Şimdi Ara

Galaxy Wonder android 4.0 güncelleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy womnder için 4.0 güncellemenin geldiğini duydum anlatacak biri varmı acaba ? nasıl yükleyebilirim ?

• Gelip gelmediğini bilmiyorum ama geldiyse ayarlar-telefon hakkında-yazılım güncellemeleri burdan yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirCuvalincir

Arkadaşlar Galaxy womnder için 4.0 güncellemenin geldiğini duydum anlatacak biri varmı acaba ? nasıl yükleyebilirim ?

şimdi baktım telefondan 2.3.6 da devam ediliyor. 4.0 gelmedi ve gelmeyecek diye biliyorum
  • evet bende gelmeyecek diye duydum o bulduğum rom ile oluyormuş ve kamera çalışmıyor o yüzden yapmadım..

peki bundan sonra güncelleme gelmez mi ?
  • Yanlış bilmiyorsam Galaxy Wonder için 4.0 güncellemesi var.PC'ne kiesi kur ve ordan bak.Ordan güncelleştirebilirsin
  • evet ben kurdum galaxy w'ya ics 4.0.4 fakat samsungun kendi orjinal rom'u değil. bilginiz varsa kurduğum romun linki :http://www.androidcozum.com/i8150-custom-rom/1098-galaxy-w-i8150-icin-ics-4-0-3-cm9-rom.html
    Hafıza kartını göstermiyor görev yöneticinde tek sorun bu

bu arada linkten ban yemem değil mi ?
  • Custom rom ile 4.0 yükleyebilirsiniz. Şuanda stabil çalışan bir 4.0 rom var ;) Burda Galaxy Wonder ICS 4.0 rom nasıl yüklenir gösteriliyor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

Yanlış bilmiyorsam Galaxy Wonder için 4.0 güncellemesi var.PC'ne kiesi kur ve ordan bak.Ordan güncelleştirebilirsin

sürekli takip ediyorum güncelleme yok diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

Yanlış bilmiyorsam Galaxy Wonder için 4.0 güncellemesi var.PC'ne kiesi kur ve ordan bak.Ordan güncelleştirebilirsin

sürekli takip ediyorum güncelleme yok diyo

Yanlış zaten, Wonder için 4.0 güncellemesi yok ve olmayacak da. Samsung o desteği vermiyor.
  • bu Galaxy W i8150 Wonder kullanıcıları neden üvey evlat muamelesi görüyor :) çok fazla satmayan telefonlarında bi kenera etıp siz artık Allaha emanetsizniz diyerek başı boş bırakılıyor. okadar para verip telefonunu satın alıyorsa müşterini düşünecek olan samsung nedense düşünmemekte karar kılıyor. sony takip ettim çok memnun kaldım bu tarz sorunlar çok nadir yaşanıyor samsung gibi her zaman değil en azından müşteri memnuniyti var :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.