Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2394. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence bu denli büyük bir yapımda olmaması gereken bir hata !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 21 Haziran 2016; 2:43:28 > -
Jonun yerde nefessiz kaldığı sahnede bir tek ben mi nefes almakta zorlandım, sanki benim üstümden o kadar insan geçiyormuş gibi oldu? Omg. -
-
Dizi kitaptan ayrıldığı için sürpriz faktörü ortadan kalktı. yani geçmiş sezonlardaki beklenmedik olaylar pek olmaz. Birde sezon başından beri tüm bölümlerin özeti yayınlanmıştı. birebir aynısı çıktı yazılanların.
Sürprizin olmaması dizinin kötü olduğunu veya en iyi olmadığını göstermez. Bana göre Game of thrones tarihinin en iyi bölümü bu bölüm olabilir. Sezonun en büyük bütçesi bu bölüme harcanmış belli ediyor zaten. Büyük ihtimal sezon finali bu kadar iyi olmayacak, olursa şaşırtır beni. -
dev reise üzüldüm belki ramsey son ****liği yapmasa yaşardı, jon'un kurdunu göremedim savaşta..
demir tahta oturan theon un amcası önemli bir karakter olması lazım, khaleesi ****ri tam kontrol edemiyor eski soyları bir boru üfleyerek kontrol edebiliyordu sanırım o adamda bu borudan var ve hepsini olmasa da bir ejderhayı khaleeseden çalacağını düşünüyorum -
sansa'ya bu bölüm sinir olan tek ben miyim ?
ha jon bu arada ordum vardı benim söylemeyi unutmuşum xd sen savaştayken aklıma geldi de eheh xd -
Trailerda Jon Sansa'ya artik daha fazla dusmanimiz var derkrn kimi kasdetti acaba? Freyler umberlar karstarklar kimler acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pburak1903
Bence savaş sahnesi bildiğin fiyaskoydu. Bumu yani kaç ay ölüp ölmediği tartışılan john snow. Yardım gelmeseydi zaten herşey bitmişti.Ne bir taktik var adamda ne bir strateji. Hemen gaza geldi. Bu bölümden sonra Snowdan bir halt olmayacağı belli oldu bence.
Yardım gelmese LOTR'da mipfer dibi ve Minas Tirith de düşmüştü. O zaman o sahneler de kötü. Yardım gelince gelen yardım sahneleri mi kötüleştiriyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
quote:
Bence savaş sahnesi bildiğin fiyaskoydu. Bumu yani kaç ay ölüp ölmediği tartışılan john snow. Yardım gelmeseydi zaten herşey bitmişti.Ne bir taktik var adamda ne bir strateji. Hemen gaza geldi. Bu bölümden sonra Snowdan bir halt olmayacağı belli oldu bence.
Yardım gelmese LOTR'da mipfer dibi ve Minas Tirith de düşmüştü. O zaman o sahneler de kötü. Yardım gelince gelen yardım sahneleri mi kötüleştiriyor?
yardım gelmesi lotr'u kötüleştirmiyor keza gandalfın kendisi onceden geleceğini haber veriyordu zaten.
burda ise sansa ile bildiğin bunun üzerine 5 dakikalık kısım ayırmışlar dizide. Yardım yok adam yok pof napcaz diye :'(
bu sahneden 5 dakika sonra "gandırdım eheh xd" der gibi orduyla geldi kız. saçma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devan Seaworth
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Trailer 5x10 hakkinda
Jorah Mormont da olabilir ama Jorah a gore ordaki kisinin vucudu daha kucuk degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar ben exclusive sürümünü indirdim altyazılar uymadı uygun altyazı bilen varmı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: ferrotello
Beyler forumda mesaj okurken tüm spoilerleri açma yöntemi yok değil mi, her mesajı okumak için spoiler butonun açmak çok gıcık.
Chrome da iken F12'ye bas altta console var.
Consola $("form").show() yaz butonlar kalır ama tıklayınca çıkan yazılar butonların altında gözükür.
Her sayfa yenilendiğinde yapman lazım ama. -
-
Sansa aslında baelishin yardımını istemiyordu fakat baktı işler olacak gibi değil mecbur yardım istedi.Çünkü sayıca çok azlardı yenilecekleri garanti gibiydi.
Mutlu uyumak için son 30 dakikayı tekrar izleyeyim bari.
Bu arada Burak'cım sana katılıyorum.Madem yardım çağırabileceksin,en başında söylesene.Bi de Peter Baelish'in o uyuz sırıtışı... -
quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
hocam 8 bölümüde çöp diyorsanız sizin tarzınız değildir belki bu dizi akasya durağına falan yönelebilirsiniz.
Şu yazacaklarıma takılmadıysan seni cennet mahallesine alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 21 Haziran 2016; 3:18:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spoderman
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
quote:
Yardım gelmese LOTR'da mipfer dibi ve Minas Tirith de düşmüştü. O zaman o sahneler de kötü. Yardım gelince gelen yardım sahneleri mi kötüleştiriyor?
yardım gelmesi lotr'u kötüleştirmiyor keza gandalfın kendisi onceden geleceğini haber veriyordu zaten.
burda ise sansa ile bildiğin bunun üzerine 5 dakikalık kısım ayırmışlar dizide. Yardım yok adam yok pof napcaz diye :'(
bu sahneden 5 dakika sonra "gandırdım eheh xd" der gibi orduyla geldi kız. saçma
-
Hocam bu yazacaklarımı sakın yanlış anlama ama bazı eksik bildiğin şeyler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X