Şimdi Ara

GALLARDO VS MURCİELAGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU İKİ LAMBORGHİNİ DEN HANGİSİ DAHA İYİ.

• bana sorarsanız tabiki murcielago
  • post kastığın çok belli oluyor ama ben gene cevap veriyim sana bu2 araçtan murcielago gallardonun üst moldeli olduğundan doğal olarak daha iyidir

enzo ferrarinin f430 dan iyi olması gibi ya da carrera gt nin 911 den iyi olması gibi
  • tunerboy gayet iyi açıklamışş

tabiiki murcielago

bide lp640 oldu mu

ediy : yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 13 Temmuz 2007; 14:40:26 >
  • MURCİELAGO daha hızlı ama gallardo daha karizmatik
  • abi naptın sen sen tutup civicle legend'i karşılaştırma gibi bişi yapmışsın. gallardoya haksızlık olur bu karşılaştırma
  • Murcielago daha kalıplı duruyo daha üstün heralde
  • bu konuyu açarken ne düşünüyordu hem soruyo hem cevap veriyo ilginç...
  • Gallardio ferarinin F430'una karşılık geliyor. murcielago ise F550 ve üstü modellere. Yani murcielago daha pahalı ve güçlü bir model, ama gallardio ise daha kompact, küçük. Sonuçta lamborghini olduklarından ikiside çok çok iyi.
  • tabiki murcielago hele lp640 gerçekten mükemmel ama şöle bi durum lamborghini gallardo superleggera die mükemmel ötesi bi araç var 0-100 ü 3.8 harika bi araç ama murcielago nun 0-100 ünü bilmiorum tam oalarak ama yakınlardır superleggera harika bi araç bnce
  • tabi ki murcielago daha iyidir. mootor performansı vs. ama gallardonun tasarımı bi başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

tabiki murcielago hele lp640 gerçekten mükemmel ama şöle bi durum lamborghini gallardo superleggera die mükemmel ötesi bi araç var 0-100 ü 3.8 harika bi araç ama murcielago nun 0-100 ünü bilmiorum tam oalarak ama yakınlardır superleggera harika bi araç bnce

murcielago'nun 3,4sn

murcielago sinirini asfalttan çıkaran bir boğaya benzetiliyor

lamborghinide boğa ya o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaManN. -- 27 Temmuz 2007; 13:46:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

bu konuyu açarken ne düşünüyordu hem soruyo hem cevap veriyo ilginç...

katılıyorum arkadaşım

bide diyoki bana sorarsanız TABİKİ murcielago

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaManN. -- 27 Temmuz 2007; 13:49:23 >
  • tabiki murcielago lp640 bu araba gallardonun ust sınıfı
  • İkisi de müthiş makineler ama iş markada Ferrari mi Lamborghini mi anketine bakın bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.