Bildirim
Galaxy W whatsapp sorunu :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cihazı sıfırlayın güncelleştirmeleri kontrol edip tekrar deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: Mocle
Cihazı sıfırlayın güncelleştirmeleri kontrol edip tekrar deneyin
fabrika ayalarına geri döndüm güncelleştirmeleri yaptım ama hala aynı şekilde yazıyor
viber de filan yükle diye yazıyoo ama whatsappa gelince cihaz desteklemiyo diye yazıyo line da aynı şekilde yazıyo :( -
Android sürümün nedir hocam ? Olmazsa whatsapp'ın eski apk dosyalarını internetten bularak kurabilirsin. -
telefonun öyle her türlü kullanmayı bilen biri değilim
şimdi baktım android sürümü 2.3.6
android sürümünü güncelleştirmeyi netten araştırmıştım ama pek anlayamadığım için yapamamıştım
sürümü kaça nyükseltmem gerek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose3434 -- 9 Eylül 2014; 13:29:48 > -
Aslında yapacağın en güzel şey cyanogenmod 11 yüklemek. Android sürümün 4.4.3 kitkat olur. Tüm programları sorunsuz çalıştırırsın. Yükleme işlemi için aşağıdaki makaleyi okuman yeter.
http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php -
şimdi başka işim çıktı işim biter bitmez okucam makaleyi teşekkürler şimdiden -
Galaxy w kullanıyorum bir sorun yok şuan.Ama silip yüklemeye korkuyorum -
quote:
Aslında yapacağın en güzel şey cyanogenmod 11 yüklemek. Android sürümün 4.4.3 kitkat olur. Tüm programları sorunsuz çalıştırırsın. Yükleme işlemi için aşağıdaki makaleyi okuman yeter.
http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php
makaleyi okudum az çok anladım gibi bu kesin işe yarar mı ?
rom yüklemekmi root yapmak mı hangisi daha doğru olur :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose3434 -- 9 Eylül 2014; 14:25:49 >
-
rom yüklemek -
quote:
rom yüklemek
root atmadan rom yüklenir mi :S -
Hocam verdiğim linkteki adımları denediniz mi? Herşey çok açık yazıyor orada.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kendi kendini arama kodu
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- media markt fatura sorgulama
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- exynos 1480
- s22 ne zaman çıktı
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- samsung galaxy s serisi
- samsung a15 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X