Şimdi Ara

GALİBA AİLEM BENİ DIŞLIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm ben ailemden ps3 çıktıgından beri almaları için yalvarıyorum ama almadılar ve bügün gördimki üniversiteye giden abim ve anaokuluna giden kardeşime hediye almışlar abime iphone 6 küçük kardeşime ise 2. bir tablet daha benim tabletim yok abimden kalan telefon ps2de oynuyorum pc dandik istediğim hiç bir şeyi almıyolar yada dinlemiyolar bugün tekrar ps3 konusunu actım ve 2 saat boyunca azarladılar sizce bunun sebebi ne olabilir oyle hayta bi cocukta değili ne okuldan velimi çagırıyolar ne derslerimde kötü değil lise 2 ye gidiyorum lütfen yardım edin

• kendi paranı biriktirip al her dediğini yapmaları gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

kendi paranı biriktirip al her dediğini yapmaları gerekmiyor

su ana kadar istediğim hiç birşey alınmadı ya da hediye olarak verilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIlisonArgent -- 13 Aralık 2014; 23:39:31 >
  • Kardeşim haklısın ps3 almamaları seni baya üzüyordur,fakat sen ps3 olayını boşver fazla odaklanma çünkü zamanla hırsa döner bu isteğin sonra aldığında keyif alamazsın. kendine biraz vakit ayır.ps3 evde daha fazla vakit geçirdiğin için istediğini düşünüyorum,İnsan bazı kavramları lise çağında kazanır sende gün içerisinde dışarı çıkarak kendine vakit ayır.Şansın bol olsun.
  • EvoEren E kullanıcısına yanıt
    sadece ps 3 bir örnekti hiç bana özel birşey alınmıyor telefon bilgisayar cogu abimden bana kalan durumumuz kotu değil allaha cok şükür ama sanki bana karşı bi soguklukları var gibi son zamanlarda dikkat ettiğim bir hususta sadece 2 3 tane bebeklik fotorafım var fakat abimn 3 adeet fotoraf albümü var evde kendimi yabancı evlatlık gibi hissediyorum
  • Kardeş herkes uyuduğunda al eline makas tüm aile fertlerinden saç teli al git devlet hastanesi labaratuarına kendi dna n ile eşleştir. Belki evlatlıksındır.
  • 20 yaşındayım Ps3 ben 12 yaşındayken çıktı o zamanlar Star Tv de Liverpool'un Real Madrid'in Milan'nın Kupa1 maçlarından sonra sponsor reklam olarak yayınlanırdı ağzım açık izlerdim. Şimdi karşımda duruyor biraz önce Blue Valentina'yı seyrettim.

Bunu niye mi yazdım ? Birincisi Ps3 çıktığında sen aterinin ne olduğunu anlamayacak yaştaydın muhtemelen. İkincisi ulan ne günlerdi be ! Hey yavrum hey ! Keşke bitmeseydi o günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu forumda yazmak yerine ailenle konuşmalısın bence.
  • Dna testi 350tk güzel kardeşim,gerisini sen çözersin ;)
  • Bence evlatlıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIlisonArgent

selamın aleyküm ben ailemden ps3 çıktıgından beri almaları için yalvarıyorum ama almadılar ve bügün gördimki üniversiteye giden abim ve anaokuluna giden kardeşime hediye almışlar abime iphone 6 küçük kardeşime ise 2. bir tablet daha benim tabletim yok abimden kalan telefon ps2de oynuyorum pc dandik istediğim hiç bir şeyi almıyolar yada dinlemiyolar bugün tekrar ps3 konusunu actım ve 2 saat boyunca azarladılar sizce bunun sebebi ne olabilir oyle hayta bi cocukta değili ne okuldan velimi çagırıyolar ne derslerimde kötü değil lise 2 ye gidiyorum lütfen yardım edin

Bunun cevabını yalnız ailen verebilir biz ne desek boş ama madem öyle oluyor madem seni düşmanı klasiği hissediyorsun bence üniversite için sıkı çalış ve Sizinkilerden uzak bir yer kazan. Madem onlar seni Dışladi bugüne kadar, artık biraz bu gerçeğe ayak uyurum sen de onları dışla.. kolay birsey değil bunu biliyorum ama son çare olarak düşün bu dediğimi. Kendi hayatını kurmaya bak.

Edit: Aleyküm Selam, kardeşim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 14 Aralık 2014; 17:26:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.