Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu dizi sitelerinden kaldırdılar telif hakkı sebebiyle.
  • Online sitelerden çamur gibi görüntüyle izleyip dizi zevkini batıranlar harbiden baya varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Online sitelerden çamur gibi görüntüyle izleyip dizi zevkini batıranlar harbiden baya varmış.

Tam olarak ne demek istedin anlamadım biraz açsana

Dizilab, dizbub gibi dizi izleme siteleriinden Game of Thrones'ı kaldırmışlar, millet de bunun için üzülüyor, ondan yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

game of thrones, digitürk'ün ihtarı nedeniyle tüm dizi sitelerinden kaldırılıyor. torrent'ten devam edicez artık

yok artık bu digitürkte b.kunu çıkardı herşeyin

Digiturk'un yerinde olsaydiniz ve bu dizinin telif haklarini satin alsaydiniz, ayni seyi yapmaz miydiniz??

Ben yapardim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylesi daha iyi millet torrent kullanmayı öğrensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

game of thrones, digitürk'ün ihtarı nedeniyle tüm dizi sitelerinden kaldırılıyor. torrent'ten devam edicez artık

yok artık bu digitürkte b.kunu çıkardı herşeyin

Digiturk'un yerinde olsaydiniz ve bu dizinin telif haklarini satin alsaydiniz, ayni seyi yapmaz miydiniz??

Ben yapardim..

hocam haklısınızda sıkıldım bu digitürkten herşeyi alıyorlar izleyecek birşey kalmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Online sitelerden çamur gibi görüntüyle izleyip dizi zevkini batıranlar harbiden baya varmış.

Dizilab, dizbub gibi dizi izleme siteleriinden Game of Thrones'ı kaldırmışlar, millet de bunun için üzülüyor, ondan yazdım.

Dediğin sitelere girmediğin ne kadar da belli. Ayrıca o sitelerde görüntü kalitesi seçeneğin var 360p - 1080p arasında. Tamam 1080p'nin iyisi kötüsü var biliyorum ama çamur falan da değil.

Girmiyorum, izlerken takılacaksa 3-5 saat inmesini bekler, rahat rahat izlerim daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğin sitelere girmediğin ne kadar da belli. Ayrıca o sitelerde görüntü kalitesi seçeneğin var 360p - 1080p arasında. Tamam 1080p'nin iyisi kötüsü var biliyorum ama çamur falan da değil.

Girmiyorum, izlerken takılacaksa 3-5 saat inmesini bekler, rahat rahat izlerim daha iyi.

Girmiyorsan 'çamur' deyip sallama o zaman sitelere.

Oradaki 1080pler gerçek 1080p mi, asıl 1080pler 3-4 gbdan aşağı nasıl oluyor, sen oradaki görüntünün mesela Game.of.Thrones.S06E05.1080p.HDTV.x264-BATV sürümüyle aynı kalitede olduğunu mu sanıyorsan. Bence bu dizi için gerçek 720pden aşağı kaliteler çamur, çamur dersem de derim sana noluyor.

• merhaba arkadaşlar 6.sezon bölümleri hangi siteden indirebilirim bulamadım bir türlü
  • Zorrente devam, değişen bir şey yok.
  • Digiturk Allah belanı versin ya
  • Torrent sitesi verirmisiniz hd ve altyazıyı nereden bulacağız?
  • ya sabır

• Beyler 5. Sezonda kaldim bu Ramsey Sansa yi hamile birakiyor mu? Gece gece aklima takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 6 Haziran 2016; 2:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Bölümü canlı izleyebileceğim bir link fırlatabilecek var mı?
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Büyük bir aşkın başlangıcı o sahne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler 5. Sezonda kaldim bu Ramsey Sansa yi hamile birakiyor mu? Gece gece aklima takıldı

Kitaptan spoiler

Hayır hocam korunuyolarmış.
  • Forumda sanmıyorum ki torent bilmeyen adam olsun ama popcorn time da kullanabilirsiniz gençler hatta popcorn time kullanın normal sitelerden izleyeceğinize çok kullanışlı ve aynı online site mantığı .sh siteden indirin bu arada

• The Hound

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 6 Haziran 2016; 4:15:15 >
  • 
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.