Şimdi Ara

Galiba ablam sigara iciyor ne yapmaliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 kisi(kiz kuzenim ben ve ablam cips aldik biralari falan dizdik pizza vs aldik korku filmi izliyorduk.Bu arada izlemeden once ablam usbsini vermek icin cantasini karistirdi sigara cikti xxxin sigarisi da bende kalmis dedi.Neyse zaman ilerledi bunlar 2-3 tane icti ben 7 tane ictim an itibariyle.Film sikti bunlar balkona cikti balkon kapisini da kilitledi.Bir ara bakayim dedim sunlara karanlikti ama ablamin elinde yanan bir sey gordum hemen masa altina goturdu ama hic oyle telas yapmadi gayet rahatti.Ben tam anlayamadim bi 3 dk sonra tekrar baktim yine yaniyordu bu sefer elini camdan disari uzatti herhalde sigaraayi atti scunku elini cekince yann bir sey yoktu.Su an halen alkolun etkisindeyim.Ama elinde sigarayi gordukten beri canlandim.
    Duzenli olarak ictigini sanmiyorum hic yakalanmadi,zaten oyle cok bagimli olsaydi anlardim kesinlikle agzi hic sigara kokmadi 1 hafta eve kapatti kendini tez icin o zaman da hic disari cikmadi yani duzenli iciyor olamaz.
    NE yapmaliyim annem sigara yuzunden guatr oldu 2 senedir hasta halen iyilesme evresi bitmedi bunca seye ragmen sigara icmesi beni cok kizdirdi.Ben de 2-3 ay icmistim ama ne kadar zararli ne kadar bos bir sey oldugunu anlayinca birakmistim.Annemin de etkisi olmustu.
    Yani demem o ki ablamla konusayim mi? Aramizda 10 yas var az degil ama bunu yapmasi beni kizdirdi duzenli olmasa bile.

Ylnisim varsa afolla alkolluyum su an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkol alıp sigaranın zararlı olduğunu söylemek nasıl bi ironidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Alkol alıp sigaranın zararlı olduğunu söylemek nasıl bi ironidir

Ayni sey degil alkolun bagimliligi daha azdir zarari daha azdir en azindan bir tadi var bir iki minareli var yani yarari da var.
    ONemli olan sigara bildigin usuyuturucudan farksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen içtiğine emin misin
  • Siz iflah olmazsınız. Alkol, sigara. Bir de marifet gibi 8.ye başladım diyor. Allah ıslah etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Siz iflah olmazsınız. Alkol, sigara. Bir de marifet gibi 8.ye başladım diyor. Allah ıslah etsin.

Marifetmis gibi.. Ben de arada icerdim ama artik paketleri aticam ne iğrenc birşey ya.

• Sanane kardeşim içerse kendine içiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmada 10 yaş büyük ablanla beraber bira içmen ne kdr doğru bilemedim.
    Sigara konusunda ablanın neşeli bir anında duyduğun rahatsızlığı dile getirirsen hoş karşılıyacağını zannediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.