Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setten sızan fotoğraflarda kitabı paramparça ettiklerini anladım, benim için en iyi dizi olma kavramından uzaklaştı. Bu yüzden kitapların dizi olmasına fazlasıyla karşıyım. Neden?

Jaime'nin Dorne'da ne işi var? Hatırladığım kadarıyla Tyrion ve Daenerys de tanışmamışlardı bile ama ejderha çukurları sahnelerinde yan yana izliyorlar. Yeni kitaptan felaket spoiler yiyeceğiz bu sezon.
  • İçim içimi yiyor şu an biri bana SPOİLER VERMEDEN açıklasın birkaç spoiler alır gibi oldum umarım doğru değildir

kitabı okuyanlar baksın derim

House of cards ı parody sini yapıp game of threones ile harmanlayıp house of thrones yapmışlar parody de adam jon snowu duvardan aşağı itiyodu allahım sana geliyorum insan bi spoiler ibaresi koyardı !!

Jon snowun ejderha bincilerinden biri olkduğunuda almış bulunmaktayım ama umarım şunlar doğru değildir

Tyrion ölüyormuş jon snowda targeryan soyundanmış !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 16 Aralık 2014; 3:29:43 >
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt

Videodaki olaylar gerçek değil, merak etme. Ayrıca diğer bahsettiklerin de sadece teori, kesinliği belli değil
  • Diyaloglar çok sağlam.Diyalog Oyunları da olabilirmiş dizinin adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 16 Aralık 2014; 19:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

Videodaki olaylar gerçek değil, merak etme. Ayrıca diğer bahsettiklerin de sadece teori, kesinliği belli değil

Sagolasin hocam icime su serpildi

• Red Wedding Sahnesinde Dışarda Neler Olduğunu Merak Edenler =)

Bu oyuna seri çekmeyi planlıyorum arkadaşlar ,
    İlk partı izlemek isteyenler youtube'dan takipte kalabilirler , red wedding robb stark ölürken dışarda olanlar.

https://www.youtube.com/watch?v=X5TDnqx6ztw

Game of Thrones Telltale Games Oynuyoruz - Bölüm 1 - Red Wedding

• 2.sezon 3.bölümün sonunda çalan müzik Transformers 4`te de kullanıldı.Resmen Game of Thrones`ten çalmışlar.

• 4. sezona geçtim, neler oluyor neler her olayda ağzım açık kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unuttum diziyi resmen başlasa artık yeni sezon
  • sezon nisan 2015te basliyor sanirim.
  • Uzun ara sonrası başlayan dizilere, yeni sezon bölümlerinden hemen önce, geçmiş sezonların özeti niteliğinde 1-2 bölümlük hatırlatma yapılsa hiç fena olmaz aslında.
  • Bu sezon ileriye dönük spoiler yemeyiz umarım 6. kitapdan spoiler olursa izlemem.
  • Bu sezon daha fazla erotik sahneler görücekmişiz öyle söylüyorlardı doğrumu acaba?
  • Merhaba arkadaşlar. Dördüncü sezondan bir bölümde çalan bir müzik hakkında sorum olacaktı. Spoiler içerisine alıyorum. 07:13'ten başlayıp sonra kadar çalan müziğin adını söyleyebilir misiniz ? "Rains of Castamere" veya "A Lannister Always Pays His Debts" müzikleri değil. Ondan eminim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 19 Aralık 2014; 13:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu sezon ileriye dönük spoiler yemeyiz umarım 6. kitapdan spoiler olursa izlemem.

6.kitap cikmadiki daha

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Bu sezon ileriye dönük spoiler yemeyiz umarım 6. kitapdan spoiler olursa izlemem.

6.kitap cikmadiki daha

Bu sezon akgezenlerle ilgili bir sahne vardı bir bölümde, o sahne kitaplarda daha geçmemişti, yani ileriden kitaplardan spoilerdı, arkadaş da bunu kastetmiştir, çıkmayan kitaplardan spoiler yemeyiz diyordur.

• quote:

quote:

6.kitap cikmadiki daha

Dedikodu var bu sezon için, 6. kitapdan spoiler verebilirler.
  • quote:

quote:

quote:

6.kitap cikmadiki daha

Dedikodu var bu sezon için, 6. kitapdan spoiler verebilirler.

Dizi kitaptan kendini biraz farkli kilmaya çalışıyor.Dediginiz gibi olabilir. Yapimcilardan her seyi beklerim.

• Rüyamda gece nöbetçilerinden biri oluyordum ya Kara kalede oturuyordum antreman yapanları izliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 20 Aralık 2014; 13:21:29 >
  • Bitirdim tüm sezonları şimdi ne izliyecem ben ya :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.