Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24302431243224332434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abi inanmıyorum ya son saniyeye kadar nights kingi gostermelerini bekledim işimiz seneye kaldı kim bilir ne zaman gorucez
  • Son sahnede calan muzigi suna cok benzettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden night king yok hala anlamiyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

7
    Daha önce de yazmıştım ama, benim beklediğim bir şey daha var savaşla ilgili.
    Dany şehre girer, istila etmeden önce gidip Cersei ile anlaşmak ister ancak Cersei buna yanaşmaz.
    Mad King tarzı bir çıkışla ''Burn them All'' der ve bütün King's Landing'i yok etmeye çalışır ve tam da bu noktada bir dejavu meydana gelir.
    Emir yerine getirilemeden, Cersei Jaime tarafından öldürülür ve şehir Dany'e teslim edilir.
    ya da Dany yakıp yıkarak şehre gelir (Tıpkı Robert Baratheon gibi)

Ancak Cersei'nin ölümünün, Mad King ile birebir benzeşeceğini düşünüyorum.

Öte yandan olur mu bilmiyorum ama Dany, Tyrion ile de evlenebilir. (Tabi çok düşük bir ihtimal)

Bende orada Tyrionın dudaklarına yapışacak diye düşündüm ama demek ki başka birini arıyor
    Cersei aklını yitirdi artık kim olsa öyle olurdu zaten 3 çocuğu öldü işkence yapıldı şehirde çıplak yürüttüler şimdiye delirmediğine şaşmamalı bu yüzden Dani krallığı savaşarak alacak gibime geliyor

Birde Leydi Mormonta helal olsun gerçek lider vallahi yine lafını koydu

• Tarantino Filmi gibi sezon finali olmuş yeminle..

Hele o ilk sahnelerdeki müzikler, sahneler..
    Benjen Stark'ın ayrıldığı sahne girince direkt Ned mi lan bu dedim. Saç şekli aynı. King in the North'da da fena bi duygulandım gaza geldim.

Sorular;

Lord Varys ışınlanma yetisine mi sahip ? Bir Dorne'da gözüktü bi gemide gözüktü ne ara gitti geldi o kadar yola ?
    Jon Snow anladığım kadarıyla Ned'in değil. Lyanna'dan olduğuna göre o da Robert duymasın dediğine göre Rheagar'ın çocuğu. Yani Jon snow Targaryen.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Spoiler içine alsan iyi olur hocam.

Gendry olabilir mi?
  • Pek spoiler yemeden bölümü izledim, gelmiş geçmiş en iyi sezon finaliydi dizinin. Mormont reyisin konuşmaları ağlattı bile anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Spoiler içine alsan iyi olur hocam.

Gendry olabilir mi?

1. sezonda Ned Gendry'i yeni tanıyor hocam olamaz.
  • Bana göre dizinin en iyi bölümüydü.Film gibi aktı gitti.

• Lyanna ismi söylerken sesi kesmelerinin nedeni bence Jon'un gerçek isminin farklı olması. Tabi şaşırtma ihtimali de yabana atılır değil ama sanmıyorum. 3. ihtimalde bebeğin yüzünden Jon'a geçişte ki sürpriz bozulmasın istedikleri için olabilir :)
  • Ya herşeyi niye sona bırakırlar anlamıyorum. Efsane bölümdü resmen.
    6 yıl sonunda kış geldi ona çok sevindim O Lyanna Mormont'a hayran olmamak elde değil ya daha kaç yaşında kız ettiği laflara bak ayakta alkışladım resmen. Cercei zaten bölümün başında Tommen'i kapatması ve yeni cicilerini giymesiyle olacakları belli etmişti. Anlamadığım o veletler ne lan öyle piranha gibiler. ARYA geliyor sağlam şekilde. Yarı Stark yarı Targeryan kralımız Jon'un da bir kaç özel yeteneği olmasını isterim. Bran gerçi şu haliyle hepsini solladı zaten hala God Mode'da. WWlar'ın sonuda büyük ihtimal onun ellerinden olacak.
    "THE KING IN THE NORTH!"
    Varys olayında ışınlanma diyenler var adamlar oraya time skip koymuşlar. Birde o Baelish denn ultra o..... evladı hala neyin demir tahtından bahsedebiliyor ya şaka gibi tam boş bir karakter. Yalnız hala Bran'in kolundan bahsetmediler o kadar salaklar. Şimdi duvarı geçecekler WWlar duvarı aşacak. Demir tahtın tek sahibi Daenerys aşkım sonunda yola çıktı. Daario'ya karşı hislerini de açıkladı yani seri sonunda J+D evliliği olacak

İşin yok 2017'yi bekle.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu kadar bariz olamaz yani.

• tommen niye intihar etti ? ben mi birşey kaçırıdm ?
  • Hiçkimse bahsetmemiş ama bu malum sahneyi şuna benzettim ve gülmekten diziyi izleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 27 Haziran 2016; 14:39:36 >
  • On numara bölümdü. Leydi Mormont efsane.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    hangi filmden bu
  • Bölümü izlerken Cersei'nin
    rahibeye yaptıklarını görünce aklılma direk Behzat Ç'den Ercüment Çözer geldi.

Yine Tommen'in
    intiharını görünce aklıma direk It Crowd'dn Reynholmîn intiharı geldi. İzleyenler bilir ve şukular umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

tommen niye intihar etti ? ben mi birşey kaçırıdm ?

Kralı olduğu şehirde böylesine bir olay oluyor, herkes öldü, kaldıramadı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

hangi filmden bu

bilmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Hiçkimse bahsetmemiş ama bu malum sahneyi şuna benzettim ve gülmekten diziyi izleyemedim

/>

Geç kalmışım, az önce attığım yoruma bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 24302431243224332434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.