Şimdi Ara

Galericilere sakın güvenmeyin 3 ilan farklı kişi ve şehirler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ilanda araç izmir çiğili aosb diye biryrde görünüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-panda-1.2-dinamik..cam-tavanli..bayandan..temiz-139804671/detay

BU ilanda yine aynen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-fiat-panda-141337695/detay

Bu ilanda araç adanada görünüyor ve araç gerçekte adanada

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-sun-rooflu-panda-141458005/detay

ve herne hikmetse 1-2 gün arayla verilmiş ilanlar ayrıca dikkat edin araçları birbirinden ayırmak için ördek maskotu unutmuşlar. şimdi galericilere güvenmemekte haklıyım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 24 Ekim 2013; 20:36:22 >

• Son iki ilan aynı olmuş, her gün galericiler ile ilgili ibretlik bir haber okuyorum forumda, daha kim bilir ne görmediklerimiz duymadıklarımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Son iki ilan aynı olmuş, her gün galericiler ile ilgili ibretlik bir haber okuyorum forumda, daha kim bilir ne görmediklerimiz duymadıklarımız var.

şimdi düzenledim 3 farklı ilan ve 3 farklı şahıs ayrıca 2 farklı il.
  • Sorun galeride değil sanırım.Kapora dolandırıcılarının işi olabilir.
  • arkadaşlar ayrıca dikkat ederseniz fiat amblemi ile birleştirilen ön ızgarada bulunan çizgiler ve ördek sökülmüş sonradan.
  • İlk iki ilan adanada tüm galericilerin toplandığı yerde
  • 3 ekimde adanadan eroğlu otomotivden karı koca bir çift bu aracı aldıktan sonra beğenmeyip , satmak için 20 gün sonra izmirde hem adam hem de kadın istemeden yanlışlıkla 2 ayrı ilan açmış olamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 24 Ekim 2013; 21:51:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halamın bıyıkları olsa hesabı yani :))
  • izmir diye gösterilen ilan adana galericiler sitesinde çekilmiş. ayrıca 3. ila fotoshop var. ayrıca izmirde öyle bir yer yok.
  • Galerileri bende sevmem ve mümkün olduğunca bulaşmamak gerektiğini düşünürüm fakat, sanıyorum ki durum şu izmir deki şahıs kendi aracının fotosunu çekmek yerine sahibinden de bulduğu aynı özellikteki bir başka aracın fotosunu koyuyor ilana, ve avcı ailesi iki farklı isimle iki ilan veriyorlar koydukları fotolar başka araçların.
  • Hocam bunun dolandırıcılıkla ne alakası var çözemedim? Belki adam adana da ama izmire gidip geliyor. Bu şekilde nasıl dolandırabilir ki birilerini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Hocam bunun dolandırıcılıkla ne alakası var çözemedim? Belki adam adana da ama izmire gidip geliyor. Bu şekilde nasıl dolandırabilir ki birilerini?

yarın plaka ve şase numarası isteyeceğim bakalım verecekmi. hocam ne kadar iyimsersiniz Allah aşkına.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Öyleyimdir kahretsin, ama bu şekilde ne yapmaya çalışıyordur sizce? nasıl dolandırabilir? aracın kendi fotoğrafları olmayabilir mi?
  • Volkan Avcı'dan alacaksanız 18,000 lira.
    Leyla Avcı'dan alacaksanız 18,500 lira.
    Bayan farkı.
  • dün 3. sahibi olduğum aracımı gördüm galerici ilk sahibinden diye satıyor ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2004-model-110.000-km-de-otomatik-lpg-li-focus-141659745/detay/

aradim söyledim ben 3. sahibiyim . cevap yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Volkan Avcı'dan alacaksanız 18,000 lira.
    Leyla Avcı'dan alacaksanız 18,500 lira.
    Bayan farkı.

• ortada bir avcı var ama hangisi
  • herkes galeriden araç alınmaz diyor bu adamlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum. 10 yaşındaki cocuk bile galeriden araba alınmayacagını biliyor nasıl iş anlamadım...
  • üçüde kazasız boyasız ama

Allah düşürmesin bunların eline
  • Bekleyin olayı çözüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.