|
Galaxy Watch 9'da şarj sorunu: Kullanıcılardan buz ve vantilatör çözümü!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akıllı saatler içinde en kötü seri Galaxy Watch. Paranızı çöpe atmayın.
Galaxy Watch 6 sahibiyim, tam anlamıyla çöp. Bildirim geldiğinde bile kasar, menüde 1-2 gezinince saat çok sıcak diye uyarı verip korumaya alır (uygulamalar zaten kullanılamıyor bile hem yavaşlıktan hem ısınmadan). Şarjı zaten akşama atarsa şükür ediyorum.
Sözde whatsapp, youtube music, bankacılık uygulamaları vs. yüklenebiliyor ama kullanamıyorsunuz ki.. Youtube Music bile kasılmaktan açılmıyor. Açılsa bile 10 saniye sonra saat yine ısınma uyarısı veriyor.
Huawei Watch GT de kullanıyorum (2020 yılından beri aktif şekilde hem de). Aralarında 5 nesil fark olmasına rağmen kalite olarak uçurum var. 1 gün bile tıkanmadı, şarjı hala 10 gün civarı gidiyor ve işini eksiksiz şekilde yapıyor.
-
Evet 6 serisine kadar çok iyi olmadığını söyleyebilirim. Ama istersen 7 ve sonrasını denemeden genelleme yapma. Active 2'den bu yana her seriyi kullandığım için net söyleyebilirim. 7 serisi ile birlikte Galaxy Watch saatler performans açısından gayet verimli. Pil hususu modelden modele değişebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Watch4 ten farkı yok şarj konusunda
-
Samsung telefon konusunda fena değil saat konusunda berbat..
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
zaten samsung saat pazarında üçüncü bile değil. 1. apple, 2. huawei 3. xiaomi ve samsung 5. sırada. nedeni belli. çok pahalı ve kötü bir saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 13 Ağustos 2026; 11:32:57 >
_____________________________ -
huawei son zamanlarda birinciliğe oynuyor yalnız.
ben apple watch ultra 2 kullanıyorum seviyorum tek sıkıntısı şarj olayı.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyku puanıma bu uykuda +1 yazdı enerjime yazmadı. Akşam üstüydü uykum. Öğlen kestirdiğimde enerji skoruma ekleme yaptığı da olmuştu.
Wach gt serisi özellikle 1 modeli çok kapalı ve 30 fps çalışıyor normal değilmi
ben galaxy watch 7 kullanicisi olarak şikayet ettiğim 2 konu var 1. cihaz telefon ile kablosuz ters şark olmuyor her yere sarj aletini goturmek istemiyorum
2. şarj 1.5 gün gidiyor antrenman olcumleri falan ben pek kullanmıyorum nabiz muzik degistirme arama bildirim icin bide nfc yok kandaki oksijenmiş uyku skoru falan işim olmuyor bu kadar detayli ölçüm istemiyorum çok dikkat dağıtıyor huwaie daha iyi ama kalkipta ekosistemden çıkasım gelmiyor sırf bu yüzden temel şeyleri ölçen şarji uzun giden ve güneş paneli ile şarj olabilen sağlam tek eksigi muzik ve arama degişme gpr h1000 almayi düşünüyorum
Sonuçta o zamanın teknolojisinde vaad ettiği şeyi seneler sonra sorunsuz yerine getirebiliyor. Keşke Galaxy Watch 6 da 30 fps çalışsa da işlevini düzgün yerine getirse.
-
Watch klasik kullanıyorum, banka ödemelerinde hiç sorun yaratmadı hem akbank, hemde işbankası. Ancak donma ve kasma 3.sene de yapmaya başladı. Batarya maalesef berbat.
-
watch6 classic 47mm astro edition sahibiyim. Su anda bile aktif 2 gün şarjım gitmekte saglık takipleri gibi şeyler acık.
Menüde kasmasına hiç denk gelmedim. Bugune kadar hiç saat sıcak uyarısı almadım.
Uygulamaları aktif kullanıyor hatta canım sıkılınca yatakta oyun oynayıp yatıyorum.
youtube music durdur /değiştir gibi modları sorunsuz calısıyor.
Siz huawei iyi diyeceğim diye watch 6 da gorunmeyen seyleri yazmıssınız.
Ben ısınma uyarısı almadım ve fabrikada ortamlarım sıcak birisiyim.
-
Kapalı kutu yazılım gayet normal huawei de stabil kalması
Görünmeyen şeyler mi? Yarın saati takıp direkt videolu şekilde gösteririm. Huawei'nin hissedarı mıyım, niye böyle bir şey yapayım? Kaldı ki diğer tüm cihazlarım zaten Samsung.
-
Aynı saati kullanıyorum.2 gün şarjı gidiyor meselesi çok can sıkıcı çoğu zaman her gün şarja koyduğum oluyor.Ayrıca 2 gün bile olsa çok kötü Huawei'nin kaç gün gittiğinden haberiniz vardır.
Menüde kasmaya denk gelmedim kısmına güldüm.Sıcaklık uyarısı ben de almadım.Fiyatına göre idare eder bir saat.Daha doğrusu klasik saat seven birisi olarak o görünümde olması cezbedici.Ancak batarya ve kasma sorunu var.Yok diyen aynı saati kullanmıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sıcaklık uyarısı videosu talep ediyorum.1-2 gezinince bile uyarı veriyor dediniz. Arkaya binlerce program acmadan deneyin
Sucre maricruz huawei saatler akıllı band olarak geçmektedir. Akıllı saat olarak geçen ürünlerde nedense şarj süreleri böyle huawei ve xiaomi saatlerini çokca tavsiye ile aldırdım 14 günden aşağı şarjları gitmiyor. Ama samsungda olan çoğu özellik yok watch 6 dan sonra android yapısı gibi bir işletim sistemi kullanıyor. Ben tizendende memnunum idim.
Ben arka planda program acık bırakmam saaatimi şarjını bititrir şarj ederim. Saatte acık program olmadan kullanınca bir sorun gerçekten yaşamadım.
Sıcaklık uyarısını adana , mersinde yazın bulundum hatta hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçti o anlarda bile yaşamadım.
Astro olmasından dolayı kullanımdayım. Daha farklı güzel bir versiyon gelmedi. Bu saat pili dayanmayınca garminin en güncel saati neyse onu alacagım. Samsung ekosisteminde olmamdan dolayı duruyordum ama çok geride kaldı.
Benzer içerikler
- tiktok gizli hesap görme
- postegro lili
- repost nasıl yapılır
- ekran kaydı alma
- instagram profilime kim baktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt