Şimdi Ara

Galio build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben Galio almayi dusunuyorum. Ap mid oynanir mi onunla? Cunku pasifi filan mid icin uygun. AP mid Galio icin nasil bir build izlemeliyim? Skilleri hangi sirayla kullanmaliyim? Cunku Legendary skininin hastasiyim ve skinini almadan once oynamayi ogrenmek istiyorum. Tesekkurler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onu bunu bilmemde ap mid güzel oynanır.
  • Suan mobilim pc ye geceyim detayli yardimci olurum. Anti ap dir kendisi galio icin ap olarak abssy ve yeni gelecek itemi kasman yeterli olacaktir gerisi defensif olmali bence.

Q e r w benin skill siralamam. Midde gayet guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Suan mobilim pc ye geceyim detayli yardimci olurum. Anti ap dir kendisi galio icin ap olarak abssy ve yeni gelecek itemi kasman yeterli olacaktir gerisi defensif olmali bence.

Gerisini defansif kas demissin ama bi rabadon filan da ise yaramaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Suan mobilim pc ye geceyim detayli yardimci olurum. Anti ap dir kendisi galio icin ap olarak abssy ve yeni gelecek itemi kasman yeterli olacaktir gerisi defensif olmali bence.

Gerisini defansif kas demissin ama bi rabadon filan da ise yaramaz mi?

Oyun tarzına göre değişir öncelikle herşey ben sana benim düşüncelerimi yazayım beğenirsen dene beğenmezsen yapacak birşey yok :D

Bana göre diyerek başlıyorum:

Rabadon bence gereksiz neden dersen resisti yüksek tutarak yeterli seviyede ap'a sahip oluyorsun zaten galio ile ahri gbi cassa gibi yada casio gibi oynayamazsın zaten takımı tamamen ap carry iel sırtlayamazsın galioda sen harrasını yaprsın mid i çok rahat countelarsın ad carry tam ortam hazırlarsın o senin üstünden oyun taşır. Birazcıkta tanky olacaksın yani. Yani galioya cassio gibi kasarsan harcarsın resmen. Zaten aynı matığa gelecek yeni gelen itemle 80 ap veriyor 40 da mr galiba pasiftende 20 ap geliyor aynı durum abssydede olacam düşün olayı yanı bu 2 itemle mr iyi düzeyde olacak 200 gibi bir tutarda apın olacak(tam hesap yapmadım kafadan attım :D ). Ap için başka bir olayda w skilli. Kullanırsan mr artar dolaylı olarakta ap ın artar.

• Hmm. Ahri ile cok denedim iyi oynayamadim. Mid oynamayi seviyorum ama beceremiyorum. Ama Galio'yu oynayabilirim sanirim. Yani hem mr kasiyor hem ap geliyor daha ne olsun. Sagol kardes alinca senin dedigin gibi deneyecegim. :)
  • Galio çoğu ap'ye karşı iyi bi mid, rahat rahat farmlar ve güzel gankler atabilir diğer lanelere. Özellikle DoT karakterlere karşı (swain,cassi..) gayet iyi bir seçimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaslar ben Galio almayi dusunuyorum. Ap mid oynanir mi onunla? Cunku pasifi filan mid icin uygun. AP mid Galio icin nasil bir build izlemeliyim? Skilleri hangi sirayla kullanmaliyim? Cunku Legendary skininin hastasiyim ve skinini almadan once oynamayi ogrenmek istiyorum. Tesekkurler. :)

Midde cogu heronun counterı sayılabilir passive i sayesinde.. ilk item olarak dorans ring le baslamanı tavsiye ederim sürekli skill spamlıyabilirsin böylece. ya da bot 3 pot veya MR 2 potta uygundur sana ve karsındaki heroya kalmıs bişey. skill sıralaması olarak Q - E - Q - W - Q - R diye gitmeni tavsiye ederim. onun dısında build olarakta tank agırlıklı kasman sana daha avantaj saglayacaktır zaten kastıgın MR lar sana ability olarak geri dönüyor ama hybrid kasmak her zaman daha iyidir ( Boots of Mercury - Abyssal - Banshee - Rod - Guardian Angel - Rabaddon) şimdiden başarılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Extraterrestrial

quote:

Arkadaslar ben Galio almayi dusunuyorum. Ap mid oynanir mi onunla? Cunku pasifi filan mid icin uygun. AP mid Galio icin nasil bir build izlemeliyim? Skilleri hangi sirayla kullanmaliyim? Cunku Legendary skininin hastasiyim ve skinini almadan once oynamayi ogrenmek istiyorum. Tesekkurler. :)

Midde cogu heronun counterı sayılabilir passive i sayesinde.. ilk item olarak dorans ring le baslamanı tavsiye ederim sürekli skill spamlıyabilirsin böylece. ya da bot 3 pot veya MR 2 potta uygundur sana ve karsındaki heroya kalmıs bişey. skill sıralaması olarak Q - E - Q - W - Q - R diye gitmeni tavsiye ederim. onun dısında build olarakta tank agırlıklı kasman sana daha avantaj saglayacaktır zaten kastıgın MR lar sana ability olarak geri dönüyor ama hybrid kasmak her zaman daha iyidir ( Boots of Mercury - Abyssal - Banshee - Rod - Guardian Angel - Rabaddon) şimdiden başarılar :)

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Son bir sorumdaha olacak. Galio Rankedlarda cok banlanir mi acaba kassadin gibi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Extraterrestrial

quote:

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Son bir sorumdaha olacak. Galio Rankedlarda cok banlanir mi acaba kassadin gibi?

aslında cok op oldugu için banlanması lazım ama gerek oynayan sayısı az oldugundan ve galiodan daha op olan ve oyunu daha cok etkileyen champler oldugundan ğek banlanılmıyo ama yerine göre ben banlıyorum mesela :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.