Şimdi Ara

GAME CUBE ALINIRMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET SORU AÇIK GAME CUBE ALINIRMI PS3&2&1 VAR XBOX 360 TA ALICAM BİDE BUNDAN ALAYIMMI ÇOK TATLI DURUYO

GAME CUBE ALINIRMI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 7 Ocak 2013; 0:01:14 >

• Gamecube nin ismi ve şekli gerçekten çok uyumlu. Açıkçası biraz oyun sıkıntısı çekersin fakat kesinlikle bu guzel konsolu almanı öneririm. Nintendo nun çok guzel ve zevkle oynayabileceğin oyunları var. Gamecube deki en sevdiğim oyunlardan biri kesinlikle: Super Mario Sunshine

Hatta gamecube'de "luigi" ile hayalet avına çıkmakta çok zevkli olacaktır :)

GAME CUBE ALINIRMI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 7 Ocak 2013; 0:46:31 >

• BİR Wİİ ALIP GAMECUBE OYUNLARINI OYNARSAN İKİ KONSOLU BİR KONSOL PARASINA GETİRİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

BİR Wİİ ALIP GAMECUBE OYUNLARINI OYNARSAN İKİ KONSOLU BİR KONSOL PARASINA GETİRİRSİN.

amacım nostaljik bişeyleri toplamak en azından gelicekte nadir bulunacak konsolları toplamak xbox 1 i de almayı düşünüyorum bide bulabilirsem psx ve dreamcast
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

BİR Wİİ ALIP GAMECUBE OYUNLARINI OYNARSAN İKİ KONSOLU BİR KONSOL PARASINA GETİRİRSİN.

amacım nostaljik bişeyleri toplamak en azından gelicekte nadir bulunacak konsolları toplamak xbox 1 i de almayı düşünüyorum bide bulabilirsem psx ve dreamcast

o konsolların hepsi 2. el satış sitesinde var.. ismini yazamıyorum şimdi sen anlamışsındır. gamecube bulmak zor, bulsanda oyununu bulmak zor.. xbox da öyle, bende eskiden xbox olduğu için elimde oyunlar var, isteyena arkadaşlara yardımcı olurum..

bende arkadaşın dediği gibi wii yi öneririm o bakımdan. çünkü oyun bulma sıkıntısını bilirim, elindeki konsoldan soğutur insanı.. hem wii nin kendi oyunlarını oynarsın (yumuşatma işlemi ile oyun bulamama diye bir sıkntın olmaz) hem gamecube oyunlarını oynarsın.

wii çok ayrı bir konsol ne playstaiton ne xbox a benziyor, gamecube de güzel ama wii tecrübesini yaşamamak çok şey kaçırmak demektir, özellikle nintendo, sega severler için.. içinde sonic oyunlarıda var.

wii nin yanına birde ps2 her türlü oyun ihtiyacını karşılıyor

• yorumlar için teşekkürler
  • quote:

yorumlar için teşekkürler

wii almaya karar verirsen yardımcı olmaya çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One plus dash charger sıfır !
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gamecube oyunları bulman hele ki orjinal biraz zorlar.

Amaç kopya takılmak ise wii işini görür ondada gc oyunları oynanıyor.

Birde işin arşiv mantığı var o yönden düşünürsen kesin al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Gamecube oyunları bulman hele ki orjinal biraz zorlar.

ben konsol elimde bulunsun istiyorum çok nadir olduğundan ileride dahada nadir olcak koleksiyon amaçlı
  • quote:

quote:

ben konsol elimde bulunsun istiyorum çok nadir olduğundan ileride dahada nadir olcak koleksiyon amaçlı

hocam ümidinizi kirmak istemem ama 1985'te çikan NES hala 50 TL civarinda (hatta daha bile ucuz) bulunabiliyorsa, 2001'de çikan gamecube'ün değerlenmesi için çok uzun süre bekleyebilirsiniz. Yani oynamak için almaniz mantikli, ama yatirim amaçli düşünüyorsaniz nadir bulunan bir renk veya versiyonunu alacaksiniz. onun dişinda gamecube alacağiniz parayi fona yatirirsaniz, getirisi çok daha fazla olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

quote:

quote:

hocam ümidinizi kirmak istemem ama 1985'te çikan NES hala 50 TL civarinda (hatta daha bile ucuz) bulunabiliyorsa, 2001'de çikan gamecube'ün değerlenmesi için çok uzun süre bekleyebilirsiniz. Yani oynamak için almaniz mantikli, ama yatirim amaçli düşünüyorsaniz nadir bulunan bir renk veya versiyonunu alacaksiniz. onun dişinda gamecube alacağiniz parayi fona yatirirsaniz, getirisi çok daha fazla olacaktir.

yok usta satmak amaçlı değil ileride çoluğa çocuğa kalsın diye

• tabii haklisiniz. ben de av famicom'um ve inşallah yakinda gelecek olan snes mini için ayni şeyi düşünüyorum.
  • merhabalar elinde gamecube a dair herhangi birşey oyun olsun konsolun kendisi olsun varsa irtibata geçersek sevinirim...
  • forum da var bir kaç tane gamecube hatta xbox 1 de vardı bende xbox 360 la beraber sattım 2 hafta önce :) xbox 1 hala var crystal edition var bir arkadaş 200 e satıyor birde ps2 ile takas isteyen bir arkadas var ikinci el bölümüne bak hala duruyor ilanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.