Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rosarian

Evet çoğunlukla film izliyorum. Diziler bence aşırı zaman kaybı. Onun yerine film izlesek daha kültürlü oluruz en basitinden. Belki de haklısın bilemedim. Fazla abartıyor da olabilirim ama zaten genel olarak dizi izlemek saçma bence.

ben de senin gibi ilk başta film izliyordum sürekli türkçe dublaj :D Sonra game of thrones game of thrones dediler bir bakayım dedim alt yazıyı okuyamadım doğru dürüst uykum geldi okurken 20. dakikasında kapattım 6 ay sonra filan tekrar denk geldim bu sefer lan nasıl izlememişim bunu dedim 1 solukta 1 haftada bitirdim.keşke yavaştan ağır ağır izleseydim.Ama hızlı izlememini iyi yanı hiç spoiler yemememdi :D Banada filmler tadımlık geliyor film izliyemiyorum artık got'tan sonra 12-13 tane daha dizi izledim alt yazıları çok rahat okuyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 28 Haziran 2015; 18:39:39 >

• Fotoğrafı düzeltmeyi düşünüyor musun ?
  • Kardeşim sana birşey diyen olmadı. Ben diziye dedim sadece. Diziyi sen yapmadın ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Fotoğrafı düzeltmeyi düşünüyor musun ?

adam fotoğafı alıntılamış düzeltsem bile neye yarar 2 yorum sonra sayfa atlıyacak zaten.
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    ... nasıl seviyorsunuz anlamıyorum

dediğinde diziyi izleyen herkeze demiş oluyorsun. Bende sana fazla kafanı yorma çünkü senin gibi dizi/filmleri sadece aksiyon için izleyen birinin Game of Thrones gibi kitapları milyonlarca satmış, dizisi milyonlarca kişi tarafından takip edilen bir yapımı anlamasını beklemiyorum dedim.

Dizi seni sarmamış olabilir, bu gayet doğaldır. Herkes dram sevecek yada herkes fantastik şeyler sevecek diye birşey yok. Ama daha dizinin dönemini ve dönenim yaşam biçimini bilip bilmeden "gereksiz cinsellik içeriyor" diye yorum yapan biriyle dizi ve film tartışması yapmam, aslında kaale bile almamam gerekiyordu.
  • Rhaegar'in olusunu rahat birakin bari, adam oldu gitti hala geri getirmeye calisanlar var. Iyi ki seride birileri dirildi herkesi diriltmeye calisiyor bu hayranlar :D

Yazilanlarin hepsi teoriden ibaret. Bu dogru olduklari anlamina gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 28 Haziran 2015; 19:08:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Rhaegar'in olusunu rahat birakin bari, adam oldu gitti hala geri getirmeye calisanlar var. Iyi ki seride birileri dirildi herkesi diriltmeye calisiyor bu hayranlar :D

Yazilanlarin hepsi teoriden ibaret. Bu dogru olduklari anlamina gelmiyor

ama mantıklı hatta ya tyrion ya da cercei ile jamie deli kraldanmış Deli kralın joanna'da gözü varmış bir gün buna sahip olmuş teoriler çok iyi ya.Stannis jon'un babası Roberttan intikam almak için Lyannaya sahip oldu filan okuyunca çok gülmüştüm

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    cinsellik

siz baya detaylı izliyosunuz herhalde
  • Kitapta da cinsellik var, hatta biraz daha fazla olabilir. Anlatılan döneme ve şartlara göre sırıtmıyor, biraz orta cağ avrupası havası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Kandırıkçı

babalara gelmişler

• jon snow'un ölümünden etkilenmiyen bir ben miyim

Keşke kafasını kesselerdi
  • Dizide niye aegon yok ? Bu arada

SPOİLER .

Kitap ta samwelll kaleye dönüp tam jon öldürceklerken kurtarıyor du jon u sonra tormund uyanıp hepsini öldürmüştü kendide ölmüştü . Bu niye işlenmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awendel -- 29 Haziran 2015; 19:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Dizide niye aegon yok ? Bu arada

SPOİLER .

Kitap ta samwelll kaleye dönüp tam jon öldürceklerken kurtarıyor du jon u sonra tormund uyanıp hepsini öldürmüştü kendide ölmüştü . Bu niye işlenmedi ?

kardeş sen çok yanlış gelmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Dizide niye aegon yok ? Bu arada

SPOİLER .

aynen kitapta samwell jaqen hqar'la karşılaşıyordu sizin piçin kardeşi benim yanımda yüzsüzlüğü öğretiyorum ona diyordu. Cercei Ayoğlanla yatıyordu onlar niye yok.
    Sonra mellisandre büyü yapıp zebaniye dönüştürüyor herkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 29 Haziran 2015; 19:50:13 >
  • Bu resim paylaşıldı mı bilmiyorum ama müthiş

• Abi bu ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 30 Haziran 2015; 21:37:31 >
  • Ben bunlar dizinin sonunda evlenecek diyordum, gerçekte mi sevgililermiş

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Spoiler içine alsan iyi olur :)
  • beyler diziyi yeni bitrdim'de bi sorum var

branın gittiği ağaçtaki yaşlı adam kimdi ? ve yürüyemezsin uçabilirsin dedi ne anlama geliyor bu
  • 
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.