Şimdi Ara

Galaxy W whatsapp sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy wonder kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. ara ara whatsapp kullanıp sildim şimdi geri yüklemek istiyorum ama google playden bakınca cihazınız bu sürümle uyumlu değil yazıyo. internetten indirmeye çalıştım iniyo derken hata veriyo 942 hatası :(:(:(:(:(

lütfen yardım edin :(

• rose3434 R kullanıcısına yanıt
    Cihazı sıfırlayın güncelleştirmeleri kontrol edip tekrar deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Cihazı sıfırlayın güncelleştirmeleri kontrol edip tekrar deneyin

fabrika ayalarına geri döndüm güncelleştirmeleri yaptım ama hala aynı şekilde yazıyor

viber de filan yükle diye yazıyoo ama whatsappa gelince cihaz desteklemiyo diye yazıyo line da aynı şekilde yazıyo :(
    Android sürümün nedir hocam ? Olmazsa whatsapp'ın eski apk dosyalarını internetten bularak kurabilirsin.
  • telefonun öyle her türlü kullanmayı bilen biri değilim
    şimdi baktım android sürümü 2.3.6

android sürümünü güncelleştirmeyi netten araştırmıştım ama pek anlayamadığım için yapamamıştım

sürümü kaça nyükseltmem gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose3434 -- 9 Eylül 2014; 13:29:48 >
    Aslında yapacağın en güzel şey cyanogenmod 11 yüklemek. Android sürümün 4.4.3 kitkat olur. Tüm programları sorunsuz çalıştırırsın. Yükleme işlemi için aşağıdaki makaleyi okuman yeter.

http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php
  • şimdi başka işim çıktı işim biter bitmez okucam makaleyi teşekkürler şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia E5 whatsapp sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy w kullanıyorum bir sorun yok şuan.Ama silip yüklemeye korkuyorum
  • quote:

Aslında yapacağın en güzel şey cyanogenmod 11 yüklemek. Android sürümün 4.4.3 kitkat olur. Tüm programları sorunsuz çalıştırırsın. Yükleme işlemi için aşağıdaki makaleyi okuman yeter.

http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php

makaleyi okudum az çok anladım gibi bu kesin işe yarar mı ?

rom yüklemekmi root yapmak mı hangisi daha doğru olur :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose3434 -- 9 Eylül 2014; 14:25:49 >

rom yüklemek
  • quote:

rom yüklemek

root atmadan rom yüklenir mi :S
    Hocam verdiğim linkteki adımları denediniz mi? Herşey çok açık yazıyor orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.