Şimdi Ara

Galiba Survivor olacağım (Gelin derleteşelim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu millete derdimi anlatmak ve her gün yeni gelişmeler ile güncellemek için açıyorum hayatımın en zor 2 yılını yaşayacağım galiba bu konuda bu yıllarıma dost olacak.

Gençlik, yaşım 20 Üniversiteyi kazandım ama 2 yıllık Makine okuyacağım Allah kısmet ederse 4 yıllık mühendisliğe geçmeyi hedefliyorum 2 sene sonra.
    Gelelim zorluklara. Kısaca para, babamın tutumsuz harcamaları yüzünden şuanda açlık sınırındayız. Babamın aldığı emekli maaşı ile değil geçinmek araba bile almamız mümkün iken babamın har vurup harman savurması yüzünden tıkandık. Şu kredi kartlarını adam gibi kullanmadığı için bittik resmen, hiç ihtiyacımız yokken eve yeni eşyalar alması evde her odada plazma olması, her ay keyif için lig tv'ye ve d smarta 150TL para ödemesi. Evin gıda ihtiyaçlarını bile kredi kartları ile alması yüzünden iflasın eşiğine geldik. Şuanda emekli maaşının dörtte üçü kredilere gidiyor kalanlarda faturalara.

Normalde ben fazla bizimkileri sallamam elim ayağım tutuyor çok şükür parasız kaldığım zaman abimle hallederim oda patlarsa gidip çalışıyorum günlük haftalık kazandığım para ilede telefon faturamı ve interneti ödüyorum kalanıda harçlık yapıyorum hatta gizliden annemin cebine para bile atıyorum.. Böyle böyle döndürüyorum çarkımı. Ama şimdi olaylar sıkıntıya girmeye başladı haftasonu Karasuya gidicem önceden bir okulu falan gezip karasuda ev bakıcam. Yepyeni bir yer tanımadığım insanlar semtler ve benim gider gitmez bir iş bulup maaşımı günlük alacak şekilde çalışmam lazım onlarda yarım gün okuldan arda kalan zamanlarda. 2 yıl boyunca hem çalışıcam hem okuyacam hesaplarıma göre ev kirası yeme gezme sigara fatura cart curt derken elime 600 lira geçmesi lazım, ve okulumuda uzatmadan 2 yılda bitirmem lazım zaten çalışkan biriyim 90 üzerinde not ortalaması hedefliyorum.

Kısaca arkadaşlar bu kardeşiniz 2 yıl boyunca karasuda annesiz babasız hiç bilmediği bir yerde hem okuyacak hem çalışacak ev tutacak kira verecek fatura verecek ve okulunu bitirmek için var gücü ile çalışacak benim Survivor'ım bu galiba hepinizim desteğini bekliyorum.

• Desteğe ihtiyacın yok bende tek yaşıyorum üni okuyorum çalışıyorum çok takma kafana herşey olacağına varır kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: restavikos

Desteğe ihtiyacın yok bende tek yaşıyorum üni okuyorum çalışıyorum çok takma kafana herşey olacağına varır kardeşim

Birde bana gelmiş okul okuma git çalış para lazım diyor çok sevdiğim babam...

La ben sen istedin diye eğitimimi hayatımı yakarmıyım be Ondan para istemediğim sürece hayat benim hayatım
  • Ulke gundemini trolluyorsun simdi burayi mi trollucen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalış hayatını kazan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 9 Eylül 2015; 18:28:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.