|
Game Garaj'dan alışveriş yapmayın. (3. sayfa)

-
-
Bende basligi gorup bisey sandim.
La havle vela kuvvete...
Yeni yilin ilk sakasi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum sen biraz paranoyak olmuşsun 10 yıllık hesaplardan yazıyor millet sana hepsi 10 yıl önce sen alışveriş yaparsın diye açtı hesapları bekledikleri gün bugün geldi :D amazondan bile iade ettiğimde 1 haftada onay verdiler kredi kartımın bir sonraki kesim tarihi geldiğinde geri yattığını öğrendim bilgilendirme bile yapılmadı hepsiburada ekran kartımı su içinde gönderdi kargo su almış kargo firması aras bıraktı gitti kargoyu yerime bi imza atılmış ıslak bu kutusu yırtılmış diyorum kargo firmasına tutanak tutsaydınız diyor ben teslim almadım diyorum o bizim sorunumuz değil diyorlar pirince yatırdım 1 hafta öyle çalıştırdım
yani küçük şeyler için gömme milleti olabilir paranı alamazsın veya istediğin ürün gelmez onu da iade almazlar öyle yüklen millet zar zor para kazanıyor, emin ol sana yazan kimsede oranın çalışanı değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: NightFlight45
Alıntıları GösterBurada bahsedilen 14 gün, ürünü siz teslim aldıktan sonra 14 gün içinde iade edebilirsiniz anlamında kullanılmış. 14 gün içinde paranız hesabınızda olacak dememiş.....
Ayrıca rezalet ya da çok yanlış bir durum yok ortada. Firma taahhüt ettiği gibi iade işlemini başlatmış. Ödemenizin biraz gecikmiş olması burada yazdıklarınız kadar vahim değil bence.
Tebrik ediyorum firmayı ayrıca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
14 gün içinde sizin iade etme hakkınız olduğunu belirtiyor yazı, hocam. Bir sıkıntı gözükmüyor, Hepsiburada`dan aldığım iadenin hesabıma gelmesi 29 gün sürmüştü. Biraz daha sabredin.
-
Alınganlık yaptın galiba.
Biz sadece yaşadığın sorunu haddinden fazla abarttığını anlatıyoruz.
Yoksa bize ne Game Garaj dan.
Ben daha ömrümde 1 kere bile bu firmadan alış veriş yapmadım hatta böyle bir firma olduğundan senin bu konun sayesinde haberim oldu.
Kabul et olay abarttığın kadar değil. Sen şikayetçi oldun diye burada herkes seni mi pohpohlamalıdı?
-
Ben burada kötü bir durum göremedim. Siz sorun falan yaşamamışsınız. Amazon'dan iadem bile 4-5 gün içinde yatıyor, bu gayet normal. Kusura bakmayın ama biraz firma karalama kampanyası gibi olmuş.
Sizinki sorunsa İtopya ile 3 ay boyunca yaşadıklarım ne benim? Elime ulaşan ekran kartını ertesi gün geri göndermeme rağmen ücretini tam 3 ay sonra alabildim. :) Aldığım monitörde ölü piksel çıktı, değiştirene kadar canım çıktı. Adamlar benim değişim için gönderdiğim monitörü stoktaki ürünler arasına atıp unutmuş. Ben aramasam benim monitör hiç olacaktı. Daha neler neler yaşattı bana İtopya sağ olsun. :) Siz bence bu durumun lafını bile etmeyin.
-
Günahım kadar sevmediğim hepsiburada'da 2 gündür faturası oluşmamış siparişi iptal ettim 30 dk içinde karta yansıdı geri, 2 hafta önce oldu bu. Ama yine de konuyu açmak için acele etmişsiniz.
-
Para iadesi ile ugrasmamis, iskembeden sallayan gencler bir durun hele.
İade ettik, ediyoruz, onaylandi daha sisteme dusmedi bahaneleri kaypakliktan baska birsey degildir. İade dedikleri islem eft yada havaledir o da tas catlasa 5dk surer ki 50 adetin ustunde firma iadesi almis kisiyim.
Aramazsaniz, pesine dusmezseniz iade filan gelmez. Her lafa muhalefet olana kadar isin asli nedir onu ogrenin, bilmiyorsaniz susun.
Ben bir firmadan alisveris yapacagim zaman tek kriterim var. O firma donanimhaberde ovgu alip met ediliyorsa alisveris yapmiyorum.
Edit : kredi karti ve atm karti ile yapilan islemlerde gerek sanal pos, gerekse de site aracili odemelerde iade cok kisa surelerde yapilabilmektedir. İadesi geciken her islem firmanin keyfine kaldigindandir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 2 Ocak 2021; 22:29:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben firmayı pek bilmem de farklı bir konudan bahsetmek isterim. En kurumsal firmaların bile iade prosedürlerinde "İade işlemiz onaylandıktan sonra bankanıza bağlı olarak en geç 10-14 iş günü içerisinde yapılmaktadır." diye hep bir ibare bulunur. Buradaki "İş günü" olayı da hafta sonu hariç sadece hafta içini kapsamaktadır. Büyük kurumsal firmalardan 14 günde ve ya bir sonraki ekstrede iade aldığımı bilirim. Burada esas alınması gereken süre iadenin onaylandığı ve tarafınıza yapılacağının belirtildiği zamandır. İadesi onaylamışsa ve size belirtmişler ise her türlü yapacaklar. Öyle beklesinler de cayma hakkı bitsin vs diye bir şey yok. Cayma hakkı 14 gün içerisinde siz iade için ürünü firmaya geri gönderdiğiniz anda başlar. Onlar isterse 5 sene beklesin.
Yalnız bir diğer dediğinize katılıyorum; sürekli arayıp sormazsanız o iade genelde hep geç gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Ocak 2021; 2:6:48 >
-
Uyarı için sağolun.
-
Trendyol yada amazon kadar iade sürecinin hızlı olmaması firmayı güvenilmez yapmaz. Geçmişten exa dan yakın dönemde gamegaraj dan alışverişlerim oldu sorun yaşmadım ben. Alışveriş yapmayın diyerek 3 günde kötülemek doğru olmamış.
Bende bisi var sandim girdim konuya tobe estafurullahh
Amazondan tr den ram siparisi verdim satici amazon germany ayin 15 inde elinde olur diyodu ahanda bir sene 2 gun 10 saat gecti hic birsey yok elimde bekliyorum satici birde gonderi bilgisi paylasmis takip no vermis hicbir hareket yok 20 gundur. Ayin 6 sina kadar bekle sonra iade icin basvur diyor. Sen yilbasi resmi tatil vs vs super hizmet almissin, amazonda bile yok oyle hizmet .
Ramlerin gelmedigi ayri dert ram o ramden kalmamis ayri dert. Umarim haftaya stoklar yenilenirde yuzumuz guler.
Valla sırf sizin gibi müşteriler yüzünden kaç zamandır düşündüğüm işi kuramıyorum
Sizin gibi aylık 10 müşteri gelse , o iadeleri ne yaparım bilemediğimden dolayı hiç başlayamıyorum. Burada amazondan ürün alıp nasıl olsa iade alıyor diye kullanıp kullanıp geri veren yaşam formu gördük , bu sebeple bu ülkede hep firmalar suçlanır ama bizim insanımız sütten çıkmış ak kaşık sanki. Kimse kusura bakmasın, ortada bir olay yok birşey yok hemen konu açın firmayı karalayın ...
Konuyu çok alakasız ve absürt buldum, kaldırılmasının uygun olacağını düşünüyorum.
-
özetle game garaj güvenilir midir? -
Hocam bende güvenilir diye aldım ama ne yazıkki yanılmışım
Haklı olduğumu dusunuyorsaniz destek olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X