Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22852286228722882289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi efsane başlamıştı bana göre ama iki bölümdür çizgisini düşürdü. Koca bölümde gerekli sahne 10 dk sürmez. İnşallah ileride toparlar ama bence got'un en kötü kapanışı olacak.
  • Bu bölüm öncekine göre daha iyiydi. Diyalog ağırlıklıydı ve sıkmadan izletti.

Sancaksız Kardeşlikten gelen adamlardan ortadaki Lem Lemoncloak'tu. Güzel bir detay olmuş.
    Lyanna Mormont'un oyuncu seçimi gerçekten muazzam olmuş. Ian McShane de bir bölüm de olsa kalitesini ortaya koydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 6 Haziran 2016; 12:23:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Açık sahne var mı arkadaşlar? İftardan sonra mı izleyelim?

var hocam evet
  • izlemek isteyen arkadaşlar dizilab.com da dizi mevcut izleyebilirsiniz iyi seyirler
  • Çok iyi bir bölümdü özlemişim yav şöyle sahneleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Tyrion'un sahnesinde avize midir şamdan mıdır nedir o sallanıyor ya dedim Daenerys ejderhayı binanın tepesine mi parketti

• Önceki bölüme göre daha iyiydi. Yine aksiyonsuzdu ama diyaloglar sıkıcı değildi bu sefer. Sıkılmadan izledim. Bölümle ilgili söylemek istediğim tek şey mormont hanesinin leydisini oynayan kız kardeşimizi tebrik etmek lazım. Cidden çok iyi oynadı.
  • Yine bomboş sahnelerin ve dialogların oluşturuğu bir bölümdü. Sezon finaline 3 bölüm kalmış uzattıkça uzatıyorlar. Madem bukadar yavaş işleyeceksiniz, 20-30 bölüm sezon çekin hem siz daha çok kazanın hem de bize izleyecek birşeyler çıksın. Valla şu star tv deki günlük dizi beni affet'i izliyormuş gibi hissediyorum kendimi.
  • Torrent varken kim takar online izleme sitelerini..
  • Yine bütün can alıcı olayları son iki bölüme sığdırıp bütün sene bekletecekler milleti. Dorne'lular yok piyasada bir göründüler başta sonra yok oldular.
  • Kaç saattir bölümü arıyorum sonunda buldum ne olmuş böylede bölümler ortada yok.

• jamie çok salak seven var mı bu herifi brienne hemen gidiyor jamie icin sansanın koruması degil mi salak salak olaylar şu lanniesterlar kazanamaz blackfish'e karşı kuzey zaten jon sansa davos dilenci gibi geziyolar littlefinger kurtarcak bence savaşta onları

• Beyler bölümleri kaliteli olarak topluca indirebilecegimiz bi site vermisti bi arkadas var mı bilen?
  • LordOfKing09 kullanıcısına yanıt
    hocam çok uzun zamandır dizi film hep kat dan indiririm 1 kere bile virüs vs bulaşmadı tebrik ederim baya yetenekliymişsiniz

• Tazı nasıl bu kadar sağlıklı bir şekilde geri dönüyor ya bu adamın ayağı kopmuştu topallmıyor bile ama dönmesine sevindim.

Yara yanlış yolda,kaybedecek.

Arya'nın da bu kadar saf olmaması lazım,bilmiyor mu peşinden gelecekler.

Biraz beyin ya biraz beyin sonra Ramsay'i neden seviyonuz Serçe parmağı neden seviyonuz?
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Acemilik şansı hocam

• gremots.com'da mevcut izlemek isteyenler ordan baksin

• Bu Yara bana çok ateşli geliyor özellikle o tavernadaki kızla seviştiği sahnede albenisi olduğunu anladım. Çirkin kız fetişimi var nedir bende
  • podrick'e sarılan kişi bronn dikkatli bak , çok önceden de vardı bu sahne
  • 6. Sezonun en sıkıcı bölümüydü bence. 7. bölümün namına yakışmadı.

Hound'un geri dönmesine sevindim. Sevdiğim bir karakterdi. Öte yandan yardım eden kişilerin başına gelenler çok klişeydi. Arya o ağır yaralar ile ölmez. Margaery'in bulmaca gibi kağıt vermeside ayrı bir olay. Dizi bitiyor hala izleyiciden içerik saklıyorlar. Jon'un Yabanilerle konuşması güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 22852286228722882289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.