Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: PavillionZ

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Gece Nöbeti'nin 20 tane Jon Snow gibi adamı olsa bu kadar kayıp vermezlerdi.

20 tane jon snow gibi adamı olsa kralın şehrini ele geçirirler

john snow adam gibi adam. liderlik vasfıda iyi olabilirde öyle alelade bi savaşçı değilki. kitapta nasıl anlatıyo bilmiyom ama john snow u kapıştığı hemen her iyi kılıç kullanan adamdan başkası kurtardı :D
    mesela ben şu crasterin kalesini zapteden bıçaklı kiralık katili harcamasını beklerdim. ama onu orada kurtaran şey !onuru! oldu :D keli zor blela öldürdü. bunlar biraz üstün olabilir ama öyle çok iyi savaşçılar olarak lanse edilmemişti. kiralık katil belki olabilirde. yani john snow gece gözcülerinin içinde en iyisi olabilirde kralın şehrinde nasıl adamlar var öyle

sura gelen kral muhafızlarının başı var ya hani deliğe girip saklanan. bilmiyorum nasıl dövüşüyor ama sonuçta kral muhafızı olduğuna göre krallıkta ünü olan biri. kaç tane adam almış son bölümde? her şey sadece kılıç tekniği falan değil yani.

hocam o adam korkak. ortada savaş var muhtemelen ölebilir ve ölmekten korkuyo giremiyo.
    yazının en başındada dedim john snow adam gibi adam ölmekten korkmuyo ama hani ben aslında bişey sormakta istedim orda. izlediğimiz kadarıyla john snow westeros dünyasında çok iyi kılıç kullanan adamlardan biri deği yani dizide böyle görünüyo kitaptada böylemi hep diğer vasıflarındanmı kurtuluyo yoksa dizide biraz farklımı göstermişler

anladım. kitap okumadığım için bilmiyorum ama dediğin gibi çok iyi kılıç kullanan biri değil şuanda. ama ilerde kimbilir olacaktır belkide. sonuçta jamie o yaşta şuanki konumunda değildi. basit bir kral katiliydi. elini kaybetmeden önce ise sayılı kılıç kullanan kişilerden biri konumundaydı. bu biraz da tecrübe işi. daha yeni yeni savaş ortamına giriyor john. keza ölmese robb da ilerde çok büyük bir savaşcı olabilirdi.

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Artık lütfen ak gezenlere odaklanılsın en çok merak ettiğim kısım onlar ya. Hiç bahsedilmiyorlar bile
  • :)
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

dizi çok iyide abartmayalım . bilim kurgu dizisi ne kadar iyi olabilir ki?...

HBO nun yaptığı diğer yapımlar bu diziyi 100 e katlayacak kadar iyiler.

Diğerlerini bilemem de OZ'un katlayacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Basliga spoilerlar yuzunden pek ugramiyordum ama ugramayali cok bilmisler cogalmis.
    Yok bu aksiyon dizisi degil, hayata dair her sey var, siz anlamiyorsunuz, gidin pb izleyin diye kucumsemeler falan. Pardonda alt tarafi bir diziyi niye bu kadar buyutup insanlari asagiliyorsunuz ? Bosu bosuna alakasiz anlamlar yuklemeyin bu diziye. Bir insanin kafasinda kurdugu dunya, insanlik dersi verdigi falan yok abartmayin. Tamam cogu kisi anlamiyor en iyi siz anliyorsunuz, insanlari asagilamadan anlaya anlaya izlemeye devam edin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

dizi çok iyide abartmayalım . bilim kurgu dizisi ne kadar iyi olabilir ki?...

HBO nun yaptığı diğer yapımlar bu diziyi 100 e katlayacak kadar iyiler.

Diğerlerini bilemem de OZ'un katlayacağı kesin

zevk meselesi, böyle fantastik şeyleri beğenende var beğenmeyende o yüzden kesin birşey söylemek yanlış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Bana kalırsa herkes bu diziyi bir kere daha izlemeli, anlamayan 3 olmadı 4 kere izlemeli, şöyle bir bakıyorum da, sürekli en önemli noktaları atlayanlar var, bkz; Duvarın ötesine ne ara geçtiler? Abi filmin en efsanevi konuşması "Chaos is a Ladder, The Climb is all there is." nasıl unutulur? Ya da ne biliyim Jon ile Ramsay'in akrabalığı nedir diyen, Jeor Mormont'un Jorah'ın babası olduğunu bilmeyen ki bunlar hep bastıra bastıra geçilen yerler, bu adamlar ilerde Beric Dondarrion'u görünce "Aaa Ned'in Mountain'i yakalaması için yolladığı adam." demiyecekler, "Onu bunu dirilten adam." diyecekler, filmden hiçbir şey anlamadan izleyecekler sora çıkıp "Yeaaa yine gereksiz muhabbetler döndü çok sıkıcı bölüm." diye ağlayacaklar burda, arkadaşlar şu film aksiyon filmi değildir, filmin en güzel yanı zaten o muhabbetler, ve o muhabbetleri anlamak istiyorsanız, her bir vurguyu, sarkazmı kapıp siz de eğlenmek istiyorsanız şu filmi tek başınıza güzelce baştan aşağı bitirin, "Sanane la" diyecek adam hiç alıntılamasın, sadece tavsiye, yukarda Pb'ye haklı yere laf sokan adama bile troll diyen olmuş, abi eleştirmeden önce bir birikiminiz olsun, jonla ramsayi akraba sanan adamlar şu konuyu kirletmesin rica ediyorum.

Bu kadar güzel açıklanamazdı.

• çok yavan bi sezon geçti. ne ara 4.sezonda 9. bölüme geldik anlamadım bile. en vasat sezondu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

biraz abartı yok mu ?

http://i.hizliresim.com/P3WVOO.jpg

http://i.hizliresim.com/gl0GO0.jpg

spoiler yoktur..

İkisi aynı değil, orası gayet net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

tırpan olayı harbi süperdi bir de devin kapıyı kaldırıp ya herro ya merro içeride adamlara doğru koşması aga madem kapıyı kaldırabiliyordun ne diye mamutlarla uğraştın ki

Kırmadı kaldırdı, normal cüsseli insanlar kaldırabilse mamutla uğraşmazlar, herkes kaldırır kaldırır geçer...

kırdı demedim dostum zaten kaldırdı dedim

• quote:

devler,ejderhalar, akyürüyenler

git çizgi film izle daha iyi . güzel beyin

Dev, ejderha, akgezen hangi bilimde var

Fantastik bu dizi.Bilim kurguda farklı ırk olarak insan teknolojileri olur: robot vs...

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • secilh S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne olsa tatmin olurdun. Ne eksik sence. Ne olsa vasatlıktan kurtulur dizi. Çok merak ediyorum yazarsan sevinirim. Açık ara en iyi sezon benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Yabaniler Duvar'ı geçtiğinde ne kadar ilerleyebilir sizce ?
    Sanırım Duvar geçildiğinde Bolton Hanesi devreye girecek.

4x9

Duvara destek gelirse çok iyi olur.Duvarı geçerlerse bolton hanesi falan durduramaz.Kuzeyde zaten birlik bozuldu.Çoğu hane büyük kayıplar verdi.Bazı hanelerin lordlarını boltonlar esir aldı, şimdi o hanelerin başlarında çocuklar var.Boltonlara düşman olanlar var.Greyjoy birlikleri hala var sanırım.
    Daha önce böyle durumlarda duvara en yakın hane olan umber hanesinden destek istenirmiş.Umber hanesi de destek verirmiş (asker,silah,petrol...) Umarım olur yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sezon finali verdikleri zaman kaç yıl sonra dizi başlar arkadaşlar,

Her yıl olduğu gibi gelecek yıl yani 2015 nisan ayında başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

bu sezon kaç bölüm

10 bölüm fakat sezon finali 66 dakika olacak.
  • 4. sezon teaserdaki bu müzik çok güzel bence
  • 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.