Arkadaşlar facebookta bi sayfada gördüm paylaşayım dedim.
Üstadımız Prince Açıklamalarda Bulundu . Ve O AÇIKLAMALAR
1. 2013-2014 Sezonu Hayırlı Uğurlu Olsun. Öncelikle Gelen Sistemle Bir Kaç ŞEy Söyleyeceğim Ancak Fazla Beklenti Olması Üzer. Zira Bu Kış Yaşanacak Sistemleri Hayal Bile Edemeyeceğiniz Cinsten Olacaklar Gibi Görünüyor .
2.2014 Kışı Herkes İçin Özel Olacaktır . Çünkü Yıllardır Hasretle Beklenen Herkesin Beklentisini Tam olarak Karşılayacak Sistemlerin Habercisi Bir Aralık Ayı Yaşayacağız ...
3.Gelelim Önümüzdeki Sisteme ve Aralık Ayı Geneline Önümüzdeki Haftasonu Pazar Gününden İtibaren Kuzeyden Sarkacak Bir Soğuk İstanbul Dahil Tüm Kuzey Sahil İllerini De Kapsamak Üzere Kar Yağışlarına Sebep Olacaktır . Ancak İlk Kar Olması Sebebiyle Çok Etkili Olmasını Beklemiyorum .
4.Bu Tür Sistemlerden Asolan Haberci Sistemler Olmasıdır. Kış İçin İpucudur. Provadır . Daha Ocak Girdemeden Deniz Suyu Sıcaklıklarının 7-9 Derece Arasına Gerilemesi Demektir .
5.Aralık 8 Kış Başlama Tarihtir . Ay Sonuna Kadar Hafta Yılbaşında Kar İhtimali Her Hafta Bir Kaç Günü Dişarda Bırakacak Şekilde Kar İhtimali Görünmektedir .
6.Geçtiğimiz Senelerde Aralık Ayında Avrupayı Ve İngiltereyi Esir Alan Uzun Süreli Sistemler Bu Sene Bize Yönlenmiş Durumdadır
7 Bu Ay İçinde 2 Veya 3 Sistem Alacağız İrili Ufaklı Ancak. Öyle Bir Ocak 20-Mart 20 Geliyor Ki Adı Sanı Okunmayacak .
8.Ocak Ayı Girişiyle Beraber Bir Gün 10-15 Gün Kar için Geri Sayıp Model Kovalayacaksınız Gibi Görünüyor Ama Nafile . OCak 20 ye Kadar Sakin Görünüyor Ortalık . Hemen Akabinde Ay Sonuna Doğru Başlayacak Efsane 2014 Kışı Mart Sonuna Kadar Devam Edecek Gibi Görülüyor . .