Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
66.595
Cevap
438
Favori
2.639.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
77 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Neutrally

quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Bu olay doğru mu hocam arkadaş sağolsun bir sürü spoiler vermişti de

He bide tyrionla ilgili bu tarz spoiler verdi o da doğru mu acaba

D + D = T yalan bence

Oedipus ve Tyrion'un hikayesi bire bir uyuşuyor ama Martin bu kadar zorlama bir olay yapmaz.Teorinin geri kalanı ıkına ıkına yazılmış bence.

Tyrion'un Hizdahr'ı öldürmesi,
    Ejderha ile uçması ve kendi gözlerini oyması olabilecek şeyler.Ama evliliğin falan olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Game Of Thrones ülkemizde birgün geç yayınlanıyor ama kendi kanalında daha erken bir tarihte ekrana geliyor. 5. sezon 3. bölümü 26 Nisan'da yayınlandı. Dizinin son bölümünde Arya, Braavos'ta istediği yere ulaşmayı başardı. Kings Landing'de ise Kraliçe Margaery yeni kocasıyla mutlu mesut yaşarken Cersei'den kurtulma planları yaptı ama bu arada Tyrion ve Varys, Volantis'teki Uzun Köprü'den geçti. Yeni bölüm fragmanların ben mynet'ten takip ediyorum.

Kaynak niyetine bakın derim:https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=oWY-VbCGL6ze8gff7ICACw&gws_rd=ssl#q=game+of+thrones+5.+sezon+3.+b%C3%B6l%C3%BCm&tbm=nws

• 5x2 hakkında

şimdi bu drogon geldi tam sevdirecekken kendini vazgeçip tekrar uçtu. insan üzülüyor be

Gerçek Mance ölmedi

Game of Thrones (2011 - 2019)

• 5x3 720p altyazı bulan pm atsın . 6 -7 saniye geç geliyor altyazı sanırım.
  • Beyler çok ağır spoiler yedim başka yerden aşağıdakiler doğrumu ?

khalesi kral topraklarını alacak stannis bizim khalesiyi elleriyle boğarak öldürecek 3. ejderhayı kontrol eden bran khalaesinin ordusunu yok edecek sonra dragonu öldürecek jon snow ölecek kızıl kadın tarafından kurban verilerek tekrar diriltilecek
    Lan lan Sansa hayatta kalan en büyük Stark, nasıl bir piçle evlendirilir hemde baş düşmanla? Ve bunu nasıl kabul edebilir Sansa, ayrıca Tommen ne ara büyüdüde götürmeye başladı Margaery'i? adam en son kedilerle oynuyordu.
  • S05E03
    Romanları okumadığım için gerçek hikayeden kopması rahatsız etmiyor,
    bölüm güzeldi, nihayet sezon başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Bölümleri teker teker izleyenler azınlıkta herhalde kimse yok buralarda.Önceki sezonlardan 2 sorum olacak hatırlayamıyorum:

1-Khaleesi Jorah Mormont u niye yollamıştı ?
    2-Volantis Khaleesi nin Lekesizleri aldığı yer değil miydi ? Hala kölelik sitemi var sözde tüm sahipler öldürülmüştü.

1. Mormont kralın şehrinden sürgün edilen bir casus. Khaleesinin her hareketini Robert'e bildiriyordu.h Sonra Dany'e aşık olunca casusluk yapmamaya başladı fakat kralın şehrinden gelen "af mektubunu" sör barristan görüp khaleesiye söyledi. Dany de gönderdi.

• Düblor kullanmışlar evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 28 Nisan 2015; 4:09:47 >
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haldun.Yılalmaz

Game Of Thrones ülkemizde birgün geç yayınlanıyor ama kendi kanalında daha erken bir tarihte ekrana geliyor. 5. sezon 3. bölümü 26 Nisan'da yayınlandı. Dizinin son bölümünde Arya, Braavos'ta istediği yere ulaşmayı başardı. Kings Landing'de ise Kraliçe Margaery yeni kocasıyla mutlu mesut yaşarken Cersei'den kurtulma planları yaptı ama bu arada Tyrion ve Varys, Volantis'teki Uzun Köprü'den geçti. Yeni bölüm fragmanların ben mynet'ten takip ediyorum.

Kaynak niyetine bakın derim:https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=oWY-VbCGL6ze8gff7ICACw&gws_rd=ssl#q=game+of+thrones+5.+sezon+3.+b%C3%B6l%C3%BCm&tbm=nws

Geç yayınlamalarının 2 sebebi var, birincisi altyazı hazırlığı, ikincisi nbc'nin dizileri akşamları yayınlaması. Birde mesajı spoiler içine alırsan iyi olur spoiler içeriyor.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• quote:

Orijinalden alıntı: theodore bagwel

Beyler kitabı aldımda kitapta ötekiler diye bahsediliyor sık sık ak gezenlerimi kast ediyorlar jon kar'ın türkçeye çevrilmesini anladımda ötekiler nedir abi

jon kar
  • Jon Snow'un kimin çocuğu olduğu hakkında spoiler:

Jon Snow bencede lyanna ve rhaegar'ın çocuğu. Çünkü hakkında çok az bilgi var ve bu bilgileri sadece nedd stark biliyordu. Ve ne zaman bu konudan bahsedilse nedd geçiştirici cevaplar veriyordu. Bence isyan çıktığı zaman nedd lyanna'nın yanına gitti ve lyanna jon'u nedd'e emanet etti. Nedd stark da çocuğu öldürmeye kıyamayıp böyle bi yalan uydurdu. Sonuç olarak Jon Snow yarı Targaryen yarı Stark.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Mance Rayder hakkında

Gerçek Mance ölmedi

Kalbimizde yaşıyor?

Herkes aynı şeyi söylüyo ama bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• star wars izledikten sonra ben

Game of Thrones (2011 - 2019)

Westerosun karanlık lordu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.