Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca arkadaşlar spoiler için biraz dikkat lütfen izlememiş olsak çok kötü spoiler yemiş olucaktık.

• Şu Samwell Tarly ve yabani kızın olduğu sahneler midemi bulandırıyor ya.
    Oyunculuklarını sevemedim bir türlü.!Bir tek ben mi böyle hissediyorum acaba..
    Onun dışında güzel bölümdü,Tırpanlı sahne çok iyiydi.:)Snow'un yaban sevgilisininde ölmesi,
    iyi oldu ondanda haz etmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 10 Haziran 2014; 5:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Şu Samwell Tarly ve yabani kızın olduğu sahneler midemi bulandırıyor ya.
    Onun dışında güzel bölümdü,Tırpanlı sahne çok iyiydi.:)Snow'un yaban sevgilisininde ölmesi,

Sam ve yabani kızdan haz etmezsin anlarımda ygrittden bi insan nasıl haz etmez. Kız iyi bir savaşçı. Ayrıca gayet güzel. Kargalara nefret gütmesi gayet doğal. Sonuçta senin kuzeyde yaşadığını düşün. Güneye gitmek istemezmisin? Hayatında hiç denize girip yüzmemişsin. Sıcak nedir bilmiyorsun. Meyve nedir bilmiyosun. Ve sana engel olan şey duvar + nöbetçiler. Bu nöbetçiler ise ayrı bi olay. Ulan 7 krallığın hiç birinin umrunda değilsin. Ama onlar için savaşıyosun? Peki ne için?
    Şahsen ben kuzeyde olsam bunların alayını öperim. Jon snow'un yerinde olsam kuzeye krallık yaparım güneye saldırmaya giderim anasını satim. Hazır çok iyi savaşçılardan oluşan bir ordu var. Zaten gitmek istedikleri yer güney..
    İnsan biraz büyük düşünür anasını satim... Hazır kardeşin var hayvanlara hükmeden. Alırsın onuda yanına girer bi ejderhanın beynine. Alayını öpersin temiz temiz.

Boşuna Türk'ler dünyadaki en iyi savaşçılar değildi. Bak kalkıp kuzeyden geldik miss gibi toprakların üzerine konduk. Üstüne bide biz kuzeye gitmeyelim diye duvar ördüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Sam ve yabani kızdan haz etmezsin anlarımda ygrittden bi insan nasıl haz etmez. Kız iyi bir savaşçı. Ayrıca gayet güzel. Kargalara nefret gütmesi gayet doğal. Sonuçta senin kuzeyde yaşadığını düşün. Güneye gitmek istemezmisin? Hayatında hiç denize girip yüzmemişsin. Sıcak nedir bilmiyorsun. Meyve nedir bilmiyosun. Ve sana engel olan şey duvar + nöbetçiler. Bu nöbetçiler ise ayrı bi olay. Ulan 7 krallığın hiç birinin umrunda değilsin. Ama onlar için savaşıyosun? Peki ne için?
    Şahsen ben kuzeyde olsam bunların alayını öperim. Jon snow'un yerinde olsam kuzeye krallık yaparım güneye saldırmaya giderim anasını satim. Hazır çok iyi savaşçılardan oluşan bir ordu var. Zaten gitmek istedikleri yer güney..
    İnsan biraz büyük düşünür anasını satim... Hazır kardeşin var hayvanlara hükmeden. Alırsın onuda yanına girer bi ejderhanın beynine. Alayını öpersin temiz temiz.

Boşuna Türk'ler dünyadaki en iyi savaşçılar değildi. Bak kalkıp kuzeyden geldik miss gibi toprakların üzerine konduk. Üstüne bide biz kuzeye gitmeyelim diye duvar ördüler.

Ygritte iyi bir savaşçı zaten onda hem fikiriz ayrıca rolünüde iyi yapıyor.
    Sam ve yabani kız gibi yapmacıkta gelmiyor..Ona sözüm yok ama aşırı iticilik uyandırıyor bende.
    Onun dışında kilere katılıyorum güzel izah etmişsin.

• HellLord_gs kullanıcısına yanıt
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Game of Thrones (2011 - 2019)

Yapma allasen neyin kazancı,Paramı veriyorlar sanki sonunda..
    Ayda yılda 2 kelam edelim dedik.Yazmıyoruz genelde zati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Güldürdün.

• beyler Mance yakalanmamış mıydı neden Jon Snow dışarı ççıkıp öldürmeye gidiyor ?
  • Bana kalırsa herkes bu diziyi bir kere daha izlemeli, anlamayan 3 olmadı 4 kere izlemeli, şöyle bir bakıyorum da, sürekli en önemli noktaları atlayanlar var, bkz; Duvarın ötesine ne ara geçtiler? Abi filmin en efsanevi konuşması "Chaos is a Ladder, The Climb is all there is." nasıl unutulur? Ya da ne biliyim Jon ile Ramsay'in akrabalığı nedir diyen, Jeor Mormont'un Jorah'ın babası olduğunu bilmeyen ki bunlar hep bastıra bastıra geçilen yerler, bu adamlar ilerde Beric Dondarrion'u görünce "Aaa Ned'in Mountain'i yakalaması için yolladığı adam." demiyecekler, "Onu bunu dirilten adam." diyecekler, filmden hiçbir şey anlamadan izleyecekler sora çıkıp "Yeaaa yine gereksiz muhabbetler döndü çok sıkıcı bölüm." diye ağlayacaklar burda, arkadaşlar şu film aksiyon filmi değildir, filmin en güzel yanı zaten o muhabbetler, ve o muhabbetleri anlamak istiyorsanız, her bir vurguyu, sarkazmı kapıp siz de eğlenmek istiyorsanız şu filmi tek başınıza güzelce baştan aşağı bitirin, "Sanane la" diyecek adam hiç alıntılamasın, sadece tavsiye, yukarda Pb'ye haklı yere laf sokan adama bile troll diyen olmuş, abi eleştirmeden önce bir birikiminiz olsun, jonla ramsayi akraba sanan adamlar şu konuyu kirletmesin rica ediyorum.

• mahseer898 kullanıcısına yanıt

yakalanan Tormund

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaG kullanıcısına yanıt
    hocam o malum 2 olayı lütfen açıklar mısın ?

yada pm den atsanızda çok büyük hayra girersiniz

teşekkürler kralsınız

• dev bir okla nasıl öldü diye soran arkadaşlar dev 20 ok yedi hiç tınlamadı. ama onu öldürdükleri şey ok değil ballista. yani devin attığına eş değer.
    öte yandan ygritte nin öldüğüne çok sevindim. o kız john snow u öldürürdü. gerçi ben o sürprizi çocuktan değil ghost tan bekliyodum çocuktan gelince daha bi içimin yağları eridi. etme bulma dünyası
  • güldüm

• bu bolum sadece duvar bolumuydu ama malum sezon finalleri asil 9 da oluyor 10 cok duragan gecicek

• Son bölüme geldik yeniden kitaplara baslama zamani geldi..

• kitapları okumadım geçiyordur. belki dizide de geçmişdir dikkatimden kaçmış olabilir ama bir sorum var.
    bu duvarın bir sürü kalesi boşken neden 100 bin kişilik ordu sadece bir bölüme saldırdı. daha önce john snow ile beraber çıktıkları yeri neden kullanmadılar mesela.
    o böşüme tırmanmak daha mı kolaydı diğer yerlere tırmanmaktan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odaxre

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bu çok iyi oldu yalnız merak ettiğim stannis nerden anlıyor kaleye gidiyor habermi yollanıyor anlamadığım şey.? Bu arada Mance ryder gözükmeyen bir adam ne ara oraya gelir onu anlamadım ? Bu arada akgezenler neden yok hiç kitaptada geçmiyorlarmı acaba?

Sur'dan Diyar'ın her tarafına yollanan mektupları Stannis hariç kimse önemsemiyor. 1000 adamıyla beraber Kara Kale'ye ilerliyor. Kara Kale Savaşı'na yetişip Mance'in ordusunu alt üst ediyor.

senin ben vereceğin spoilerı seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

kitapları okumadım geçiyordur. belki dizide de geçmişdir dikkatimden kaçmış olabilir ama bir sorum var.
    bu duvarın bir sürü kalesi boşken neden 100 bin kişilik ordu sadece bir bölüme saldırdı. daha önce john snow ile beraber çıktıkları yeri neden kullanmadılar mesela.
    o böşüme tırmanmak daha mı kolaydı diğer yerlere tırmanmaktan?

100 bin kişi duvara tırmanarak geçemez, herkes kapıya saldırıyor, senin dediğin gibi ortadan değil de sağdan soldan tırmananları da gördük, tırpanı yediler.

• dün tv de sonunu tam izleyemedim.snow turuncu kafalı yabanı sorgulamak için esir alıyordu.ondan sonra bir şey oldu mu
  • Dehşet bir bölümdü yaa
  • 
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.