Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prens oberyn ve tyrion arasında geçen sahne ile son sahne dışında sıradan olaylarla geçti yine bir bölüm daha.
  • Hala "kitaptan spoiler" yazmayi unutanlar var şu konuda ya yuh artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman ki gibi boş bir bölüm. Hatta boş bir sezon. Şu dizinin aldığı ilgiye, beklediğimiz aylara yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Her zaman ki gibi boş bir bölüm. Hatta boş bir sezon. Şu dizinin aldığı ilgiye, beklediğimiz aylara yazık.

Abi çünkü yarım kitaplık bölümü bir sezona yaydılar. 10 sezon falan yapmak istiyorlar herhalde, yoksa kitabı efsane yani, al oku.
  • quote:

Her zaman ki gibi boş bir bölüm. Hatta boş bir sezon. Şu dizinin aldığı ilgiye, beklediğimiz aylara yazık.

Sen bu diziyi izleme en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Abi çünkü yarım kitaplık bölümü bir sezona yaydılar. 10 sezon falan yapmak istiyorlar herhalde, yoksa kitabı efsane yani, al oku.

Kitabının iyi olduğu tahmin edebiliyorum. Böyle eserleri tam olarak filmlere bile yansıtamıyorken, 50 dakikalık diziye sığdırmaya çalışınca komik oluyor. Bildiğin harcıyorlar şu an hikayeyi. Bari filmini çekin de bir şeye benzesin.

@S. Hawking

Hiç başlamamış olsam, başlama ihtiyacı hissetmezdim. Ama başladık bir kere. Öve öve söve söve götürüyoruz.

• Artık khalessi kısımları sıkıyor. Direk ileri alıyorum. Olmasa da olurmuş. Zaten oynayan aktörün tipi dışında hiç bir artısı yok odun gibi oyunculuk yapıyor 1.50 boyu ile.
  • Ailesi olmasa boğazından geçmez haram
    Minicik bedende dev gibi adam
    Bakma babana herkes sen gibi evlat ister
    Adamın hasısın Tyrion Lannister.

Tyrion Reyizzzz
  • İlk dağı canlandıran kimdi diye bakmak için 1. sezondaki Loras Tyrell ile dövüştüğü sahneyi izleyeyim dedim youtube'dan çok fena spoiler yedim sonraki bölüm hakkında

Şu kitabı okumayı hızlandırayım en iyisi, zaten bu yaz 9 kitabın tamamını bitireceğim olmuyor böyle yediğimiz spoiler'ın haddi hesabı yok.

1. sezon görüntüsüne niye yayınlanan en son bölüm hakkında yorum yazıyorsun sen yada hadi o adam yazmış o kadar millet niye beğeniyor yorum en üste çıkmış.
  • Tırt başlayan sezon emin adımlarla ilerliyor. Millet 1 yıl bunun için mi bekledi.
  • Oberyn - Tyrion arasındaki konuşmalar ve son kısım hariç sıradan bir bölümdü.

• kesinlikle beklediğimi bulamadım bu bölümde zaten geçen gün kitaptan o kadar çok spoiler yedim ki artık son çare bende kitaba başladım
  • Lütfen kitaptan spoiler olduğunda belirtin. Bir yediğim spoiler'ı üst üste 10 kere yedim.
  • Tyrion'un gözüktüğü kısımlar hariç yine tırttı. Hani bu sezon şöyle olacak böyle olacak farklı olacak diyolardı. 3 bölüm kaldı bir numara yok. Diziyi sadece aksiyon için izlemiyoruz tamam ama sadece konuşma sahneleriyle de olmaz.
  • Yorumlar

• bu sezon bana neden bu kadar kısa geldi ..bu kadar geç başlayıp bu kadar erken bitmesi büyük talihsizlik ..10 bölüm yerine keşke 20-25 bölüm falan çekebilseler ve daha kısa tutsalar sezon aralarını .Böle 20 ay ara ver sonra 10 bölüm yayınla, 2.5 ayda bitir çok üzücü

• Bu arada biz khalesiyi namuslu bilirdik
  • Sezona kötü diyenleri anlamıyorum bence şimdiye kadar ki en iyi sezondu.Belki de şimdi sıkı fanı olmaya başladığım için öyle geliyor da bence gayet iyi gidiyor.Hatta geçen bölümdeki tyrion sahnesi bence televizyon tarihindeki en iyi sahnelerden birisiydi.
  • tyrion a çok üzülüyorum ya o da insan onunda duyguları var yanlız serçe parmak naptı ya öyle yanlız şu sansa için bile diziyi ölene kadar izlerim ya birde gerçekten kızıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie G. -- 19 Mayıs 2014; 15:42:32 >
  • 4. sezonda bi halt yok 7 bölüm geçti tek sağlam sahne diyebileceğimiz
    tyrion'un mahkemedeki konuşması ile birazda olsa son bölümdeki oberyn ile olan sahnesiydi.
    onun dışında boş bi sezon geçiyor son 2-3 bölüm bi kaç sağlam malzeme var onları kullanıp milleti şaşırtırlar yine, sezon bitincede herkes 10 ay yine mükemmel dizi falan diye bekler durur. kitaba başlayacağım bende artık dizide pek bişey olduğu yok en az 16 bölüm falan olmalı bu dizi.
  • 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.