Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir bölümdü arkadaş kitabını alıp okunaya başlayacağım en başından. Dayanamıyorum bir dizi bu kadar iyi olabilir mi ya? Tywin e bir şey olmayacak bence çünkü
    Dağ da öldü Oberyn de. Durum berabere mantıken tywinde duvara gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greyjoy`u yaninda bulunduran Snow ile Bizim Jon Snow arasindaki iliski nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Dağın gercek ismi Brian Shaw. Tüm yarışmalarimi izledim.

Bu sezonki Gregor Clegane Hafþór Júlíus Björnsson ' dur.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Hocam kestilerse nasıl bir şey hissedebiliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Greyjoy`u yaninda bulunduran Snow ile Bizim Jon Snow arasindaki iliski nedir??

Westeros'ta
    bastard
    evlatlara verilen birkaç soyad var. Snow, River, Sand ve Storm.
    "Bastard"
    olmaları dışında ortak yönleri yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi State of Anarchy -- 3 Haziran 2014; 9:14:03 >

• Yalnız bölümün 3 iç parçalayan kısmı vardı, birisi Sansa'nın sahnesi, bir an gerçekten öyle oldu diye ben bile inanıp üzülüyordum.
    Diğeri malum sahne.
    Ama unutulmaması gereken de;

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 3 Haziran 2014; 9:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

küfür yemek hoşunuza mı gidiyor

ben açıp mı veriyorum ? bana gelen özel mesaj sayını görsen spoiler için ağzın uçuklar. konun basına neyle alakalı oldugunu yazıyorum açma o zaman ?

özelden yaz o zaman kardeşim. ya da git kitap konusunda kitabı okuyana ne kadar kişi varsa birbirinizi tatmin edin.

burada sadece dizi spoilerlerı verilmesi lazım dizi konusu çünkü. spoilera tıklıyorum sadece şuanana kadar yayınlanmış bölümler için olduğunu düşünüyorum bir bakıyorum ki gelecek bölümlerde olan konular ile ilgili. başına yazsan bile bazen dalgınlığına geliyor insanın mobilden giriyor vs. açıyor. o anda söylediğim kelimleer hoşlarına mı gidiyor bu tip insanların anlamıyorum ki. vermeyin kardeşim konuda kitaptan spoiler. özel mesajla yolla iyi bi kitap okudunuz nedir bu görmemişlik la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Greyjoy`u yaninda bulunduran Snow ile Bizim Jon Snow arasindaki iliski nedir??

İkiside gayrımeşru oldukları için Kuzey'de Snow soyadı veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Hocam kestilerse nasıl bir şey hissedebiliyor ?

Hocam aşk illa ki pipiyle olacak diye kanun yok değil mi
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Tamam da çıplak şekilde görüyor şehvet görülüyor gözlerinde hatta kız beni gözlüyordu bunu hissettim diyor

• ikinci mızraktaydı zehir birincide değil. ikincisi 2.5 metre kas yığınını bir adamı kalbi hariç delik deşik et yinede ölmez hemen yaptığı büyük aptallık oberynin madem intikamını alıyorsun bu ablam için bu çoçukları için diye mızrağı en hayati organlarına sok kara murat edasıyla olsun bitsin be başkan

• Bu Dağ Tazı reyizin kardeşi mi beyler. Bir de başlarım Oberyn'e Cüce reyise bir şey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Bu nasıl bir bölümdü arkadaş kitabını alıp okunaya başlayacağım en başından. Dayanamıyorum bir dizi bu kadar iyi olabilir mi ya? Tywin e bir şey olmayacak bence çünkü
    Dağ da öldü Oberyn de. Durum berabere mantıken tywinde duvara gider

Kurtarır o kendisini her zamanki görürsünüz yani bence

• Dizi iki hafta ara verdi diye ,2 haftalık yorum geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Evet, ben de izlerken şok oldum ama önceden bildiğim bir spoiler sayesinde şunu söyleyebilirim ki

Oberyn'in zaten ana senaryo gereği ölmesi gerekiyordu (sonraki 2 bölümde neden böyle olduğunu anlarsınız). Ha, gitmeden ömrü boyunca peşinde koştuğu intikamını da almış oldu, iyi oldu. Tabi şu da bir gerçek ki "dağ" bizimkini iyi bir benzetse ve Oberyn ölmeden önce son bir vuruşla dağı öldürse ve birlikte ölseler bu kadar ses getirmezdi. Martyn yine yaptı yapacağını Bir de sezon sonunda ölecek 2 kişiyi biliyorum, bakalım onların dışında kimler gidecek?

biri
    tywin
    diğeri kim

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Evet, ben de izlerken şok oldum ama önceden bildiğim bir spoiler sayesinde şunu söyleyebilirim ki

Oberyn'in zaten ana senaryo gereği ölmesi gerekiyordu (sonraki 2 bölümde neden böyle olduğunu anlarsınız). Ha, gitmeden ömrü boyunca peşinde koştuğu intikamını da almış oldu, iyi oldu. Tabi şu da bir gerçek ki "dağ" bizimkini iyi bir benzetse ve Oberyn ölmeden önce son bir vuruşla dağı öldürse ve birlikte ölseler bu kadar ses getirmezdi. Martyn yine yaptı yapacağını Bir de sezon sonunda ölecek 2 kişiyi biliyorum, bakalım onların dışında kimler gidecek?

biri
    tywin
    diğeri kim

2 Yanlış, önemli karekterler arasında ölecek 4-5 kişi var.

• Oberyn olmadı ama.Megalomanlık başa bela.
  • Kalan Son 2 bölümde öleceklerin Spoiler içinde alabilirmiyim
    1Tywin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gokmen -- 3 Haziran 2014; 9:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

biri
    tywin
    diğeri kim

Tywin'in yatağında bulunacak bir kişi diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 3 Haziran 2014; 10:02:59 >

• 
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.