Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri kapı tutarken biri kapi kirarken öldü😥😢

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu denli büyük bir yapımda olmaması gereken bir hata !

Sansa son sahnede "Yedi gündür beslemedin onları, sen söylemiştin" tarzı bir şey diyor. Ancak Ramsey savaş meydanında bu açıklamayı yapmadan önce Sansa meydandan ayrılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 21 Haziran 2016; 2:43:28 >
  • Jonun yerde nefessiz kaldığı sahnede bir tek ben mi nefes almakta zorlandım, sanki benim üstümden o kadar insan geçiyormuş gibi oldu? Omg.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Canını ortaya koydu da ne oldu, az daha kelle gidiyor hikaye tamamen bitiyordu. Yapması gereken şavaştan önceki gece konuştukları planı uygulamak ve sansanın dediklerini dikkate almaktı. Sen taştaşlı komutan görmemişsin :)

• Dizi kitaptan ayrıldığı için sürpriz faktörü ortadan kalktı. yani geçmiş sezonlardaki beklenmedik olaylar pek olmaz. Birde sezon başından beri tüm bölümlerin özeti yayınlanmıştı. birebir aynısı çıktı yazılanların.

Sürprizin olmaması dizinin kötü olduğunu veya en iyi olmadığını göstermez. Bana göre Game of thrones tarihinin en iyi bölümü bu bölüm olabilir. Sezonun en büyük bütçesi bu bölüme harcanmış belli ediyor zaten. Büyük ihtimal sezon finali bu kadar iyi olmayacak, olursa şaşırtır beni.
  • dev reise üzüldüm belki ramsey son ****liği yapmasa yaşardı, jon'un kurdunu göremedim savaşta..
    demir tahta oturan theon un amcası önemli bir karakter olması lazım, khaleesi ****ri tam kontrol edemiyor eski soyları bir boru üfleyerek kontrol edebiliyordu sanırım o adamda bu borudan var ve hepsini olmasa da bir ejderhayı khaleeseden çalacağını düşünüyorum
  • sansa'ya bu bölüm sinir olan tek ben miyim ?

ha jon bu arada ordum vardı benim söylemeyi unutmuşum xd sen savaştayken aklıma geldi de eheh xd
  • Trailerda Jon Sansa'ya artik daha fazla dusmanimiz var derkrn kimi kasdetti acaba? Freyler umberlar karstarklar kimler acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

Bence savaş sahnesi bildiğin fiyaskoydu. Bumu yani kaç ay ölüp ölmediği tartışılan john snow. Yardım gelmeseydi zaten herşey bitmişti.Ne bir taktik var adamda ne bir strateji. Hemen gaza geldi. Bu bölümden sonra Snowdan bir halt olmayacağı belli oldu bence.

Yardım gelmese LOTR'da mipfer dibi ve Minas Tirith de düşmüştü. O zaman o sahneler de kötü. Yardım gelince gelen yardım sahneleri mi kötüleştiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Bence savaş sahnesi bildiğin fiyaskoydu. Bumu yani kaç ay ölüp ölmediği tartışılan john snow. Yardım gelmeseydi zaten herşey bitmişti.Ne bir taktik var adamda ne bir strateji. Hemen gaza geldi. Bu bölümden sonra Snowdan bir halt olmayacağı belli oldu bence.

Yardım gelmese LOTR'da mipfer dibi ve Minas Tirith de düşmüştü. O zaman o sahneler de kötü. Yardım gelince gelen yardım sahneleri mi kötüleştiriyor?

yardım gelmesi lotr'u kötüleştirmiyor keza gandalfın kendisi onceden geleceğini haber veriyordu zaten.

burda ise sansa ile bildiğin bunun üzerine 5 dakikalık kısım ayırmışlar dizide. Yardım yok adam yok pof napcaz diye :'(

bu sahneden 5 dakika sonra "gandırdım eheh xd" der gibi orduyla geldi kız. saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Trailer 5x10 hakkinda

En sondaki stannis degil mi

Keşke o olsa ama bana Jorah Mormont gibi geldi.

Jorah Mormont da olabilir ama Jorah a gore ordaki kisinin vucudu daha kucuk degil mi?

• Hodor ölünce ortalığı ayağa kaldıranlar wun wun reyizin ölümüne yeterli reaksiyonu göstermedi.Ne denilebilir ki.

• arkadaşlar ben exclusive sürümünü indirdim altyazılar uymadı uygun altyazı bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Beyler forumda mesaj okurken tüm spoilerleri açma yöntemi yok değil mi, her mesajı okumak için spoiler butonun açmak çok gıcık.

Chrome da iken F12'ye bas altta console var.

Consola $("form").show() yaz butonlar kalır ama tıklayınca çıkan yazılar butonların altında gözükür.

Her sayfa yenilendiğinde yapman lazım ama.

• The North Remembers göndermesi yapılabilirdi aslında, savaş sırasında bir Manderly desteği, dikkati çekilen bir Karstark veya Umber taraf değiştirmesi hoş olurdu.
  • Spoderman kullanıcısına yanıt
    Sansa aslında baelishin yardımını istemiyordu fakat baktı işler olacak gibi değil mecbur yardım istedi.Çünkü sayıca çok azlardı yenilecekleri garanti gibiydi.

• Mutlu uyumak için son 30 dakikayı tekrar izleyeyim bari.

Bu arada Burak'cım sana katılıyorum.Madem yardım çağırabileceksin,en başında söylesene.Bi de Peter Baelish'in o uyuz sırıtışı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

hocam 8 bölümüde çöp diyorsanız sizin tarzınız değildir belki bu dizi akasya durağına falan yönelebilirsiniz.

Şu yazacaklarıma takılmadıysan seni cennet mahallesine alalım

4 piçle yapılan Dorne darbesi. Olacak iş değil gülme tuttu beni orada.

Tek gözü açık uyuyup radar gibi etrafı gözleyen Areo Hotah'ın arkadan bıçaklanması

Her sıkıştığında kendini yakan Daenerys (Targaryenler ateşe dayanıklı falan değildir. Grrm kendi demişti bir daha olmayacak yanmama olayı diye. Kan büyüsü yapıldığı için yanmamıştı ilk seferde. Kitaptan sayfa paylaşırım istersen, eli yanıyor.)

Yanmayan birini cadı diye kesecek (bir de khallarını öldürüyor ha) dothrakların secde etmesi

Gülmekten yerlere yatıran diriltme büyüsü. Ölüleri berbere götürelim dirilsinler kardeş bu ne?

Babasından köpek gibi korkan Ramsay'nin babasını bıçaklaması. Kimsenin bir şey diyemesi, etrafta kimsenin olmaması. Koskoca Roose Bolton ölüyor ya.

Lordları asılacakken ses çıkartmayan Tully askerlerinin lordları kapıya geldiğinde ama o lordumuz demesi.

Bıçaklandıktan sonra maraton koşan Arya.

Euron gibi bir adamın yaptığı bomboş konuşma (Gerçek euron bu değil)

Dövüş sahnelerinin gösterilmemesi. Seni gıcık etmedi mi Blackfish'in ölümünü görememek ya?

Şurada kalmış 2 yarım sezon, (6 ve 7 bölümlük biliyorsun) önceki 8 bölümde kayda değer birkaç güzel sahne dışında Tyrion'un kötü fıkralarını, 2 dakika sonra ölecek adamların birbirlerini parmaklayışını, Samwell'in ve yobazların uzun ve gereksiz sahnelerini, daha nicesini izledik.

Dizi hızlı gitsin demiyorum, dizi daha yavaş gitsin ve daha uzun olsun diyorum. Eskiden olduğu gibi içi dolu diyaloglar olsun diyorum. Aksiyon peşinde değilim.

Evet, 8 bölüm çöptü ve mantık hatası doluydu. Dizinin bu hali senin tarzınsa cennet mahallesi izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 21 Haziran 2016; 3:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

yardım gelmesi lotr'u kötüleştirmiyor keza gandalfın kendisi onceden geleceğini haber veriyordu zaten.

burda ise sansa ile bildiğin bunun üzerine 5 dakikalık kısım ayırmışlar dizide. Yardım yok adam yok pof napcaz diye :'(

bu sahneden 5 dakika sonra "gandırdım eheh xd" der gibi orduyla geldi kız. saçma

Yardım geleceğini Littlefinger haber vermişti zaten biz biliyorduk. Ama yine de senaryonun orası saçma haklısın.

• Ramualda kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazacaklarımı sakın yanlış anlama ama bazı eksik bildiğin şeyler var

İlk olarak diziyi ciddi olarak izlemediğini düşünüyorum yoksa Tormund'un dövüştüğü kişinin Ramsay'in adamı diye tabir etmen olmamış o adam gameofthrones.wikia.com/wiki/Smalljon_Umber .Zaten savaşın ön görüşmesin de Ramsay'in sağında Lord Karstark, solunda Lord Umber'ı görebilirsin.

Ramsay'in ölmesi kötü oldu mükemmel bir oyuncuydu ama dizinin 8.sezonda final yapacağıyla ilgili bir demeç verilmişti.Bu kalan sezonlarında bölüm sayısını düşüreceklermiş.Yani bir daha ki sezon Khaleesi Westeros seferi üzerinden işlenecek, son sezon ise White Walkers ağırlıklı olabilir diye düşünülüyor.Ramsay'in yokluğunu Euron Greyjoy bir nevi doldurabilir gibi geliyor.Tabi ki kendinden o kadar nefret ettirebilir mi orası ayrı konu...

Red Wedding katliamı ve Oberyn abimizin ölüm sahneleri gerçekten çok güzeldi ama o bölümlere bu kadar çok emek verdiklerini hatırlamıyorum.GoT YouTube kanalına bakarsanız bölümün nasıl çekildiği ile ilgili güzel videolar bulabilirsiniz.Ayrıca Jon'un üstüne gelen atlı sahnesinde Kit Harington dublör kullanmamış ve gerçekten de üstüne atlarla koşmuşlar.Hatta devamında gerçekleşen Jon'un arkasından gördüğümüz bakış açısının değişmeme olayı ise gerçekten zor ve hatta GeekYapar adlı kanalda ki inceleme de küçük bir hata da o sahneyi tekrar çekmez zorunda olduklarını söylüyorlardı.Bu arada o incelemeyi de izlerseniz (arada sırada bu konu da incelemeyi paylaştıklarını görmüştüm) bölümü anlama bakımından iyi olabilir.Kit Harington o sahne de gerçekten muazzamdı kesinlikle Emmy alır.

Bu ara da yazıklarımın bazılarını o incelemeden kopya çekerek yaptım. Yanlış bir şey söylediysem affola sadece bazı eksik bilgilerinizi dile getirmek istedim iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.