Şimdi Ara

Galio proları içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • legendarysi çok sağlam olmuş,bi de rankedda güzel counter pick olabilir diye aldım.bi kaç maç attım damage az gibi geldi ama buna da fizz buildi kasılmaz heralde mr bot,athene,roa,sunfire,magic damage engelleyen item(25 saniyede 1),bir de mr-ap veren abbysal çıkıyorum.internetten build bakmayı sevmem.sizce genel build nasıl olmalı mid için,lanede verebileceğiniz taktikler neler ? masteryde 9-21-0 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Free hariç pek göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Free hariç pek göremiyorum.

Bende

• Gizli op

• 2 oyun attım,2si de win.en önemlisi karşı apc kastırmıyor.w skili sağlam def veriyo damage yiyince helliyo.ultisi zaten iyi.ben sevdim bayağı tek eksik burst yok

• valla sihirdar vadisinde oynamadım oynayanı da görmedim pek ama cesaret arenasında ölümcül bi makina büyü direnci+yetenek gücü veren itemleri kasacaksın(passifini biliyorsundur) üstüne bi de rylai kasıp canını arttırdığın zaman gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord24turker

valla sihirdar vadisinde oynamadım oynayanı da görmedim pek ama cesaret arenasında ölümcül bi makina büyü direnci+yetenek gücü veren itemleri kasacaksın(passifini biliyorsundur) üstüne bi de rylai kasıp canını arttırdığın zaman gg wp

q skili sağlam slow atıyo usta,bence gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • canı zaten ultin için kascaksın yav rakipte bi adc olur kesin ultiyi atıyım derken ölürsün sonra :P
    ama cidden cesaret arenasında 10numara
  • orda can veren 3 item var dostum.yazıyosan tam build yaz da ona göre

• roa rylai mr bot a.s athene g.a
  • Full büyü direnci rün = OP Galio

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

roa rylai mr bot a.s athene g.a

rylai yerine sunfire daha iyi olmaz mı ? armor eksiğini kapar.ayrıca damage az,survivability(yanlış olabilir) çok olan bi şampiyon.bi nebze damage eksiğini kapatır belki tflerde ?

• galio oynayan var mi

• Galio candır ya pbe'de deneyip çok beğenmiştim zaten bugün indirimden çektim ,ilk maçında 1 penta 1 unofficial penta yaptım
  • late de damagei çok düşüyor full build olsa bile. fakat laning phase'de çok iyi.
  • Galio'da damage az diyenler var oha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyenoord Rotterdam

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

roa rylai mr bot a.s athene g.a

rylai yerine sunfire daha iyi olmaz mı ? armor eksiğini kapar.ayrıca damage az,survivability(yanlış olabilir) çok olan bi şampiyon.bi nebze damage eksiğini kapatır belki tflerde ?

rylai apc ve ap tanklara(çoğuna) alınması gereken bi item bence.g.a ile yeteri kadar armor alıyorsun aslında.Bu saydığım itemlarla çok hasar verebilirsin.sunfire almasanda olur.
  • full mr gideceksin. alacağın tek ap itemi rabadon olacak. Guardian angel banshee runic bulwark ne varsa al yani
  • quote:

2 oyun attım,2si de win.en önemlisi karşı apc kastırmıyor.w skili sağlam def veriyo damage yiyince helliyo.ultisi zaten iyi.ben sevdim bayağı tek eksik burst yok

Helliyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

2 oyun attım,2si de win.en önemlisi karşı apc kastırmıyor.w skili sağlam def veriyo damage yiyince helliyo.ultisi zaten iyi.ben sevdim bayağı tek eksik burst yok

Helliyo ?

Wskilli arkadasina def veriyor bbu sirada damage yerse galio bir miktar can yenilliyordu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.