haziran 2016; 0:37:43 >

• Olaylar olaylar diye lafa giriyorum 6. sezon finali
    paralel yapıdan kurtulduk be sonunda keşke margaery ölmeseydi tahta cersei oturdu ama korkarım fazla kalamayacak eğer olur da ölürse ölümü jaimenin elinden olur... Kuzeye gelelim leydi mormont yavrum sen bir şeysin ya yumurtalıkların kaç okka basıyor senin salondaki tüm herkesi ayar manyağı ettin "piç olması umrumda değil o benim kralım" diyerek freylere uyuz oluyordum bir kanserli hücreden daha kurtulduk yaşa be arya... Finalde keşke euron greyjoyu da görebilseydik koca sezonda 2 sahnede gördük

6. sezon 5. 9. ve 10. bölümler dışında çöp bir sezondu umarım artık bundan sonra aksiyon ve hareketlilik artar

• Yobaz patlatmacadan sonra yaktım bi cuğara

• -Bane kullanıcısına yanıt

Daenerys Deli Kral'ın öz kızı. Jon ise Deli Kral'ın oğlu Rhaegar Targaryen ve Ned Stark'ın ablası Lyanna'nın oğlu. Kardeş değiller yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

Daenerys Deli Kral'ın öz kızı. Jon ise Deli Kral'ın oğlu Rhaegar Targaryen ve Ned Stark'ın ablası Lyanna'nın oğlu. Kardeş değiller yani.

Teşekkürler hocam Halası filan oluyor o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Haziran 2016; 0:48:29 >
  • en son spartacus 1.sezon finalini 2 kere izlemiştim. şimdi de 6x10 2 kere izledim

en çok arya heyecanlandırdı beni. helal olsun kıza.

sept falan da çok iyiydi müzikler efsaneydi.

kitabın bitip dizinin kitaptan ayrılması daha iyi oldu artık biraz da olsa starklar kazanıyor. martin'e kalsa arya, sansa falan alayı ölürdü psikopat herif ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Güzel bitti sezon finali.Yukarda ki yazıyı okudum beynimden hafif duman çıktı ufak bişe sormak istiyorum şimdi
    Daenerys ile Jon o zaman kardeşler mi? Deli kralın oğlunun oğlu Jon oluyor.Robert onu öldürmesin diye kaçırılıp piç diye büyütüldü doğru anladıysam

Dany Halası oluyor.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bu sezon izlediklerimiz de çok büyük bir ihtimalle genel olarak yeni kitapta da olacaktır bence. Kitap bitmedi ayrıca.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ilginç bir hane
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Güzel bitti sezon finali.Yukarda ki yazıyı okudum beynimden hafif duman çıktı ufak bişe sormak istiyorum şimdi

Dany Halası oluyor.

Tamamdır doğru anlamışım,soru işareti kalmadı şimdi teşekkürler :)

• Dany'nin kaç kardeşi var?
  • 
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.