Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sitteisevir

house dexter gibi bölüm bölüm bulamadım zamunda'da 55gb'lık olanını indirmek istemiyorum zira yer sıkıntım var hdtv vb. sürümleri yok mudur bunun?

Var tabii ki.
  • Valla son 3 bölümü izlemek için nerdeyse 2 ay bekledim ve nerden çıktı diyorum o dragonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 3 Eylül 2011; 23:35:22 >
  • ikinci sezon başlangıç tarihini ve kaç bölüm olacağını bilen varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimkibuki

ikinci sezon başlangıç tarihini ve kaç bölüm olacağını bilen varmı arkadaşlar

2012 Nisanında.. Konu başlığına eklesek süper olacak bu arada Plan her sezonun 10 bölüm olması şekilde. İkinci sezon kesinlikle 10 bölüm olacak. Üçüncü sezon onayı alırsa dizi HBO'dan üçüncü kitabı ikiye bölecekler ve iki sezon halinde anlatacaklar. Ancak çok zorlayıcı olursa 12 bölüm yapılabilirmiş. Ancak yapımcılar 10 bölüm olayını bozmak istemiyorlar kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

2012 Nisanında.. Konu başlığına eklesek süper olacak bu arada Plan her sezonun 10 bölüm olması şekilde. İkinci sezon kesinlikle 10 bölüm olacak. Üçüncü sezon onayı alırsa dizi HBO'dan üçüncü kitabı ikiye bölecekler ve iki sezon halinde anlatacaklar. Ancak çok zorlayıcı olursa 12 bölüm yapılabilirmiş. Ancak yapımcılar 10 bölüm olayını bozmak istemiyorlar kesinlikle.

çok saol tşk ettim gerçekten izlemeye değer bir dizi ve sabırsızlıkla başlamasını bekliyorum kitaplarını aradım ama şansım yaver gitmedi bulamadım

• quote:

quote:

Peyy daha 7 ay var ya. O zamana kadar baştan izlenir birkaç kere daha unutmamak için. Kitabını okumak istiyorum da oda 800 küsurdu sanırım gözüm korkuyor.

• quote:

quote:

house dexter gibi bölüm bölüm bulamadım zamunda'da 55gb'lık olanını indirmek istemiyorum zira yer sıkıntım var hdtv vb. sürümleri yok mudur bunun?

PB'ye bak var orda hertürlüsü. Pm atacaktım profilin görünmüyor

sağolasın kardeş buldum bir tane indiriyorum:D zamunda olunca diğerlerini kullanmıyordum hiç bu arada mesajların üzerinde PM yollama düğmesine basıp PM atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

quote:

Peyy daha 7 ay var ya. O zamana kadar baştan izlenir birkaç kere daha unutmamak için. Kitabını okumak istiyorum da oda 800 küsurdu sanırım gözüm korkuyor.

Kitap akıcı gayet. Çevirisi de iyi. Gerçi kelime kelime çevrilmiş bazı cümleler. Anlama bakılarak çevrilmemiş fakat orijinal kitaptaki o can alıcı betimlemeleri gayet güzel çevirmişler. Ayrıca dizi çok sade geçiyor. Olayların arka planlarını öğrenmek istiyorsan kitapları mutlaka okumalısın. İkinci kitap kasım gibi çıkacak yanılmıyorsam. Nisan gibi de üçüncü kitap çıkacak.

Dizinin ikinci sezonunun çekimleri devam ediyor. 5 ayın ilk ayı gitti İlk başlarda ne güzel resimler sızıyordu şimdi onlar da kesildi. Stannis'i zırhıyla kılıcıyla göreseydik en azından

• quote:

quote:

Çok sağ ol teşekkürler

• Beyler diziye başlamadan önce izlemem ve ya okumam gereken bir şey var mı ? Yoksa dizi kendisi anlatıyor mu konusunu ?(biraz saçma oldu )
  • Bugün indirdim bende Şöyle uzun bi zamana yayar izlerim diyordum ki sezonu bitirmişim
  • bi kanım isinmadi şu diziye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

PB'ye bak var orda hertürlüsü. Pm atacaktım profilin görünmüyor

sağolasın kardeş buldum bir tane indiriyorum:D zamunda olunca diğerlerini kullanmıyordum hiç bu arada mesajların üzerinde PM yollama düğmesine basıp PM atabilirsin

Zamunda da aynı link vardı kardeş. Arka sayfalara gitmiştir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

bi kanım isinmadi şu diziye

Bu diziyi beğenmeyen ilk insan olarak kayıtlara geçtiniz
  • son bölüme geldim şimdi,şaka mı lan bu!?

kafa uçma sesi geldi ama göstermediler,acaba bi umut diyorum oradakilerden birisi cellat ned'in kafasını uçurmadan önce cellatın kafasını mı uçurdu?neyse 5-6 dakika sonra öğreneceğim heyecan yaptım.

edit:

lan bildiğin ned'i öldürmüş bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Eylül 2011; 12:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

son bölüme geldim şimdi,şaka mı lan bu!?

kafa uçma sesi geldi ama göstermediler,acaba bi umut diyorum oradakilerden birisi cellat ned'in kafasını uçurmadan önce cellatın kafasını mı uçurdu?neyse 5-6 dakika sonra öğreneceğim heyecan yaptım.

edit:

lan bildiğin ned'i öldürmüş bunlar

Öteki bölümü izle dahada çok sinir olacaksın.;)

• finali izledim,ne diyeyim ellerine sağlık.dolu dolu 600 dakika yaşattılar bizlere.anlamadığım bir şey var:

o ejderhalar khal drogo'nun kanı sayesinde yumurtadan çıkanlar mı?nasıl oluştu onlar?

bir de,

robert'ın kendisine uşak yaptığı sarışın ince vücutlu bi' lannister vardı,hatta öldüğü bölümde ona şarap veren oydu.ben onu hadım diye biliyordum fakat bildiğin kraliçe ile yatıyor lan bunlar!?yoksa hadım değil mi?ben mi yanlış biliyorum?

edit:bu arada yazmadan edemeyeceğim,bir çok insan "hayatımın dizisi,dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi dizi." falan diyordu,ben de o beklentiyle başladığım için tam tad alamadım.yeni başlayacaklara uyarayım,süper dizidir,hbo yapımlarının hepsini izlemedim ama muhtemelen en kalitelisi.fakat dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi değil,bu beklentiyle başlamayın.fakat dizinin karakter korkusu yok,hiç bir karakter başrol ve önemli değil ve hiç kimse ne tam iyi ne tam kötü.sadece o demir tahtı istiyorlar o kadar.

ayrıca söylemem gerekir ki khaleesi'nin kardeşi daerys'in ölümü neredeyse beni ned'in ölümünden daha fazla üzdü.oyunculuğunu çok beğendiğim bir abimiz(doctor who'dan tanıyorum,orada çok daha güzel oynamıştı,sezon 3 bölüm 8-9,bu diziye başlamak için çok iyi bir bölümdür),keşke sürekli kalsaydı.hatta keşke drogo'yu ve khaleesi'yi saf dışı bırakıp şu khal halkını kandırarak onların başına geçseydi.ortalığı dağıtırdı vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Eylül 2011; 14:32:43 >

• quote:

finali izledim,ne diyeyim ellerine sağlık.dolu dolu 600 dakika yaşattılar bizlere.anlamadığım bir şey var:

o ejderhalar khal drogo'nun kanı sayesinde yumurtadan çıkanlar mı?nasıl oluştu onlar?

bir de,

robert'ın kendisine uşak yaptığı sarışın ince vücutlu bi' lannister vardı,hatta öldüğü bölümde ona şarap veren oydu.ben onu hadım diye biliyordum fakat bildiğin kraliçe ile yatıyor lan bunlar!?yoksa hadım değil mi?ben mi yanlış biliyorum?

İlk soru

Mirri MazDur'un yaptığı kan büyüsü gibi bir büyü yaptı orda Dany. Kendini, kadını ve Drogo'nun hayatları karşılığında drogonları uyandırdı. Ancak kendisi ateşten etkilenmediğinden ölmedi Ayrıca şu var nedense dizide yumurtaları taş olarak göstermişler. Kitapta taşlaşmışl haldeler fakat hala sıcaklar. Dany bunu hissediyor zaten eline aldığında. Dragonlara isim verdiğinde dediğim olayı daha iyi anlayacaksın.

İkinci soru

Lancel, Jamie ile Cercei'nin kuzeni. Kevan Lannister'ın oğlu. Tywin'in kardeşinin yani. Lancel kitapta Jaime'ye acayip derecede benziyor. Cercei bu yüzden Jamie'nin yokluğunu böyle kapatmaya çalışıyor. Hadım filan değil yani Ama bu olay ikinci kitabın ortalarına doğru ortaya çıkıyor ve Tyrion tarafından bulunuyor. Kitapta çok şaşırmıştım ben ama dizide o süprizi elimizden aldılar.

Edit'ine edit yapıyorum

Viserys'i oynayan eleman çok sempatik harbiden. Mormont ile konuştukları sahne çok çok güzel. Ancak karakterini incelersek Viserys kral olacak niteliğe sahip değil. Küçüklükten beri kıskançlık ve nefret ile büyümüş. Krallığı kaybetmelerinde her zaman Dany'yi suçlu bulmuş. Çünkü Targaryenlar kardeşleri ile evlenmek zorundalar ve Viserys'e göre Danys biraz daha erken doğsaydı Rhaegar Elia ile evlenmeyecekti. Böylece daha sonraki olaylar olmayacaktı. İsyan çıkmayacaktı. Annesinin tacını bile satıyor biraz daha rahat edebilmek için. Ayrıca Drogo'yu kendi önderliğinde savaşa sokabilseydi bile büyük ihtimal ile geri püskürtülürdü. Bir liderde olması gereken ince zeka, sabır ve soğukkanlılık Viserys'de yok ne yazıkki.

Benim için gerçek kral olması gereken kişi Rhaegar'dır. Çoğu kişi sevmez ama diğer karakterler yanında ayrı bir yere sahip bende. Üstelik sadece kitaptaki kişilerin hatıralarından bilgi sahibi olduğumuz halde. Pek spoiler olmaz ama, Rheagar için son üç Targaryen kralın birleşiminden bile daha iyi olduğu söylenir. Hatta Cercei bir keresinde Rhaegar için şöyle der: ''Kral'ın Şehri'nde Kral Aerys halk tarafından ne kadar alkışlanıyor ise babam Tywin de o kadar alkışlanırdı. Ancak o alkışlar Rhaegar'ı alkışlayan kalabalığın ancak yarısı kadar ederdi.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 4 Eylül 2011; 14:57:58 >

• robert için bir laf vardı ya,

krallığı ele geçirmek ve yönetmek farklıdır diye,bizim elemanda lider özellikleri olmasa bile o delilikle ele geçirirdi bence.bir de rhaegar kimdi?madking dedikleri adam mı?yoksa aerys mi madking'di?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Eylül 2011; 15:22:16 >
  • quote:

robert için bir laf vardı ya,

krallığı ele geçirmek ve yönetmek farklıdır diye,bizim elemanda lider özellikleri olmasa bile o delilikle ele geçirirdi bence.bir de rhaegar kimdi?madking dedikleri adam mı?yoksa aerys mi madking'di?

Deliliğin sonunun isyan olduğunu gördü zaten Westeros Robert ile birlikte.. Bir tane daha kaldırabileceğini sanmıyorum

Rhaegar Aerys'in ilk oğlu. Dany ve Viserys'in kardeşi. Deli olan Aerys. Diğerlerinin delilikle alakası yok tabi Viserys biraz meyilli ama

Rhaegar'ı dizide ad olarak duymadık sanırım ama kitaplarca bolca adı geçiyor. Ned'in kızkardeşi Lyanna'yı kaçıran kişi Rhaegar. Bu olaydan sona Robert isyan ediyor sevdiği kadını kurtarmak için. İsyan büyüyünce Aerys tırsıyor tabi. Oğlunu isyanı bitirsin diye Storm's End'e gönderiyor. ( Baratheonların baş şehrine) Robert ile Rhaegar Trident'ta karşılaşıyorlar ve Robert efsanevi çekici ile Rhaegar'ı öldürüyor. Sonra Kral'ın Şehri'ne yürüyor. Tabi sonrası daha trajik..

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.