Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stannis'i ben iri yarı, filmdeki "Dağ" karakteri gibi biri olarak hep hayal ederdim. Bakalım zırhın içinde ve oynadığı rolde o hissi uyandıracak mı göreceğiz.
  • Şu dizinin görsellerine bitiyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Stannis'i ben iri yarı, filmdeki "Dağ" karakteri gibi biri olarak hep hayal ederdim. Bakalım zırhın içinde ve oynadığı rolde o hissi uyandıracak mı göreceğiz.

"He is broad-shouldered and sinewy with leathery skin and a pinched, narrow face. He has only a fringe of black hair remaining around his head and a close-copped beard covering a square jaw. He has dark blue eyes."
  • Dizi gerçekten de muhteşem,Losttan sonra dizileri beğenmez olmuştum ama bu dizi başka birşey...

Ned Stark ve Khal Drogo nun ölümleri beni çok etkiledi ama dizinin başında çok büyük sempatimi kazanan Bran in sakat kalmasına cidden çok üzüldüm kitabı okuyanlara sormak istiyorum lütfen cevap versin Bran ileride iyileşecek mi? Veya bir şekilde mistik bir olay yaşayıp güç falan kazansa çok güzel olurdu

Lord Snow da favori karakterlerimden ancak surların oraya tıkanıp kaldı ordan kurtlulup Stark lara destek verse çok güzel olur bu arada annesinide merak ettim cidden bide annesi bi Targaryen çıkarsa.. Ama olmaz diye düşünüyorum.. Köpeği de zaten şahane, aslında karaktere Orlando Bloom gelse şahane olurdu benim fikrim ama sanırım rolü düşündüğüm kadar büyük değil

Neyse dizi hakkında yorumlarım bunlar ilk sezonda efsane olan bu diziyi izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pissoff -- 16 Ekim 2011; 19:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissoff

Dizi gerçekten de muhteşem,Losttan sonra dizileri beğenmez olmuştum ama bu dizi başka birşey...

Ned Stark ve Khal Drogo nun ölümleri beni çok etkiledi ama dizinin başında çok büyük sempatimi kazanan Bran in sakat kalmasına cidden çok üzüldüm kitabı okuyanlara sormak istiyorum lütfen cevap versin Bran ileride iyileşecek mi? Veya bir şekilde mistik bir olay yaşayıp güç falan kazansa çok güzel olurdu

Lord Snow da favori karakterlerimden ancak surların oraya tıkanıp kaldı ordan kurtlulup Stark lara destek verse çok güzel olur bu arada annesinide merak ettim cidden bide annesi bi Targaryen çıkarsa.. Ama olmaz diye düşünüyorum.. Köpeği de zaten şahane, aslında karaktere Orlando Bloom gelse şahane olurdu benim fikrim ama sanırım rolü düşündüğüm kadar büyük değil

Neyse dizi hakkında yorumlarım bunlar ilk sezonda efsane olan bu diziyi izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Sorun ile ilgili sana tek söyleyeceğim tek şey şu:

Birinci kitapta Jon ile Bran köprünün altında kurt yavrularını bulup da Ned'in ''anneleri olmadan yaşayamazlar, hızlı bir ölüm onlar için en iyisi'' dedikten sonra Jon şöyle diyerek ikna ediyor Ned'i: '' Lord Stark. Burada ikisi dişi beş yavru var. Sizin de ikisi kız beş çocuğunuz. Bu Tanrıların bir işareti olmalı. Ulukurt sizin aile armanızdır.''

Eğer diziyi dikkatli izleyip detayları birleştirirsen mükemmel bir bilgi sahibi olacaksın

• Valla kafam karıştı bir düşüneyim bakalım m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Dizi gerçekten de muhteşem,Losttan sonra dizileri beğenmez olmuştum ama bu dizi başka birşey...

Birinci kitapta Jon ile Bran köprünün altında kurt yavrularını bulup da Ned'in ''anneleri olmadan yaşayamazlar, hızlı bir ölüm onlar için en iyisi'' dedikten sonra Jon şöyle diyerek ikna ediyor Ned'i: '' Lord Stark. Burada ikisi dişi beş yavru var. Sizin de ikisi kız beş çocuğunuz. Bu Tanrıların bir işareti olmalı. Ulukurt sizin aile armanızdır.''

Eğer diziyi dikkatli izleyip detayları birleştirirsen mükemmel bir bilgi sahibi olacaksın

@Pissoff
    Aslında asıl görev duvardakilerin. En büyük düşmanlar oradan gelicek çünkü. Jon Snow orada büyük işler başaracaktır. Ayrıca Eddard Stark'ın babası ve kardeşine yapılanlardan sonra Jon Snow'un annesinin Targaryen olması çok zor. Son olarak Ghost'un bir köpek olmadığınıda hatırlatmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forcé

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

@Pissoff
    Aslında asıl görev duvardakilerin. En büyük düşmanlar oradan gelicek çünkü. Jon Snow orada büyük işler başaracaktır. Ayrıca Eddard Stark'ın babası ve kardeşine yapılanlardan sonra Jon Snow'un annesinin Targaryen olması çok zor. Son olarak Ghost'un bir köpek olmadığınıda hatırlatmak isterim.

Haklısın dostum Ghost dizide bir alakurt olarak gözüküyor ama normalde dizide vahşi bir kurdu oynatıcaklarını sanmıyorum o yüzden köpek dedim herneyse bu kurtlurdan bahsetmişken Arya nın kurdu Nymeria nın da nerden çıkacağını baya merek ediyorum bakalım 2. Sezou beklemek gerçekten de zor olucak

• Bütün gün oturdum game of thrones izledim.
    1080p izledim efektler gerçekten mükemmeldi. Drogo ve Eddardın ölceğini daha önce spoiler yemiştim artık son bölümlerde nasıl ölceklerini merak ediyordum. Drogo savaşta falan ölür sanıyordum adam boşuna öldü yazık oldu. Tam güzel yerde bitti yeni sezonu merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 19 Ekim 2011; 3:58:36 >
  • bu arada kaç gün kaldı beyler ?

sabırsızlıkla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

bu arada kaç gün kaldı beyler ?

179 gün daha var.

http://tvcountdown.com/s/game-of-thrones
  • bence bu dizinin ardında aşırı derece reklam kokan hareketler var çünkü izledim ve beyenmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

bence bu dizinin ardında aşırı derece reklam kokan hareketler var çünkü izledim ve beyenmedim..

Reklam kokan derken?
  • quote:

quote:

179 gün daha var.

16/04/2012 hey maşallah

• UnRateD mesajını spoiler içine al.izlemeyenler olabilir milletin zevkini kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

bence bu dizinin ardında aşırı derece reklam kokan hareketler var çünkü izledim ve beyenmedim..

Sen "beyenmediysen" yapacak bir şey yok.

Unrated: Şikayet ettim. Bölüm uzaklaştırması alırsın inş.
  • quote:

quote:

quote:

179 gün daha var.

16/04/2012 hey maşallah

keşke o zamana kadar ayda bir bölüm yayınlasalar 7-8 bölüm izlemiş oluruz bizde

• ekle hocam
  • arkadaşlar aradaki sayfalarda kacırmıs olabilirim ama 2.sezonun kac bölüm olcagı belirlendi mi?teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar aradaki sayfalarda kacırmıs olabilirim ama 2.sezonun kac bölüm olcagı belirlendi mi?teşekkürler

10 bölüm olur sonra 10 ay bekleriz 3. sezonu
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.