Şimdi Ara

Galiba Akciğer Kaseriyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım25. Birkaç haftadır sürekli öksürüyorum. İnternetten belirtilere baktığımda bendeki tüm olan şeyler akciğer kanserine işaret. Pazartesi doktora gitcem. Muhtemelen sigarayı bırak diyecek. Ben de bırakır mıyım allah bilir. Bırakmazsam ne olur onu da allah bilir tabi +

Edit: Randevu aldım. yarın doktora gidicem

Edit 2: Doktor havalardan ve sigaradan dedi. İki ilaç verdi yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_s_y_n -- 13 Nisan 2015; 21:11:06 >

• her öksüren kanser olsaydı....

diye başlatıyorum. devam edin.
  • Hayir degilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten bakarsan tabikanserim sanarsın.banada bi kaç kere oldu doktora gittim hiçbişey yoktu :D
    bütün belirtiler de uyuyodu
  • bende astim var fakat simdi cok belirtili sekilde degil eskiden cok hasta olurdum ama simdi akcigerlerim uşurse surekli oksuruk tutuyor 2 3 gun sicak su sisesini gogusun ustune koyunca iyilesmeye basliyorsun snrada agizdan pis mukus gelmeye basliyor ve geciyor en fazla 15 gun suruyor iyi sekilde dinlenirsen birde olips şekerler iyi ise yariyor

• ya bronşit ya geniz akıntısı

• İnternette yazanlara göre benim çoktan ölmüş olmam gerekirdi, o yüzden takam kafana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internetten belirtilere bakarak teşhis koyamazsın kendine doktora görün.
  • İnternette yazanlarla kafayı bozmayın ben eskiden bakardım.

Şimdiye kadar beyin kanamasından gitmiş olmam gerekiyordu o zaman.

Bende öksürüyorum sigarada içiyorum kanser değilim geçen baktırdık herşey tertemiz :)
  • Bu arada ekleyeyim netten bakma ben 1-2 ay once kalpkrizi belirtilerini okudum o gunden beri ne nedir bilmezdim şimdi gogusum karnim agrayinca elimin ustune yatinca kalpkrizi saniyorum psikolojik oldum çok rezil bi duygu..

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

hemen meth işine gir kardeş, ailene para bırak. sigarayı bırakma zaten kansersin.

Haykırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.