Şimdi Ara

Game Boy Micro Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
13.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de anasayfa haberlerimiz arasında çıkacağı duyurulan game boy micro türkiye piyasasına girdi..alet yaklaşık olarak bir sony ericsson k750i büyüklüğünde ve sd kart desteği bulunmakta.ekranı diğer game boy serileri arasında en kalitelisi imiş.ürünün özellikleri halen teknosa kataloglarında belirtilmemesine rağmen.sd kart desteği olduğu bilinmekte.bu karta mp3 atarak aleti mp3 çalar olarak kullanabiliyorsunuz.yanlız bugün teknosaya giderek kutu içeriğine baktım.şarj adaptörünün haricinde kulaklık,oyun vs. birşey yok.bu demektir ki 270 ytl alete verdikten sonra oyununada min. 29 ytl verip almak durumundayız.300 ytl ye ulaşan fiyata kulaklık dahil değil.50 ytl civarıda o olsa,350 ytl eder.yani ps2 fiyatı.yorumu size kalmış...

birde nintendonun 20. kuruluş yıldönümü amacıyla çıkartılmış nostaljik game watch kasalı versiyonu var...

bu da aynı oyunun game boy advancedte ve microdaki ekran görüntüsü...

edit:nintendo şimdide fenerbahçe logolu microları piyasaya sürdü.haberin devamı için
    www.nintendo.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.nintendo.com.tr/haber.asp?pid=54#

camiamıza hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 22 Nisan 2006; 16:46:00 >

• http://micro.gameboy.com/ adresinden daha fazla bilgiye ulaşılabilir...

ayrıca akşam kendi çektiğim resimleride eklerim.
  • dostum galiba gameboy micro almışsın hayırlı uğurlu olsun ama nintendonun microyu üretmesindeki amaç cep telefonda oyun oynamayı sevenlerin oluşturduğu piyasayı kapmak.Bu yüzden micronun ekranı Gameboy Advance Sp ye göre çok küçük .fakat micronun şu an ki piyasadaki Gba Sp lerden görüntü kalitesi daha iyi.Bunun nedeni arkadan ışıklandırma sistemi kullanması.Şu an ki GBA Sp ise önden ışıklandırma sistemi kullanıyor.Fakat artık Nintendo Gba Sp de de arkadan ışıklandırma sistemi kullanmaya başladı ve görüntü kalitesi micro nun ki ile aynı ve bunun yanında ekranıda seninde bildiğin gibi micro dan daha büyük(bu benim için çok önemli) .Yeni nesil Gba Sp ler yazın Türkiye piyasasında olacak.

Resimler Aşağıda

Eski GBA Sp ve Yeni GBA Sp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technocu -- 21 Mart 2006; 18:57:32 >

• dostum ekranda gördüğün mario oyunu nostalji olsun diye nintendonun Gameboy için özel olarak çıkardığı bir oyun.Bu seni yanıltmasın GameBoy Advance Sp ile Microlar 32 bitlik işlemci kullanıyor ve bildiğimiz Playstation 1 ile aynı kalitedeki 600 tane oyun bulabilirsin.

Atari Salonlarından bildiğimiz Metal Slug

Need For Speed

King of Fighters EX3

Daha yüzlercesi Gba Sp de

• Ben espri olsun die yazdım ancak kalite olarak psp halen daha üstün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ben espri olsun die yazdım ancak kalite olarak psp halen daha üstün..

psp oyun konsolü,bu ise yeni nesil game watch.psp 550 ytl iken bu yaklaşık yarı fiyatı.lütfen elma ile armutu kıyaslamayalım.tabiiki psp daha üstün ancak bunun hedef kitlesi ve dolayısıyla boyutları farklı.gömlek cebine at bakalım psp yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technocu

dostum galiba gameboy micro almışsın hayırlı uğurlu olsun ama nintendonun microyu üretmesindeki amaç cep telefonda oyun oynamayı sevenlerin oluşturduğu piyasayı kapmak.Bu yüzden micronun ekranı Gameboy Advance Sp ye göre çok küçük .fakat micronun şu an ki piyasadaki Gba Sp lerden görüntü kalitesi daha iyi.Bunun nedeni arkadan ışıklandırma sistemi kullanması.Şu an ki GBA Sp ise önden ışıklandırma sistemi kullanıyor.Fakat artık Nintendo Gba Sp de de arkadan ışıklandırma sistemi kullanmaya başladı ve görüntü kalitesi micro nun ki ile aynı ve bunun yanında ekranıda seninde bildiğin gibi micro dan daha büyük(bu benim için çok önemli) .Yeni nesil Gba Sp ler yazın Türkiye piyasasında olacak.

şimdik game boy micro almadım.çünkü bu kadar para etmez.zaten official sayfasında fiyatı yaklaşık 120 ytl civarı belirlenmiş.verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.her ne kadar speedstepin yaptığı haberi vakti zamanında okumuş olsamda okumayan arkadaşlar için faydalı bilgiler.zaten o sayfadada yanılmıyorsam benim burada verdiğim bilgilerin bazıları yoktu.

bu arada micro almadım ama bugün teknosada şöle bir elime alıp baktım.ona göre k750 ebatlarında dedim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buda benim çektiğim resim...

• ben bi gameboy gördüm parmak iziyle FPS oynanıodu manyak bişiydi aşmış o nedir bilen varmı?
  • yuh psp ilen mi karşılaştırıyosunuz bunu
  • birader karşılaştıran yok paran varsa psp alırsın sana
  • arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın psp ile karşılaştırmış arkadaşlar var ama ben onunla karşılaştırmak için açmadım bu topiği.zaten bu alete 270 ytl çok diyorum ama psp için 550 ytl ye lafım yok.
  • PSP nerde 550 ytl?? En pahalı satan yerlerde bile 450 ytl son fiyat.. Ki bunu 250 ye mal etmek varken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

PSP nerde 550 ytl?? En pahalı satan yerlerde bile 450 ytl son fiyat.. Ki bunu 250 ye mal etmek varken..

şimdi baştan söyliyelim tekrar.senin gibi psp ile game boyu karşılaştırmak gibi hata yapacak bir adam değilim.soruna gelince en son teknosa kataloğunda,psp 559 ytl,micro ise 269 ytl dir.ilgili link ise aşağıdadır.

linke tıklamak istemeyenler için katalogtaki resminide koyayım.

• Karşılaştırmayacak bir adam olacağına teknosadan alışveriş yapılmayacağını öğrenmiş bir adam olmanı yeğlerdim..

Ankara karum da istediğiniz dükkana sorabilirsiniz.. Doğrudan 450 ytl den açılış yaparlar tanıdığınız vs varsa spot 250 ytl ye alabilirsiniz ki bu aleti orjinal kullanan yok gibi tr de herkes crack li olarak kullanıyor ve bu da garantiyi götürüyor.. Bu yüzden bu ürünü garantili almak gereksiz bir iş..

Neden karşılaştırmayayım ikiside aynı kotada yarışıyor ve bence büyüklük bir - değil.. Fiyat olarak da bir fark yok.. Karar sizin..
  • buradada doğubankta dediğin fiyatlara alınabiliyor ancak forumda insanlara bilgi verirken spot ürünlerin fiyatlarını örnek göstermek pek etik değil,ayrıca kıstasta değil.çünkü iş spota girerse her yerde fiyat farklı.ürüne paha biçemem.mesela sen 350 dersin ben 300e alırım derim ikilik olur.onun için garantili ve güvenilir firmaların koyduğu yasal ederini yazıyorum.

bu arada kotanın kelime anlamını bilmediğin belli oluyor.kota sayısal sınırlama manasına gelir.sen segment demek istedin herhalde.buna göre yazman gereken şu şekilde olmalıydı(öğrenesin diye yazıyorum).

yazdığın:

Neden karşılaştırmayayım ikiside aynı kotada yarışıyor ve bence büyüklük bir - değil.. Fiyat olarak da bir fark yok.. Karar sizin..

doğrusu:

Neden karşılaştırmayayım ikiside aynı segmentte yarışıyor ve bence büyüklük bir - değil.. Fiyat olarak da bir fark yok.. Karar sizin..

bu arada çift cepli bir gömlek giymeni ve bir cebine game boy microyu diğerine psp yi koymanı tavsiye ediyorum.belki aynı segmentte olmadıklarını anlamana yardımcı olur.

hala her ikisininde aynı segmentte olduğunu düşünüyorsan,seni mobil cihazlarda s40 larla s60 ları kıyaslayan insanlarla bir görüyorum ve bu konuda sana herhangi birşey demiyor,dediklerini yoruma açık bırakıyorum.

• İş yerinde gömlek cebimde bir nin. abes kaçar ancak pantolonumda bir psp iş aralarında süper oluyor..
  • ya ltfn birinis yardım edin :( ben çok sık seyahat ediyorum. asıl derdim oyun oynamak diil. film izlemek ve müzik dinlemek istiyorum.psp mi yoksa ipod video mu tercih etmeliyim? pspnin şarjı kaç saat dayanıyor bir de bunu öğrenebilir miyim?????
  • Açıkçası ikisi de bu konuda fazla tatmin etmez seni i pod 2 saat film gösteriyor psp de 2-2.5 saat oyun oynatıyor.. Yerinde olsam eğer film izlemek ve müzik dinlemek ağırlıklı alacaksan tr de bulabileceğin H320-340 yurtdışından alacaksan da CowonA2 tavsiye ederim.. Bütçe durumunu bilmiyorum biraz açarsan bir kaç ürün daha önerebilirim.. Oyun ağırlıklı mı düşünüyorsun bunu da belirtirsen sevinirim..
  • yok hayır öncelikli olarak film izlemek ve müzik dinlemek istiyorum. ama psp nin boyutları çok buyuk olmasına ragmen ekranı beni cezbediyo açıkçası.
    pspnin yedek pilini alıp kolaylıkla değiştirebileceğimi söylediler bu ne kadar doğru ve fiyatı ne civarda yedek pilinin?
    ipod videonun fiyatını pek aşmasam ii olur yani yaklaşık 600ytl yi :) saol.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.